Op de bezorging na zijn we zeer tevreden met de 3 accu’s van Homewizard. Aangesloten op een eigen elektra groep mag en kan maximaal 2,5 kWh gebruiken (bijvoorbeeld bij koken). Zeer gebruiksvriendelij... Ver más
La empresa ha respondido
Sinds november 2025 ben ik in het bezit van een Homewizard thuisbatterij en P1 meter. Alles wordt ondersteund door een fijne app die frequent wordt geupdated. De apparatuur functioneert tot volle tevr... Ver más
HomeWizard is continuously working on improving the experience. That said there is still much to improve on. The software is not in an end state, you keep facing small issues which could have been cap... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb zowat alle producten van HomeWizard, P1 meter, watermeter, Energy+, 7 sockets, koppeling met zonnepanelen, energy display.. alleen de plug-in battery nog niet 😅.. die wil ik wel heel graag he... Ver más
La empresa ha respondido
Met de HomeWizard apparaten krijg je live inzicht in het energieverbruik van jouw huishouden.
Noordwijk, Holanda
Ha contestado el 97% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Totaal waardeloze klantenservice. P1 Splitter besteld op 18 april die dan de eerstvolgende werkdag verstuurd zal worden. Ondertussen 22 april en nog niets verstuurd. Zwakzinnige antwoorden van hun AI chatbot kun je ook niets mee. Ik zou wegblijven bij dit bedrijf. Bij mij gaat het maar om een paar tientjes, je zal hier voor beduidend hogere bedragen een batterij gekocht hebben en contact nodig hebben.

Respuesta de HomeWizard
Graag ook appart de netwerk kosten kunnen invoeren

Alles werkt super
Van display tot laatst aangeschafte batterij
Ben zeer tevreden
Het is geen must maar alleen mis ik nog de directe verbinding met mijn fox-Ess omvormer

Respuesta de HomeWizard
Controle op energie verbruik is goed duidelijk. Werkt makkelijk. Ik denk dat op de lange duur, als alles hetzelfde blijft in mijn installatie, de interesse langzaam terugloopt.

Respuesta de HomeWizard
De app laat nogal eens te wensen over. Traag of storing. Het duurt lang voordat er een update komt voor de thuisbatterij om dynamisch te laden.

Respuesta de HomeWizard
Ben al enkele jaren tevreden gebruiker van HomeWizard en gebruik inmiddels bijna al hun producten. Naast de standaard producten als de P1 dongle en display, vorige jaar ook 2 Plug-in Battery systemen neergezet. Nu bijna nul op de meter en leveren wij (bijna) geen zonnestroom meer terug aan het net. Mooie ontwikkeling van een Nederlands bedrijf.

Respuesta de HomeWizard
Kan veel beter met beschikbare data.
Ik ben zeer tevreden over de HomeWizard‑app, maar met de beschikbare data kan de functionaliteit nog veel sterker worden. De app beschikt al over historische gegevens van opwek en verbruik. Op basis daarvan zou een analyse over het verleden mogelijk moeten zijn: wat had ik per maand bespaard aan afname en teruglevering als ik een thuisbatterij had gehad?
Concreet: toon wat mijn zelfvoorzienendheid nu is, en wat dit in percentage en kWh zou zijn bij bijvoorbeeld een batterij van 5, 10, 20 of 30 kWh. Met die inzichten kan iedere gebruiker op basis van zijn eigen historische data een afweging maken over terugverdientijd en andere belangen, zoals zelfvoorzienendheid, en bepalen welke batterijcapaciteit passend is.

Respuesta de HomeWizard
Ik ben ontzettend tevreden over Home Wizzard.
Heb goede ervaringen met de P1 meter en de batterijen.

Respuesta de HomeWizard
Prima product, 20 uur per dag, 0 op de meter :)
Communicatie mag wel wat persoonlijker/beter

Respuesta de HomeWizard
Ik heb de thuisbatterij nu een jaar in gebruik en hij is mij goed bevallen. Hij staat in een hoekje van de woonkamer want ik heb de techniek graag binnen handbereik. Met behulp van de batterij (één exemplaar) kan ik mijn gasverbruik door de CV aardig terug dringen. Gas is duurder dan elektriciteit. Dus zet ik 's morgens mijn elektrisch kacheltje aan ( 1000 watt). In de lente en de herfst leveren de zonnepanelen al gauw 1000 watt. Wanneer ik wegga zet ik het kacheltje uit en dan loopt de batterij dus vol. En als ik dat zie zet ik het kacheltje weer aan om te voorkomen dat er stroom terug geleverd wordt. Soms laat ik de temperatuur in de kamer zelfs ierts hoger oplopen dan nodig is om een buffer te hebben zodat in de avond de CV niet aan gaat. Je kunt dat allemaal volgen in de app op de telefoon maar die vind ik wat minder gebruiksvriendelijk. Even naar de batterij toe lopen en kijken naar de kleur werkt sneller.

Respuesta de HomeWizard
Goede app die veel laat zien in duidelijke realtime verbruiksgrafieken en histories tot een jaar terug. Het zou nog fijner zijn als gasverbruik net zoals elektra verbruik ook zichtbaar is in realtime grafieken. Nu is dat verbruik per uur en is niet te zien wanneer in dat uur het gasverbruik startte en stopte. Werkt verder perfect met het zichtbaar maken van zonnepanelen opbrengst en teruglevering en met de thuisaccu.

Respuesta de HomeWizard
Ik kan duidelijk volgen hoeveel energie ik verbruik en wanneer mijn zonnepanelen in werking zijn.

Respuesta de HomeWizard
Was heel snel geleverd en simpel om het te installeren

Respuesta de HomeWizard
Het homewizard toestel is heel goed en je ziet perfect je verbruik. Het is een echte aanrader, top.

Respuesta de HomeWizard
Omdat de communicatie perfect was en àlles werd zoals afgesproken geleverd.
Alles is makkelijk en zonder voorkennis te installeren. Perfect.

Respuesta de HomeWizard
De app is behoorlijk goed, overzichtelijk , gebruikersvriendelijk, easy to use, laagdrempelig.De intergratie van de verschillende appraten gaat makkelijk.
Regelmatig updates die grotendeels niet voor iedere gebruiker van toepassing zijn maar dit geeft hoop dat ik in de toekomst mijn AEG droger (waarschijnlijk zal die met een slimme stekker moeten), Miele wasmachine (een modern ding met wifi e.d.) en thuisbatterij van Victron Energy kan integreren.

Respuesta de HomeWizard
HomeWizard maakt het in de gaten houden van energie reuze makkelijk. Sluit het product aan, configureer de app en je kunt direct alles aflezen. Ik heb inmiddels ook een abonnement waarmee mijn data bewaard blijft en ik veranderingen thuis kan waarnemen en vergelijken. Bijvoorbeeld met zonnepanelen, warmtepomp, airco, enzovoort. Maar ook of de Xbox op de afgesproken tijd is uitgegaan.
Handig is dat je meldingen kunt aanmaken voor momenten waarop ik langere tijd energie teruglever, zodat ik het witgoed meer kan laten draaien. De timers voor de lampen schuiven mee met de seizoenen, wanneer de zon langer of juist korter schijnt. Sluipgebruik ga ik tegen door laptops en tv’s na middernacht standaard uit te zetten.
Kanttekeningen zijn er ook. In de app is het gek dat er geen lampicoontje is, terwijl ik HomeWizard hier veel voor gebruik. Wat ik daarnaast mis, zijn sensoren om aan te sluiten, bijvoorbeeld een bewegingssensor of een sensor voor lichthoeveelheid.
Een ander gemis vind ik het display: daarin kun je in de app óf temperatuur óf vochtigheid aflezen, en alleen door opnieuw configuratiestappen te doorlopen. Dat zou makkelijker moeten kunnen, of zelfs tegelijkertijd. Hopelijk komt dit op de backlog voor een volgende software-update.
O ja, als de wifi uitvalt of te zwak is, knippert de stekker fel rood. Dat is in de slaapkamer niet prettig slapen. Verder is het mooi spul en blijf ik het steeds verder uitbreiden.

Respuesta de HomeWizard
HW ECO systeem werkt op zich best goed. Eenmaal een "buggie" Energy Socket gekregen. Op zich gewoon kosteloos vervangen. Wel lastig dat je geen medewerker kan mailen / bellen. Alles werkt via een chat bot. Soms geeft de Energy Display de melding dat er geen Wifi verbinding is maar dit lost zich meestal vanzelf weer op na 1 -2 minuten. Huidige config: P1 meter / 1 x Energy Socket / 3 x Thuis batterij / 1 x Energy Display.
Ik zou graag zien dat er wat meer te programmeren is qua batterij laden / ontladen. Momenteel zit ik bij Budget Energy. Hier krijg ik gratis stroom op zaterdag en zondag tussen 12:00 - 15:00. Als dat de zon NIET schijnt, dan wil ik kunnen aangeven dat de stroom NIET uit de batterij gehaald moet worden (als deze (voor een deel) geladen is) maar van het NET.

Respuesta de HomeWizard
Werkt perfect en verbruik heel makkelijk te zien in de app.
Echt een aanrader.

Respuesta de HomeWizard
Más información sobre otros tipos de reseñas.