Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Voor de sportclub monitoren we het energieverbruik om de stijgende energiekosten in te perken. Water en gasverbruik zijn op trainingsavonden hoog. De oude veldverlichting kost enorm veel energie.... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

HomeWizard is continuously working on improving the experience. That said there is still much to improve on. The software is not in an end state, you keep facing small issues which could have been cap... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

HomeWizard producten werken redelijk goed. Al zou ik de ontwikkelaars willen vragen om ook buiten-producten te vervaardigen en een stabiele op te maken. De waarden zijn zeer regelmatig onbeschikba... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de electrónica
  2. Equipos y soluciones de energía
  3. Proveedor de instrumentos de medición
  4. Proveedor de equipos de generación de energía solar

Escrito por la empresa

Met de HomeWizard apparaten krijg je live inzicht in het energieverbruik van jouw huishouden.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 97% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds gisteren een plug in batterij en…

Sinds gisteren een plug in batterij en hij doet het fantastisch. Levert 800 tot 1000 kwh per jaar pure winst. Een prima investering met een rendement van 20 - 25 %

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je positieve review! Veel duurzaam opgeslagen kWh's toegewenst 💚

echte 'engineering first' mentaliteit

Bedrijf heeft een echte 'engineering first' mentaliteit. En het slaagt erin de kwaliteit ook hoog te houden.
Bewijs is bv de locale APIs op hun producten van goede kwaliteit en de home assistant integraties.

Bedankt voor je positieve review, Walter 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed product van een NL bedrijf!

Na aanschaf van de P1 meter een Energy+ Abonnement genomen voor Enphase integratie. Dit werkte feilloos en besloten ook 3 batterijen van HomeWizard aan te schaffen. Nu vanaf Maart tot Oktober amper stroomkosten! Erg tevreden met de app en de webpagina hwenergy.app

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je positieve review, Erik! Veel duurzaam opgeslagen kWh's toegewenst 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij mijn aankoop van 2 energy sockets…

Bij mijn aankoop van 2 energy sockets was er 1 die niet werkte, ik heb toen homeWizard op de hoogte gebracht van het probleem via mail, ik heb onmiddellijk de nodige uitleg gekregen en de dag er op had ik al een nieuwe energy socket via de post in mijn brievenbus.
Echt top service echt een aanrader

Bedankt voor je positieve review, Thijs 💚

Valorada con 3 estrellas sobre 5

HomeWizard producten werken redelijk…

De waarden zijn zeer regelmatig onbeschikbaar of ze zijn niet correct. Jammer, want het is toch een van de duurdere merken.
Ook de slimme taken zijn beperkt en soms gewoon niet juist in te stellen.
Had ik dit eerder geweten had ik vermoedelijk naar een ander merk of systeem gezocht.

Bedankt voor je review, Sam. We nemen je feedback mee 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Optimaal je electriciteits verbruik, je zonne opbrengst, gas en waterverbruik op te volgen.

De dongel is heel makkelijk in je digitale meter te pluggen, werkt via je wifi net. Met een geringe abonnements bijdrage heb je heel uitgebreid verbruiks en opbrengst info over je electriciteit, water en gas.
Met een geweldige gedetailleerde app, met alle grafieken direct afleesbaar. Wat mij een veilig gevoel geeft is dat ik mijn maandelijks energie rekening zeer precies kan opvolgen en checken met mijn eigen gegevens.

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Chris 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel tevreden met de aankoop van…

Ik ben heel tevreden met de aankoop van uw Plug-in batterijen. Deze werken naar verwachting en doen prima hun werk tijdens de avonduren.

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je positieve review! Laat die zon maar komen 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Roger Verbeeck uit Mol België .

Dit bedrijf heeft nu eens alles super goed gedaan. Levering batterij heel correct gebeurd ,zelfs de verpakking is zodanig dat beschadigingen tijdens transport uitgesloten zijn daarbij word ze persoonlijk afgeleverd op het afgesproken uur. Ingebruikneming is zo goed omschreven dat het voor iedereen begrijpelijk is . Ik ɓespaar momenteel elke dag 3Kw die ik gedurende de nacht kan gebruiken . Daarom verdiend HomeWizard voor mij die 5 sterren.

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je positieve review, Roger! Veel duurzaam opgeslagen kWh's toegewenst 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb de app aantal jaren geleden in…

Ik heb de app aantal jaren geleden in mijn mobiel staan. ik vind het handig in gebruik. verder vind ik de thuisbatterijen wel wat duur in aanschaf. ik zou wel dat deze wat goedkoper kunnen worden.

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je positieve review 💚

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Stabiele werking maar er missen nog functies

Stabiele werking met goede interface tussen zonnepanelen en stekkerbatterijen om optimaal eigen stroom te gebruiken. Met de display hoef je niet steeds je telefoon te pakken.

Er zijn nog genoeg mogelijkheden tot verbetering:
1) Helaas kunnen nog niet alle omvormers (bijv hoymiles) worden gekoppeld aan de App. De stroom daarvan kan wel worden opgeslagen in de batterijen.
2) Ook kunnen laadpalen niet gekoppeld worden, zodat de laadstroom begrensd wordt tot de terugleverstroom
om de auto op te laden tijdens bepaalde uren.

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je positieve review! We nemen je feedback mee 💚

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een prachtig Hollands bedrijf welke ik steun

Ik maak al jaren gebruik van Home Wizard, een prima bedrijf met goede producten die in mijn geval eigenlijk altijd werken. ik heb vorig jaar mijn eerste thuisaccu besteld, stekker erin en werkt feilloos. aangezien ik niet volledig een nacht doorkwam met 1 accu in februari dit jaar een 2e besteld. ook hier stekker erin aanmelden en direct werken. ze zijn niet de goedkoopste echter wel betrouwbaar. het 1e platvorm van homewizard (homedomotica) is nog steeds online.
Het enige wat ik mis, een telefoonnummer. Verder merk ik dat de app wat vaker in storing staat, niet ernstig wel even in de gaten houden.

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor jouw mooie woorden, Ton! We nemen je feedback mee. Veel duurzaam opgeslagen kWh's toegewenst 💚

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het doet wat het moet doen zowel…

Het doet wat het moet doen zowel energie sockes en display en duidelijkheid in de grafieken Een kleinen verbetering. De aan/uit schuifje in alle standen te zien Nu ,dag,week,mnd

Bedankt voor je positieve review, Gré! We nemen je feedback mee 💚

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Onmisbaar als je digitale meter hebt.…

Logische toepassing als je digitale meter hebt gekregen, de energieleverancier toont dagverbruik pas 2 dagen later. Laat toe verbruikers en dus besparingen op te sporen. Door automatiseren en sturen via slimme stopcontacten realiseer je daadwerkelijk besparingen. 1 minpunt: display telt injectie en afname bij elkaar maar bij 3 fasen en zonnepanelen op 1 fase geeft dit vertekend beeld.

Bedankt voor je review, Roger! We nemen je feedback mee 💚

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het is alleen jammer dat mijn…

Het is alleen jammer dat mijn zonnepanelen niet gezien kunnen worden.
Ik vind het systeem verder heel goed

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je review. Neem gerust contact met ons op via de website, we helpen je graag verder met al je vragen over de app 💚

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.