Fantastiske produkter, og hurtigt levering. Kan varmt anbefales House of Wonder til alle både børn og voksene. Jeg har været fast kunde igennem et par år nu. Jeg kan særligt anbefale deres bivok... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg mødte en rigtig sød mand sammen med min far i Hillerød, hvor han havde en stand med bivoks-salve og Hot Ice gel. Jeg fortalte ham, at min far havde ondt i ryggen, og han var så venlig at give m... Ver más
La empresa ha respondido
Har kun prøvet bivoks salven som helede mine sår efter fjernelse af hud kræft og jeg havde prøvet utallige cremer men sårene blev ved at komme :/ først da jeg brugte bivoks salve helede de flot op ,
La empresa ha respondido
House Of Wonder er din destination for naturlige skønhedsprodukter og helseartikler. Vores sortiment omfatter 100% naturlige løsninger til hudpleje og velvære, der er skabt med omhu og dedikation. Med vores produkter ønsker vi at tilbyde en holistisk tilgang til skønhed, der er baseret på naturlige ingredienser og bæredygtighed. Vi glæder os til at levere produkter af høj kvalitet og enestående service til vores kunder. Velkommen til House Of Wonder!
Farsbøllevej 12, 5471, Søndersø, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
De to produkter jeg har købte, lever helt op til forventning, når de er brugt bestiller jeg nogle ny.
Hilsen Nielsen
Odense Sø

Respuesta de House of Wonder
Blue Wonder Hot Ice Gel kauften wir voriges Jahr auf einem Markt in Barcelona. Mein Mann benutzte es für sein schmerzendes Knie. Perfekt auch für meinen Rückenbereich. Sind so begeistert, das wir es jetzt doppelt bestellt haben. Kann ich sehr empfehlen.

Respuesta de House of Wonder
Virkelig lækre produkter der virkelig virker. Kan klart anbefales

Særdeles hurtig levering.
Havde bestilt 3 vareprøver.
Denne synes jeg dog er minimal!
45 kr jeg betalte i porto og det er ok.

Respuesta de House of Wonder
Deres produkter lever op til forventningerne. og god og hurtig levering.

Respuesta de House of Wonder
Har brugt Jeres produkter i efterhånden mange år - det produkt der tidligere hed White Wonder ER et vidundermiddel! Det som alverdens hudlæger, dyre plastre, cremer med alt muligt i, ikke kunne kurerer - det kunne White Wonder! Så mine bedste anbefalinger til Jeres produkter!

Fantastiske effektive cremer. Gode priser og hurtig levering 👍😀

Respuesta de House of Wonder
Jeg har fået en fantastiske bivoks cream.
Hurtig levering, jeg er meget tilfreds.

Respuesta de House of Wonder
Genial dejlig kropspleje. Mine ben kan ikke leve uden, specielt når det er koldt udenfor. Jeg bruger det hver dag. Tak for jer. PS hurtig levering 👍

Respuesta de House of Wonder
Gode produkter. Bivoks salven er suveræn. Har givet naboerne en krukke også og den er elsket

Respuesta de House of Wonder
Jeg fik det jeg havde bestilt og så fik jeg prøver med af nogle andre produkter. Hurtig ekspedition.
Meget glad og tilfreds 👍

Respuesta de House of Wonder
Bivoks salven virker rigtig god.
Shampoo Wonder er et fejlkøb. Den giver en slem kløe i hovedbunden. Troede den var et rent natur produkt. Det er den ikke. Så det var 190kr lige ud af lommen.

Respuesta de House of Wonder
Mødte det første gang på Tarm marked, for snart længe siden, Der var nogle søde mennesker, der fortalte om en meget alsidig creme, helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Det var da værd at prøve, hurra det var det bedste jeg har gjort, hele familien bruger deres produkter hver eneste dag. især white wonder, er få os helt uundværlig.

Respuesta de House of Wonder
5 stjerner til House of Wonder!
Jeg er så glad for både White sonder og blue Wonder. Ville nødigt undvære det.
White Wonder er fantastisk til min tørre hud. Og Blue Wonder er uvurderlig når jeg er lidt øm i mine muskler!!
Fantastiske produkter💪🏻🔆🔆🔆🔆🔆

Respuesta de House of Wonder
White wonder er Det eneste produkt der kan heale tør kløende afskallende hud med bare jævnlig påsmøring ser huden fint ud og begynder først at klø når den er blevet glemt i ugevis tak for et godt produkt

Fantastisk blue Wonder. Kølende, lækker at påsmøres og dufter dejligt

Respuesta de House of Wonder
Más información sobre otros tipos de reseñas.