Gebruik nu al 3 jaar deze agenda en ben blij dat de agenda wederom een uitgave heeft voor 2027 Handigheid van deze agenda is het maand overzicht en in de huidige week maak ik rechts onderin zelf... Ver más
La empresa ha respondido
Het duurde wat langer voordat de agenda kon worden verzonden. Keurig door Sylvia op de hoogte gehouden! Agenda werd weer met de nodige aandacht (mooi papiertje, persoonlijk kaartje, kleurrijk armbandj... Ver más
La empresa ha respondido
Heel fijne agenda. De hele week op twee pagina’s. Elke dag een vakje om belangrijke reminders in te schrijven. De toevoeging ‘maandag alert’ helpt mij vaak de planning voor de week erna beter op te v... Ver más
La empresa ha respondido
Al jaren deze agenda, heel overzichtelijk en praktisch in gebruik. En altijd mooie kleuren. Het uitpakken is echt een cadeautje! Wordt met zorg gemaakt!
La empresa ha respondido
professional organizer en uitgever van de homeworktime familie-agenda
Huizen, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Product is handig in gebruik en de persoonlijke benadering is erg fijn.

Respuesta de homeworktime professional organizing
De agenda uitpakken was al een genot. Super verrassend ingepakt. Het gebruik van de agenda maakt mij nog blijer. Aan alles is gedacht. Handige bewaarmapjes per maand, veel ideeën staan erin. De kinderen vinden het ook een leuke agenda met alle stickers, die je kunt gebruiken voor activiteiten. Echt een aanrader als je leven op orde wilt houden.

Respuesta de homeworktime professional organizing
Wij gebruiken deze agenda al jaren om ons huishouden georganiseerd te houden 😉. Dit jaar voor het eerste de kalender besteld en ik ben om. Heel fijn om de hele week naast elkaar te kunnen lezen en hier de namen van het gezien aan toe te kunnen voegen, fijner om te schrijven zonder ringband in het midden. Maar dat is persoonlijk natuurlijk. Fijne service, snelle levering en een feestje om te ontvangen en gebruiken!

Respuesta de homeworktime professional organizing
Snelle bezorging en ook nog eens prachtig ingepakt
Contact heel fijn!! Aandacht, kwaliteit en snelheid!!! Prima!!!! 👍👍👍👍

Respuesta de homeworktime professional organizing
T.a.v de bestelling kan ik zeggen dat alles klopte: mooie agenda, leuk ingepakt; binnen 48 uur in de bus!

Respuesta de homeworktime professional organizing
Voor de 3rde keer deze leuke agenda besteld, wederom snel in huis en netjes verpakt

Respuesta de homeworktime professional organizing
Altijd een cadeautje om deze agenda te ontvangen

Respuesta de homeworktime professional organizing
Snelle service, aandacht voor detail, een persoonlijk kaartje erbij, heel fijn.
En natuurlijk een top product dat me al een aantal jaar helpt meer structuur in de week te krijgen!

Respuesta de homeworktime professional organizing
Derde jaar dat ik deze agenda heb en wederom zo mooi en leuk vormgegeven en met zo veel liefde verpakt en verstuurd. De agenda zelf is zo veel meer dan een agenda. Het is een organisatorische hulp die rust en overzicht geeft en doet het ook als dagboek goed, zeker in combinatie met de fotobladen van Klikkie (aanrader!). Ik ben fan en hoop dat ik nog jaren kan genieten van deze fijnste agenda ooit!

Respuesta de homeworktime professional organizing
Agenda 2023 en insteek bladeren voor foto's gekocht. Ik kijk er naar uit om van mijn agenda van 2023 een herinneringsboek te maken.
Alles kwam als een heel mooi cadeau verpakt. Een cadeau aan mezelf. Heerlijk om op die manier te ontvangen!

Respuesta de homeworktime professional organizing
Superfijne agenda, altijd weer blij als de nieuwe uitkomt. Ook altijd snel verzonden! Goede communicatie.

Respuesta de homeworktime professional organizing
De familieagenda is in ons gezin een plekje voor organisatie, structuur, gemak en overzicht maar ook een plek voor herinneringen en ruimte voor een leuk berichtje door de week! Het is een rustgevend en gezellige agenda 😌.

Respuesta de homeworktime professional organizing
Mooie, frisse en overzichtelijke agenda! Nu het eind van mijn 2022 agenda in zicht komt, gauw een fijn 2023 exemplaar besteld. Die werd snel bezorgd met persoonlijke extra’s.

Respuesta de homeworktime professional organizing
Fantastische producten. Ga volgend jaar zeker weer een agenda kopen. Ook fantastisch om kado te geven.

Respuesta de homeworktime professional organizing
Super agenda. Thuis wordt er nooit meer gevraagd wat wij eten. Staat gewoon in de agenda. En wat een top service. Agenda wordt als een echt kadootje opgestuurd. Altijd persoonlijk kaartje toegevoegd. Super blij met alles.

Respuesta de homeworktime professional organizing
Wat een leuke manier van verzenden en ook erg persoonlijk Ben erg blij met mijn agenda

Respuesta de homeworktime professional organizing
Alweer voor de 4e keer de fijne homeworktime agenda besteld en supersnel in huis. De persoonlijke attentie maakt het helemaal top, dankjewel!! Mijn complimenten voor deze leuke onderneming

Respuesta de homeworktime professional organizing
Ik had de familie agenda 2023 besteld.
Dit liep een beetje uit de hand omdat ze op de afgesproken datum nog niet waren geleverd
Ze hebben ons goed geïnformeerd en wanneer het ongeveer zou komen.
Vond het nog een verassing toen die in de bus lag, mijn favoriete agenda.
We kregen snoepjes en dat was natuurlijk ook leuk.😃Ze hebben het goed gedaan!!!

Respuesta de homeworktime professional organizing
Super nu twee keer de agenda besteld en iedere keer keurig verzorgd binnengekregen.
En een pluspunt dat persoonlijke kaartje is echt leuk om te ontvangen