Veldig enkelt å sette opp systemet selv, og super kundeservice. Har hatt et par episoder med enheter som har sluttet å virke og da sendes det erstatning uten problemer. Teknisk support et også veldig... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hei! Hadde en veldig god samtale med kundeservice, medførte til at valget falt på Homely. Fikk en flott beskrevet kontrakt, mottok alle komponenter raskt, som dere sa så var dette enkelt å montere sel... Ver más
Lett og oversiktlig. Kjøpte ett hus hvor ett annet selskap hadde installert alarm. Var ikke måte på hva de prøvde seg på med å få meg som kunde. Jeg ba de komme å fjerne sitt utstyr. Så monterte jeg o... Ver más
Reklamerer med transparente priser og ingen årige prisjusteringer, som er en komplett løgn. Justerer prisen som alle andre aktører i denne bransjen. Årlig økning på 25% er hinsides. Begynner å bli dyr... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Proveedor de sistemas de seguridad
- Tienda de alarmas antirrobo
- Proveedor de alarmas contra incendio
- Tienda de equipos de seguridad
- Servicio de seguridad
- Instalador de sistemas de seguridad
Escrito por la empresa
Boligalarm, så trygt og enkelt som det burde være. Homely ble startet fordi vi merket at noe luktet svidd i alarmbransjen. Målet vårt er å gjøre boligalarm så trygt og enkelt som det burde være. Vi tilbyr samme, lave og rettferdige pris for alle. Vi tilbyr smarte produkter som du enkelt kan montere selv og en transparent forretningsmodell – uten liten skrift eller lokketilbud. Og viktigst av alt: Du er tilknyttet døgnåpen FG-godkjent alarmstasjon som sikrer hjemmet ditt mot brann og innbrudd. Vektertjeneste er inkludert i abonnementet og leveres gjennom samarbeid med Securitas. Kort og godt: Homely er for alle dem som ønsker et trygt hjem, men som ikke har lyst til å være med å betale på boten. Alle bransjer har godt av å bli utfordret. Det skaper utvikling og bedre tilbud for forbrukerne. Men det er selvsagt ikke like populært hos de som tjener gode penger på status quo. Etter at Homely kom på banen, har et skred av kunder fra de store aktørene meldt sin overgang til oss. I Homely tror vi at ærlighet varer lengst og at de som jukser blir tatt til slutt. Men mest av alt tror vi at forbrukerne der ute til syvende og sist vil velge de smarteste løsningene og enkleste modellene. Er du med oss?
Norges ledende utfordrer på alarm
Escrito por la empresa
- Bli en utfordrer du også!
- Homely ble startet fordi vi merket at noe luktet svidd i alarmbransjen. Målet vårt er å gjøre boligalarm så trygt og enkelt som det burde være. Vi tilbyr samme, lave og rettferdige pris for alle. Vi tilbyr smarte produkter som du enkelt kan montere selv og en transparent forretningsmodell – uten liten skrift eller lokketilbud. Og viktigst av alt: Du er tilknyttet døgnåpen FG-godkjent alarmstasjon som sikrer hjemmet ditt mot brann og innbrudd. Vektertjeneste er inkludert i abonnementet og leveres gjennom samarbeid med Securitas.
Información de contacto

Trygt og enkelt - som det burde være.
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
# års bindin hvis du inngår avtale
Ved oppsigelse av avtale forsøker Homly å binde meg i 3 år. Dette er ikke lov i henhold til Forbruker loven, men de gir seg ikke. Ikke inngå noen avtale med dette Selskapet, du blir ikke kvitt dem
Veldig enkelt å sette opp og god hjelp…
Veldig enkelt å sette opp og god hjelp med kundeservice👍
Bled ringt opp av en selger,som påpeker…
Bled ringt opp av en selger,som påpeker att Homly er verdens beste selskap,jeg sier jeg er fornøyd med det jeg har,men de begynner å bli dyre.Fikk da en kjempepris under 200 i mnd.Sier ja ,men har tre mnd oppsigelsestid på det gamle,ingen problem sier selgeren,så dumme meg sier ja,etter fire dager kommer det ei pakke i posten fra Homly,jeg pakker ikke ut bare legger den på skapet på soverommet,det er jo tre mnd til,i mellomtiden får jeg høre mye rart om Homly,så etter 2 mnd bestemmer jeg meg for og sende alt i retur,og sender mail på att jeg forsetter med Verisure,men den gang ei,i den pakka som jeg ikke pakka opp lå det ett angreskjema,påsto de,og att det nå var for sent og att jeg måtte betale for avbrudd,eller det jeg hadde fått rabbat,etter litt frem og tilbake skjønner jeg att jeg måbetale kr 6800 ,for bli ferdig med dem,men nei da da får jeg regning på utstyret som jeg har returnert på over 7600 kr,fra ett inkasso firma,ringer de og sender mail,og sier alt er returnert,men de sier att dett har ikke de noe med,så der står vi og jeg betaler 7600 til, altså 14400 kr for bare trøbbel,og ingenting,har nå skrevet ett brev til forbrukerrådet med kopi av all driten fra Homly,en ringte meg sa dette skulle de ta tak i,men ikke hørt noe enda.Så vis di ikke er sikker så hold deg langt unna Homly.
Bra produkter
Bra produkter, enkel å installere og koble opp. Fungerer bra. Oppfølging er også bra fra sentralen. Anbefales!
Godt fornøyd og veldig hyggelig mnd pris
Lett å sette opp
Lett å sette opp, virker bra for en hyggelig pris
Har nettopp tatt i bruk Homely alarmanlegg nr. 2.
Har nettopp tatt i bruk Homely alarmanlegg nr. 2.
Alt fungerer som det skal, er godt fornøyd med oppfølging, komponenter og app.
Insiktsfull og symatisk kundebehandler…
Insiktsfull og symatisk kundebehandler ved bestilling av nytt alarmanlegg.
Fomlet litt ved montering, så rådet er å faktisk følge monteringsavisningene, men anlegget kom opp til slutt, og fungerer bra.
De sender utstyret kjapt, så rådet er å ikke kople strøm på komponentene før avtalt oppstart, så slipper man mulig noen ekstra telefoner.
Dette er rimelig i forhold til andre operatører, og kan ikke annet enn å anbefale dette.
Styr unna dette selskapet for alt det er verdt!
Forferdelig selskap som opererer med en skjult, fiktiv rabatt de mener man må betale etter et trofast 2års langt forhold. Aldri før vært vitne til et 3 års avtaleforhold/bindingstid.
Pr. tlf for 2 år siden ble dette aldri nevnt, kun 3 år nedbetalingstid på utstyret, noe man kunne betale ut når man selv ville.
Har gått over til en av deres konkurrenter. Blir aldri å velge dere igjen, og hadde jeg kunnet gitt dere bot for praksisen deres, hadde jeg gjort det. Skammelig oppførsel overfør trofast kunde.
Styr for all del unna et selskap som opererer med disse skjulte avgiftene. Betaler heller ekstra så lenge jeg vet den hele og fulle sannheten.
Bra pakkeløsning for enebolig
Bra pakkeløsning for enebolig, bra app, god service og markedets klart beste pris. Fikk endelig byttet ut svært dyr løsning fra alarmselskap med superprofitt, mindre god app og eier som har flyttet til Sveits.
Veldig god service og produkter
Veldig god service og produkter. Billig i forhold til konkurrenter og holder det de lover
Røykvarsler alarmerte
Røykvarsler alarmerte , ingen røyk observert ! Alarmsentralen ringte , anbefalte støvsuging av varsleren. Har ikke hatt alarm siden!
Har hatt Homely siden august og er…
Har hatt Homely siden august og er veldig fornøyd. Lav månedspris og eier av eget anlegg var nok en årsak til at jeg skiftet. Slipper å sitte i kø når jeg har kontaktet kundeservice og alltid en hyggelig person i andre enden som hjelper deg så godt de kan. Lett å montere utstyret både med qrkode og manuelt. Kan trygt anbefale Homely til andre 🤩
Utrolig bra alarmselskap
Utrolig bra at det er mulig å installere så mange røykvarslere og sensorer jeg ønsker uten at det påvirker den lave månedsavgiften.
Hadde en falsk alarm på røykvarsleren for litt siden og da ble jeg med engang oppringt.
Anbefales.
Enkelt
Enkel installasjone, enkelt å koble opp til app, ingen problemer så langt.
Dekker behovet til en mye lavere pris
Lav pris. Enkel å montere selv. Raske og enkle svar fra support. Dekker de behovene vi har fullt ut. Enkel fremgangsmåte for å koble til Yale Doorman og å legge til brukere. Kort og godt det samme som feks Verisure, men til en MYE lavere og FAST pris.
God kundeopplevelse,billig og greit å …
God kundeopplevelse,billig og greit å installere alarmen. Ikke noe tillegg for ekstra komponenter. Et godt valg
Har tidligere hatt både Securitas og…
Har tidligere hatt både Securitas og Sector. Homely gir samme innhold til 2/3 av prisen de første tre år, og deretter 1/3 av prisen. Burde ha bytta før
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.