Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op de bezorging na zijn we zeer tevreden met de 3 accu’s van Homewizard. Aangesloten op een eigen elektra groep mag en kan maximaal 2,5 kWh gebruiken (bijvoorbeeld bij koken). Zeer gebruiksvriendelij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds november 2025 ben ik in het bezit van een Homewizard thuisbatterij en P1 meter. Alles wordt ondersteund door een fijne app die frequent wordt geupdated. De apparatuur functioneert tot volle tevr... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

HomeWizard is continuously working on improving the experience. That said there is still much to improve on. The software is not in an end state, you keep facing small issues which could have been cap... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb zowat alle producten van HomeWizard, P1 meter, watermeter, Energy+, 7 sockets, koppeling met zonnepanelen, energy display.. alleen de plug-in battery nog niet 😅.. die wil ik wel heel graag he... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de electrónica
  2. Equipos y soluciones de energía
  3. Proveedor de instrumentos de medición
  4. Proveedor de equipos de generación de energía solar

Escrito por la empresa

Met de HomeWizard apparaten krijg je live inzicht in het energieverbruik van jouw huishouden.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 97% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

In het begin eerst ervaren hoe het…

In het begin eerst ervaren hoe het apparaat werkt. Tevens waren er software problemen in het begin.
Nu werkt de accu naar behoren. Niet meerdere veel stroom apparaten tegelijkertijd aan zetten.
Accu werkt nu naar behoren.

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je positieve review, Peter! Veel duurzaam opgeslagen kWh's toegewenst 💚

Ik ben heel tevreden met HomeWizard en de App

Ik ben heel tevreden met HomeWizard en heb een abonnement welke niet te duur is. Ik kan vele malen per dag via App mijn verbruik van Gas en Water bijhouden en uiteraard ook de dagelijkse opbrengst van mijn zonnepanelen. Kan het iedereen aanraden.

Bedankt voor je positieve review, Peter 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bijzonder blij met onze twee pib's kom…

Bijzonder blij met onze twee pib's kom de avond en nacht door met onze eigen opgewekte stroom .
Afgelopen 9 maand ongeveer 1000kw niet terug geleverd en 750 kw niet hoeven inkopen
Werkt allemaal prima ,geen omkijken naar alles gaat vanzelf.

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je positieve review, Paul! Veel duurzaam opgeslagen kWh's toegewenst 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

HomeWizard bied een reed assortiment…

HomeWizard bied een reed assortiment producten om je energie te monitoren. Dank zij deze producten heb ik mijn warmtepomp weten te optimaliseren. Regelmatig komen er nieuwe toepassingen. Hopelijk kunnen we binnenkort het piekvermogen opvolgen om dit verbruik beter te beheersen.

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je positieve review 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

eenvoudige installatie en stille werking

Dacht lang dat een thuisbatterij niet interessant was in mijn situatie. Door de komst van de stekkerbatterij,zijn eenvoudige installatie en lage aankoopprijs toch de stap gewaagt. Zie na enkele dagen al een daling van het elektriciteitsverbruik.

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je positieve review, Paul! Wat goed om te lezen, veel duurzaam opgeslagen kWh's toegewenst 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima systeem voor ons huis

Wij hebben drie plug in batterijen en deze werken prima, Een tijdje terug ging er 1 kapot en werd keurig onder garantie binnen 2 weken vervangen. Prima systeem voor ons huis. Zeer tevreden. Alleen jammer dat Home Wizard telefonisch niet bereikbaar is.
Voor de rest een aanrader

Gr Ron

2 de febrero de 2026

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je positieve review, Ron! Veel duurzaam opgeslagen kWh's toegewenst 💚

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden met de Homewizard…

Ik ben zeer tevreden met de Homewizard P1 en de ondersteuning.
Ze hebben wel een tijd een probleem gehad na de overschakeling op een nieuwe app, maar dat is nu goed onder controle
de helpdesk reageert snel

Respuesta de HomeWizard

Wat goed om te lezen! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring 💚

Breedt aanbod van informatie

Breedt aanbod van informatie. Jammer dat verbinding vele malen uitvalt en dat ik mijn thuisbatterij (huawei) niet kan zien.

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je review, Pierre. Neem gerust contact met ons op via de website als je vragen hebt, onze supportcollega's helpen je graag 💚

Heb twee batterijen

Heb twee batterijen, deze doen goed zijn best in deze periode. Verder heb ik nog geen slechte ervaring gehad.

Goed om te lezen, Pieter! Laat die zon maar komen 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De batterij is interessant om een…

De batterij is interessant om een beetje meer zelfverbruik te hebben door minder stroom op het net te zetten.

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je positieve review, Hendrik! Veel duurzaam opgeslagen kWh's toegewenst 💚

Mijn ervaringen

Geeft veel inzicht en leert je veel over je stroomverbruik en in ons geval ook de opbrengst van de zonnepanelen .

Tip
Kunnen jullie op scherm app de tijdbalk van de hoofdaansluiting en de batterij niet beter uitlijnen, ( gelijk trekken) dan kan ik het samenspel nog beter zien

Bedankt voor je positieve review, Ronald! We nemen je feedback mee 💚

Klantenservice en app

Klantenservice en snelheid van bestellingen afhandelen is prima.
De app vind ik niet uitblinken in helderheid. Het ziet er allemaal mooi uit maar wat alle grafieken betekenen is niet duidelijk (voor een niet elektricien).

20 de abril de 2026

Bedankt voor je positieve review, Arie! We nemen je feedback mee 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geeft een prima overzicht van het…

Geeft een prima overzicht van het energieverbruik en eenvoudige installatie. Goed product. App werkt ook prettig.

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je positie review, goed om te lezen 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intussen al op meerdere locaties…

Intussen al op meerdere locaties actief, heel betrouwbaar, gemakkelijk te integreren op bv HomeAssistant en het abonnement voor notificaties is heel handig

Bedankt voor je positieve review, Pieter-Jan 💚

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goede oplossing maar soms connectieverlies

De P1 meter en de batterij doen wat ze beloven.
We kunnen via de app ons verbruik opvolgen en daarop gebaseerd sturen.
Het is enkel spijtig dat de P1 meter en de batterijen regelmatig offline gaan waardoor ik deze opnieuw moet instellen. Ik heb de indruk dat dit al eens gebeurd na een firmware update of in een periode dat mijn Wifi langere tijd onbeschikbaar is.

Respuesta de HomeWizard

Bedankt voor je review, Roeland. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem gerust contact met ons op via de website, onze supportcollega's kijken graag met je mee 💚

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.