Veldig enkelt å sette opp systemet selv, og super kundeservice. Har hatt et par episoder med enheter som har sluttet å virke og da sendes det erstatning uten problemer. Teknisk support et også veldig... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hei! Hadde en veldig god samtale med kundeservice, medførte til at valget falt på Homely. Fikk en flott beskrevet kontrakt, mottok alle komponenter raskt, som dere sa så var dette enkelt å montere sel... Ver más
Lett og oversiktlig. Kjøpte ett hus hvor ett annet selskap hadde installert alarm. Var ikke måte på hva de prøvde seg på med å få meg som kunde. Jeg ba de komme å fjerne sitt utstyr. Så monterte jeg o... Ver más
Reklamerer med transparente priser og ingen årige prisjusteringer, som er en komplett løgn. Justerer prisen som alle andre aktører i denne bransjen. Årlig økning på 25% er hinsides. Begynner å bli dyr... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Proveedor de sistemas de seguridad
- Tienda de alarmas antirrobo
- Proveedor de alarmas contra incendio
- Tienda de equipos de seguridad
- Servicio de seguridad
- Instalador de sistemas de seguridad
Escrito por la empresa
Boligalarm, så trygt og enkelt som det burde være. Homely ble startet fordi vi merket at noe luktet svidd i alarmbransjen. Målet vårt er å gjøre boligalarm så trygt og enkelt som det burde være. Vi tilbyr samme, lave og rettferdige pris for alle. Vi tilbyr smarte produkter som du enkelt kan montere selv og en transparent forretningsmodell – uten liten skrift eller lokketilbud. Og viktigst av alt: Du er tilknyttet døgnåpen FG-godkjent alarmstasjon som sikrer hjemmet ditt mot brann og innbrudd. Vektertjeneste er inkludert i abonnementet og leveres gjennom samarbeid med Securitas. Kort og godt: Homely er for alle dem som ønsker et trygt hjem, men som ikke har lyst til å være med å betale på boten. Alle bransjer har godt av å bli utfordret. Det skaper utvikling og bedre tilbud for forbrukerne. Men det er selvsagt ikke like populært hos de som tjener gode penger på status quo. Etter at Homely kom på banen, har et skred av kunder fra de store aktørene meldt sin overgang til oss. I Homely tror vi at ærlighet varer lengst og at de som jukser blir tatt til slutt. Men mest av alt tror vi at forbrukerne der ute til syvende og sist vil velge de smarteste løsningene og enkleste modellene. Er du med oss?
Norges ledende utfordrer på alarm
Escrito por la empresa
- Bli en utfordrer du også!
- Homely ble startet fordi vi merket at noe luktet svidd i alarmbransjen. Målet vårt er å gjøre boligalarm så trygt og enkelt som det burde være. Vi tilbyr samme, lave og rettferdige pris for alle. Vi tilbyr smarte produkter som du enkelt kan montere selv og en transparent forretningsmodell – uten liten skrift eller lokketilbud. Og viktigst av alt: Du er tilknyttet døgnåpen FG-godkjent alarmstasjon som sikrer hjemmet ditt mot brann og innbrudd. Vektertjeneste er inkludert i abonnementet og leveres gjennom samarbeid med Securitas.
Información de contacto

Trygt og enkelt - som det burde være.
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Pris
Pris, pris pris! Er blitt 'lurt' av de store selskapene i mange år! Endelig noen som ser ut til å lykkes med å konkurerer! Veldig god brukerstøtte

Respuesta de Homely
Tragisk og direkte frekk/ufin…
Tragisk og direkte frekk/ufin kundeservice. Aldri noensinne kunde hos Homely. Synd jeg måtte gi 1 stjerne, fortjener 0. Håpløs konkurrent til ellers dårlige aktører. Skammelig.

Respuesta de Homely
Endelig et alarmselskap som setter kunden i fokus
Jeg byttet til Homely fra Sector alarm etter at jeg innså at vi hadde blitt fakturert til overpris for et gammelt anlegg i flere år. Homely var et frisk pust; moderne anlegg med full skalerbarhet etter eget behov. Du eier selv anlegget og kan utvide med komponenter etter behov. Du kan til og med koble til andre komponenter som termostat på badet så lenge det støtter Zigbee protokollen.
Anbefales på det sterkeste.

Respuesta de Homely
Helt topp kundeservice og fine produkter som eies av en selv
Tittet etter noe billigere en de to store og fant homely i søkeresultatene. Så for at de var eltrwmt gunstige på pris og at utstyret eies av en selv etter nedbetaling. Kundeservicen var toppklasse med ekstremt hyggelig person og fikk direkt enzymer til han for oppfølging og hvis det skulle være noe spørsmål. Å koble oppkalt selv gikk som en lek og alt hadde 2 sidig teip mulighet så man slipper å bore høl over alt. Kan på det sterkeste anbefale disse til de som vil ordne litt selv og slippe å betale seg i hjel.

Valgte Homely pga pris
Valgte Homely pga pris, Betalte etter hvert altfor mye. Vi har en stor enebolig, så det var litt jobb å demontere gammelt og montere nytt fra Homely. Men relativt enkelt å sette opp de ulike komponentene. Alt virker som det skal, og jeg er veldig fornøyd. Appen er veldig bra og bedre enn det jeg var vant til. Viktig at man er litt nevenyttig, og det bør være mulig å få montering til en fornuftig pris. Eldre eller folk med bevegelses utfordringer bør også få mulighet til å velge Homely.

Respuesta de Homely
Fantastisk god telefonveiledning i…
Fantastisk god telefonveiledning i hvordan man installerer og kobler dørlås (Yale doorman) til alarmanlegget.

Respuesta de Homely
Dette er ett godt alarm system med…
Dette er ett godt alarm system med fornuftige priser. Man installerer selv men det var enkelt, og bruksanvisningene var forståelige. Kundeservice folket er tålmodige og hyggelige når jeg tar kontakt. Anbefales på det varmeste.

Misfornøyd
Jeg bestilte HOMELY da det tilsynelatende skulle være et rimelig og enkelt alarmsystem. Jeg betalte for montør da jeg ga uttrykkelig beskjed om at jeg ønsket at systemet skulle bli satt opp korrekt fra dag én. Så selv om de mener at systemet lett kan settes opp selv, var dette tid/energi jeg ikke hadde til dette.
Men systemet har vært alt annet enn funksjonelt siden oppstart. Komponenter måtte byttes, og funksjonen har vært varierende for så å ikke fungere. Og DA man må gjøre ting selv. Resette, slette i app osv. Med andre ord - bortkasta å betale en montør for en uferdig jobb. Og så kommer da svarene om at de skal sjekke systemet internt, for så å få beskjed om å slette komponentene fra appen, for så å få beskjed om at det skulle man ikke allikevel, kun sirene. At man kan gå igjennom resetting/sletting via telefon er urelevant når det man betalte for faktisk ikke har vært det man betalte for fra start. Opplever ansvarsfraskrivelse og at her må man som kunde rett og slett løse alt selv. Penger rett ut av vindu. Det er faktisk mer verdt å betale litt mer for de store aktørene som faktisk retter fysisk opp i feilene enn dette her. Nærmer seg nå 6 mnd uten at systemet har vært funksjonelt fra dag én….
Edit 06.11.25:
Haha, det blir jo for uproft å skrive at dere ikke har noe på «kundebildet» mitt når jeg har ørten e-post samtaler med Fredrik… Nå har jeg IGJEN brukt montør som var anbefalt fra dere, Herman, så nå fungerer det. Så vil da bare presisere at montøren dere har anbefalt og sendt meg (som jeg betalte for første og andre gang) er en dere nå da skriver at IKKE gjør jobben sin rett. Selv om systemet nå er oppe og går, så står jeg ved 1 stjerne ene og alene basert på kundeoppfølgingen deres og den tilbakemeldingen dere la igjen her nå!

Veldig bra!
Fra jeg snakket mer dere i telefonen til jeg hadde det klart for henting i posten gikk vel 2 dager.
Jeg fikk beskjed om at det skulle være enkelt å sette opp av selger og det var helt riktig. Noe lettere måte å koble opp gjennom appen har jeg faktisk ikke vært borti.
Så alt i alt veldig fornøyd!

Har brukt Homely i sikra 6 måneder nå
Har brukt Homely i sikra 6 måneder nå, og har bare positive ting å si om dem. Kundeservicen er upåklagelig, de er veldig hjelpsomme og tålmodige med å hjelpe. Rask respons fra dem og sikkerhetsselskapet de samarbeider med. Da jeg var på ferie, så gikk alarmen (falsk alarm). Alt gikk knirkefritt, og responsen var veldig rask.

Respuesta de Homely
Har vært kunde hos Verisure i mange år
Har vært kunde hos Verisure i mange år, men prisene ble bare skrudd opp og opp. Forsåvidt fornøyd med hvordan Verisure app og alarm fungerte men de ble rett og slett for dyre. Valgte Homely som ny leverandør og har ikke angret på det. Enkel og grei installasjon av komponenter, oversiktlige og god app og priser som er fornuftige.

Respuesta de Homely
Vi var på jakt etter en brukervennlig og rimelig alarm løsning for for brann og adgang
Vi var var på jakt etter en brukervennlig og rimelig alarm løsning for brann og adgang. Vi valgte Homely og er godt fornøyd med funksjonalitet, support og pris.

Respuesta de Homely
Alarmsystemet fungerer men kundeservice...
Alarmsystemet fungerer greit men jeg vil advare om komplett ubegripelig dårlig kundeservice. Jeg hadde et ankepunkt i forbindelse med leveringen i forhold til opplysninger jeg fikk fra selgeren som overtalte meg til å gå over fra Verisure og de kom meg i møte på det med et godt tilbud. Når jeg ville benytte meg av dette tilbudet en stund senere hadde jeg en lang og komplett uforståelig dialog med noen som nærmest fremsto som en tverr og stokk dum AI robot og jeg endte opp med å ikke kunne bruke det tilbudet jeg fikk.
Tillegg 12.10.25:
Så kom det et slags svar... Jeg er rystet. Jeg trodde ikke det var mulig å synke lavere men jeg tok feil. Får meg til å lure på IQ-nivået generelt der eller om de rett og slett har overlatt hele kundeservicen til en AI bot. Det ser sånn ut. De presterer å svare med en lang tirade om lokketilbud og prisdumping som er helt på siden av saken. Jeg har ikke fått noe lokketilbud fra Verisure. Saken handler om Homelys manglende vilje til å respektere et tilbud på ekstra utstyr jeg fikk av en av deres egne ansatte + måten det ble håndtert på. Jeg håper folk leser dette og tenker seg om mange ganger før de blir kunde av Homely. Selv er jeg dessverre låst da jeg gikk for løsningen med å betale alt utstyret ved oppstart. Ellers hadde jeg byttet tvert.

Enkelt å koble opp :-)
Enkelt å koble opp :-)
Gode beskrivelser, og lett å komme i gang.
Anbefales :-)

Kvalitet og valgfrihet
Takk for gode produkter og veldig god service på kundeservice og også på alarmsentralen da jeg testet alarmen. Jeg setter ekstra pris på valgmulighetene til å kople til hvilke enheter jeg trenger og at jeg eier dem selv. Godt tilbud generelt og gratis måneder ved å betale produktene i en engangssum. Anbefales på det sterkeste!

Respuesta de Homely
Smertefritt.Homely operer på en ærlig måte og tar…
Min erfaring er at Homely operer på en ærlig måte og tar ikke mer betalt enn nødvendig i motsetning til de store multinasjonale selskapene som bare tenker profitt på kundens bekostning. Dette har jeg selv erfart. Betalte alt utstyret under ett og slapp dermed en evigvarende leiekostnad på komponentene slik de store selskapene gjør.
Selvbetjent installasjon er enkel og gikk smertefritt.

Respuesta de Homely
Prisgunstig og veldig høyt servicenivå
Har vært kunde av Homely i litt over et år. De er meget prisgunstige, har produkter man lett kan sette opp selv og har veldig god kundeservice. Er veldig fornøyd som kunde.

Lav pris var avgjørende
Prisen var avgjørende for at jeg gikk over fra Verisure til Homely. Etter å ha installert Homely selv ser alt til å virke bra. Jeg var litt forvirret under installasjonen av begrepsbruk, men etter å ha forstått dette gikk alt ganske greit. Testing etter installasjonen gikk fint. Hjelp fikk jeg raskt da jeg ringte og spurte om et par ting.

!"Skjult"! bindingstid!!!
Pass dere for at de sier at det ikke er binningstid. Du kan si opp når du vill, men gjør du det før 36 måneder er gått så får du regning på ditt "rabaterte" alarmanlegg.
Ingen hadde kjøpt dette anlegget til "full pris" du kan få dobbelt med anlegg hos konkurentene eller andre for denne prisen.
Pas deg for ekstra faktura og "skjult" Bindingstid.
"for å tilby deg den beste prisen
gir Homely rabatt på produkter med forventning om et aktivt abonnement i minst tre år. Ved oppsigelse før utløpet av denne perioden vil du bli
fakturert for hele rabatten og resterende beløp for produktene."
Oppdatering etter svar fra H under:
Jeg bemerker meg at mitt kundeforhold og elementer av det tydelig vis ikke holdes konfidensielt av Homly. (Siden de er et "sikkerhets selskap" og som gjerne har kamera og sensorer i hjemmet dit...?)
Under i deres tilsvar oppgis elementer som ikke var en del av denne anmeldelsen, men som kun kan komme fra at de har gravd opp mitt kundeforhold og bretter det ut her. "Så dataene dine er trygge hos dem" tydelig vis?!
Så la meg også ekspandere litt på historien.
Jeg skrev tydelig over at en kan si opp hos Homly når som helst. Jeg skrev også at da velger de å kreve deg for denne såkalte "rabatten".
Jeg lot meg overtale til å bli kunde av Homly. Jeg hadde 3 måneders oppsigelsestid hos mit tidligere selskap. Noe H viste da det var de som ordnet oppsigelse ol. De sendte meg allikevel hele alarmanlegg så fort de kunne. Noe som gjorde at jeg hadde det i hende 3 måneder før jeg trengte det eller "kunne bruke" det.
Jeg fikk og tydelig beskjed om at om jeg koblet det opp før avtaleperioden begynte, så satte de på "taksametere" med en gang.
Så jeg lot det ligge i esken jeg mottok dette i. Urørt.
Når jeg skulle begynne å planlegge installasjon, så valgte jeg heller å beholde mitt tidligere selskap. (Og ja H skal ha ros for å være utfordrer om ikke annet).
Jeg ønsket da å returnere anlegget. Som var ubrukt. I original forpakning. Og i original forsendelses kasse.
Burde ikke være et problem for en seriøs aktør.
Men på dette kan jeg ikke kalle H seriøs. Ja de kunne ta anlegget i retur, men ville da kreve denne vannvittige overpriset "rabatten" for å gjøre det. Dette selv om jeg er juridisk eier av anlegget. De sa at retur retten var 14 dager fra når jeg mottok anlegget, som jeg fikk ca 90 dager før det "kunne brukes". Utsendt av dem så fort de kunne. Skulle nesten virke som om dette var en del av deres, ikke fult så redelige, forettnings plan?
Jeg har i min tid på denne jorden ikke vært borte i at om du ønsker å heve et kjøp på et produkt. Et produkt som er ubrukt og I original forfatning og i original emballasje, som er i original stand. At en må betale for å få levere dette tilbake?! Og ikke få kjøpesummen i retur?
Hos et seriøst og profesjonell aktør burde en da fått full refusjon (kansje minus forsendelses kostnad) og de fått produktet i retur. Vi kunne da hatt et "normalt" kundeforhold og jeg kunne vurdert dem som levrandør ved en seinere anledning.
Så er det over gale nokk i seg selv. Jeg står inne for at dette er en "skjult" Bindingstid. Og at det i hvertfall i mitt tilfelle ikke ble godt nokk opplyst om dette. Jeg hadde flere samtaler med deres selger om Bindingstid og såkalte skjulte bindinger. Noe jeg var tydelig på at jeg ønsket å unngå. I sikkerhets industrien er jo en ikke så fult så kjent binding at investeringen i anlegg er en del av denne skjulte bindingene som selskapene gjør. (Høyere terskel for å bytte levrandør)
Jeg valgte derfor å betale ut hele anlegget hos H i den tro at jeg ikke hadde da noen bindinger og at deres anlegg (altså nå mitt) også ville fungere uten dem. Jeg hadde som intensjon å være kunde der lenge for å "gå i plus" etter å ha investert i nytt anlegg, etter råd fra deres selger valgt å se på dette i noen års perspektiv med tanke på denne nyinvesteringen.
Da jeg fikk eposter om å godta avtalen var alt vi hadde snakket om uthevet og kom tydelig fram i teksten. Avsnittet som ikke var nevnt, og som hadde gjort at jeg hadde avslått å bli H kunde, var "gjemt" i et avsnitt i epostene.
Jeg har tydelig vis glippet litt på min del her med tanke på å fin lese avtalen.
Men det er H som er den "proffe" part og som her gjør at jeg føler meg lurt og at de er svært urimelige.
Jeg har en del grunner for å tilslutt velge vekk H. De er både personlige og helse relaterte. Og ikke ønskelige å "lufte" her.
Jeg hadde forventet en mer proff aktør. Men de viser seg å være mer opptatt av kortsiktige profitt enn langsiktighet.
Som en venn sa: det er ironisk at de som driver med sikkerhet er så til de grader "skurker".
Så uten om å være en utfordrer så kan jeg som kunde av H ikke anbefale dem.
Jeg ønsket med å skrive dette bare gjøre folk oppmerksom på at de "overpriser" anlegget, gir "rabatt" og krever deg for "rabatten" om du avslutter kundeforholdet før det er gått 3 år... 3 år! Høres ut som "bindingstid" i mine ører....

Respuesta de Homely
Jeg føler meg lurt av Homely
Jeg føler meg lurt av Homely.
Da jeg inngikk avtale ble utstyret sendt umiddelbart, selv om jeg fortsatt hadde oppsigelsestid på mitt gamle alarmsystem. Da jeg skulle ta det i bruk, og fant ut at utstyret ikke levde opp til innsalget, hadde angreretten allerede gått ut.
Da jeg ønsket å si opp samarbeidet, ble jeg møtt med at bryter jeg 36 måneders binding, kan prisen på systemet økes fra 10 000 til 18 000 kr.
Dette oppleves som høyst useriøst, og jeg kan på det sterkeste fraråde andre å inngå avtale med Homely.
Updatering etter svar fra Homely under:
----------
Jeg har aldri sett en helt som må stjele fra kundene sine for å bekjempe sine konkurrenter.
Det er imponerende hvor mye tid Homely bruker på å forklare hvorfor det er greit å ta betalt for noe kunden aldri har brukt – i stedet for å ta ansvar for egne avtaler og praksis.
Å skylde på konkurrentene endrer ikke det faktum at Homely sender utstyr før kunden kan bruke det, lar angreretten gå ut, og deretter krever tusenvis av kroner for varer som aldri er åpnet. Det er ikke heltemot – det er dårlig kundebehandling.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.