Voor de sportclub monitoren we het energieverbruik om de stijgende energiekosten in te perken. Water en gasverbruik zijn op trainingsavonden hoog. De oude veldverlichting kost enorm veel energie.... Ver más
La empresa ha respondido
HomeWizard is continuously working on improving the experience. That said there is still much to improve on. The software is not in an end state, you keep facing small issues which could have been cap... Ver más
La empresa ha respondido
HomeWizard producten werken redelijk goed. Al zou ik de ontwikkelaars willen vragen om ook buiten-producten te vervaardigen en een stabiele op te maken. De waarden zijn zeer regelmatig onbeschikba... Ver más
La empresa ha respondido
Ik maak al jaren gebruik van Home Wizard, een prima bedrijf met goede producten die in mijn geval eigenlijk altijd werken. ik heb vorig jaar mijn eerste thuisaccu besteld, stekker erin en werkt feill... Ver más
La empresa ha respondido
Met de HomeWizard apparaten krijg je live inzicht in het energieverbruik van jouw huishouden.
Noordwijk, Holanda
Ha contestado el 97% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Doet wat hij moet doen. Laatste upgrade zeer prettig. Af en toe wat hakkelende ontvangst.

Respuesta de HomeWizard
Top systeem waarbij de coördinatie tussen panelen, omvormer, thuisbaterijen en hybride warmtepomp automatisch perfect werkt.
En... Nederlands product.

Respuesta de HomeWizard
Vind het jammer dat ze niet alle omvormers ondersteunen zoals sungrow

Respuesta de HomeWizard
Top producten, alles werkt zoals beloofd.
Alles plug en play. Eenvoudig instal vanuit App.
Plug in batterij stekker in stopcontact via app toevoegen en klaar is het.P1 meter geeft alle informatie die nodig is.
Zelf consumptie van zonnepanelen stijgt zeer goed.

Respuesta de HomeWizard
Heb er een sport van gemaakt om het dagelijks bij te houden, je gaat bewuster met energie om.Het installeren was een fluitje van een cent en verder heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. De zojuist vernieuwde app is accuraat en overzichtelijk.Erg tevreden.

Respuesta de HomeWizard
HomeWizzerd werkt gewoon, zo simpel is het eigenlijk, alles wat ze uitbrengen doet waar het voor gemaakt is, stroom, water, gas, zonnepanelen, accu en als de stroom boven de 240 volt is( wat de laatste tijd vaak gebeurd) overtollige...
Heb 1 accu 2,75 kwh en is gewoon super goed, heb sinds kort ook een grote accu van 18,6 kwh en een dynamisch contract, top, binnenkort dus van het gas af en een full Electric warmtepomp

Respuesta de HomeWizard
Het werkt prima. En geeft de zonnepanelen goed door.
Voor de rest ben ik nog tevreden met alles wat ik heb.

Respuesta de HomeWizard
Fijne apparatuur bij problemen word je goed geholpen door de medewerkers met installatie of niet werken apparatuur, webshop is duidelijk versturen en ontvangst is snel dus top!

Respuesta de HomeWizard
Het is een super product om al je energie verbruik in de gaten te houden. Ben zeer tevreden.

Respuesta de HomeWizard
De goede oplossing voor een defect display.
En een snelle levering van een nieuw display.

Respuesta de HomeWizard
Producten werken naar volle tevredenheid.
Het kan door de huisvrouw geïnstalleerd worden en je hoeft geen nen1010 opleiding te volgen.
Ik bespaar nu als de zon schijnt op terug lever belasting .

Respuesta de HomeWizard
Leuke en goede producten en de service is ook goed, één energie socket van de oude serie een keer kapot gegaan en direct een nieuwe gekregen. Inmiddels heb ik de p1meter, watermeter, 19 sockets (1 op voorraad), 3 één fase kWh meter, binnenkort bestel ik nog een 3 fase kWh meter erbij en ik heb 3 plug in batterijen welke via api worden aangestuurd door HomeAssistent. Dit moest ik wel zo doen omdat ik Enphase panelen en een 5p batterij van dit merk heb en de batterijen elkaar tegenwerkten. om de milieu doe ik het niet (mooi meegenomen) maar om de besparing daar doe ik mijn financieel voordeel mee.

Respuesta de HomeWizard
Ik heb diverse producten van HW al diverse jaren en ze werken probleemloos.
Hierdoor veel meer inzicht gekregen in het verbruik en daar op plaatsen bij kunnen sturen.
Heb ook een watermeter en daardoor snel achter een lekkage gekomen en daardoor ook snel op kunnen lossen.
Voor mij is het tot heden een top product en werkt probleemloos

Respuesta de HomeWizard
Geeft een goed inzicht in je verbruik qua energie en water. Zou eigenlijk nog gedetaileerder mogen ( bv per uur )

Respuesta de HomeWizard
Geweldige producten tegen redelijke prijzen die snel inzicht geven in energie- en waterverbruik.
Ook hun accu is geweldig. Makkelijk aan te sluiten en heel goed te volgen via hun kleine display.

Respuesta de HomeWizard
De aanschaf van mijn zonnepanelen was de beste aankoop maar nu met de HomeWizard batterij erbij is het helemaal compleet. Dankzij de P1 meter goed inzicht gekregen in mijn energieverbruik waardoor ik nu een veel lagere energie rekening heb kunnen realiseren en mijn eigen energie verbruik drastisch omhoog gaat. Mijn energie contract loopt vanaf 1 februari en zit nu al op 60% eigen stroom verbruik en dan moet de zomer nog beginnen 😁 Met de energie sockets alles goed ingesteld wat voor veel gemak zorgt. Kortom, top producten 👌🏻
PiB aanschaf was vorig jaar mei.

Respuesta de HomeWizard
Enige weken geleden had HomeWizard een grote internet storing. Sindsdien werken mijn twee displays niet meer en zijn ook niet meer te koppelen. De klantenservice reageert op mails alleen middels niets zeggende automatische antwoorden waarmee het probleem niet valt op te lossen. Jarenlang was de service uitstekend, maar sinds de internetstoring is het abominabel slecht.

Respuesta de HomeWizard
2 PB besteld sep en dec 2025, goede gebruiksaanwijzing en toelichting, wel wat lange levertijd, later display en kwu meter besteld, werkt goed samen met de p1 meter en de HW app ( 12€ per jaar ) in combi’s met 9 zonnepanelen.

Respuesta de HomeWizard
Más información sobre otros tipos de reseñas.