Ich habe nach langer Suche eine wirklich schöne IP65 Lichterkette gefunden. Leider hat es fast drei Wochen gedauert, bis diese geliefert wurde. Zwei Wochen lang hieß es nur, die Lieferung sei elektr... Ver más
La empresa ha respondido
Kurzfassung: Betrug Bestellt wurde eine schöne Wanduhr mit Holz bzw holzoptik. Angekommen ist eine Uhr mit billig aufgedrucktem holzbild. Unterste Qualität und absolut nicht gleich zu setzen mit d... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Homezie
Escrito por la empresa
Wij zijn Homezie. Wij vinden dat iedereen een plek verdient waar hij/zij zich thuis voelt.
Onze visie is om door middel van sfeervolle producten een fijne, warme plek te creëren. Of het nu thuis of op kantoor is, we willen dat onze producten zorgen voor een prettige omgeving. Om de kwaliteit van uw leefomgeving te verbeteren, hebben wij mooie producten in ons assortiment geselecteerd.
Homezie helpt jou om van je huis, een thuis te maken.
Snelle leveringVoor 22:00 besteld = Morgen in huis
100% tevredenheidsgarantie
Retourneren binnen 30 dagen na ontvangst
24/7 Klantenservice
Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar! Mail ons op: info@homezie.nl
Veilig winkelen
Altijd veilig afrekenen met een van onze partners
Korhoenderveld 91, 5431HC, Cuijk, Holanda
- +31680227599
- info@homezie.nl
- homezie.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
BETRUG
BETRUG! VORSICHT!
Diese Betrüger SSD mit 128TB -> Das hat keine Firma der Welt (Kein Amazon, Google, keiner hat 128TB SSD's). Das sind Abzocker, Lügner! Billiger China Müll im Wert von 1€ für das 50 oder sogar 100 fache!
Geen goede ondersteuning
Ik probeer al 2 weken aan een retourlabel te geraken. Organisatie antwoordt telkens met dagen vertraging naast de kwestie. En telefonisch zijn ze niet bereikbaar
Goed, maar niet helemaal compleet
Goede kwaliteit. Jammer dat een deel van de bestelling niet geleverd bleek te kunnen worden.
Wat een onbetrouwbare website
Wat een onbetrouwbare website, op de site stond vermeld; indien op voorraad, volgende dag geleverd.
Nu 12 dagen geleden besteld en nog steeds niks geleverd.
leuke sfeerverlichting…
Wij hebben leuke sfeerverlichting gekocht voor onze achtertuin! Zijn er erg blij mee, hebben nog wel extra een dimmer erbij gekocht met een afstandsbediening om de verlichting wat te dimmen en een tijdklok om ze automatisch aan te laten gaan.
Snel geleverd
Snel geleverd. En past perfect op men vorige slinger. Hoop dat ze lang meegaat!
Gute Qualität zum vernünftigen Preis
Gute Qualität zum vernünftigen Preis, schnelle Lieferung
Alles sehr gut und super Produkte!
Mangelhafte Qualtität der „Homezie Tagesdecke“
Die bestellte „Homezie Tagesdecke“ gefällt mir optisch sehr gut. Allerdings bin ich von der Verarbeitungsqualität enttäuscht. Bereits nach kurzer Zeit haben sich an mehreren Stellen die Nähte gelöst. Bei einem Preis von 140 € halte ich solche Mängel für nicht akzeptabel.
Onze bestelling was niet aangekomen en…
Onze bestelling was niet aangekomen en hebben ons een antwoord op onze vraag gegeven met positief resultaat
Snelle levering, leuke lampjes
Snelle levering, mooie lampjes.dimmer erbij is fijn. Stond niet in omschrijving dus was positieve verassing.
Ooit via bol.com lichtsnoer gekocht
Ooit via bol.com
Een lichtsnoer gekocht
Waren voor buiten maar al snel liep er water in de lampjes.
Lampjes terug gestuurd via een terugroep actie via bol.com
Nu jaar later nog steeds geen lampjes of geld retour.
update: ze hebben inmiddels contact opgenomen en ik krijg mijn nieuwe lampjes zsm thuis
De dimmer begaf het, nadat ik een foto vd betreffende dimmer heb gemaild kreeg ik een nieuwe dimmer opgestuurd.
De dimmer begaf
Troep
De eerste en meteen de laatste keer dat ik iets koop bij een dropshipper. Een beamertje dat elders ook voor 80 euro wordt aangeboden gekocht. Na drie weken kwam het pakketje aan uit China. Het product vonden we onder de maat, dus stuurden we het terug. Na enkele mails waarin ons korting werd aangeboden (met een door AI gegenereerde tekst, zo vermoed ik), zouden we ons geld terugkrijgen. Na twee maanden nog niks. Gemaild. Daar kwam weer snel ern reactie op met de melding dat het een foutje was en dat de terugbetaling snel gedaan zou worden. Gelukkig gebeurde dat ook. Kortom: veel mailen voordat het gefikst wordt. En een les rijker: koop gewoon niet van die slechte Chinese troep. Het gaat de hele wereld over en het is flutzooi. Hoe mooi het er ook uitziet op de website. Wij sparen verder voor kwaliteit van Europese bodem.
Product was op backorder
Product was op backorder, mailtje gestuurd, alles perfect opgelost.
wat een super service
wat een super service, lichtsnoer was defect en een paar dagen later kreeg ik gelijk een nieuwe toegestuurd.
Mooie lichtsnoer en top service!
Mooie lichtsnoer en top service!
Met deze lichtsnoer creëer je een warme sfeer in de tuin. Deze lampjes kunnen tegen weer en wind. Je kan ze dus het ganse jaar door laten hangen.
Het is wel aan te raden om ineens de dimmer bij te kopen, de lampjes zijn zonder dimmer iets te fel.
Service van Homezie is TOP! Snelle respons en goede ondersteuning!
Bedankt Homezie – Uitstekende klantenservice en razendsnelle oplossing! 5 sterren
Bedankt voor Homezie!
De service was echt uitstekend. Ik had een klein probleem met de bestelling, maar het team reageerde meteen en supersnel, zelfs op zaterdag die als rustdag geldt, toch was de klantenservice beschikbaar.
Fantastische klantenservice, duidelijke en professionele communicatie, en snelle en effectieve oplossingen. Ik raad ze van harte aan aan iedereen die op zoek is naar goede kwaliteit LED-verlichting met echte klantondersteuning.
Dank je wel Homezie, 5 sterren zonder twijfel! 🌟🌟🌟🌟🌟
Más información sobre otros tipos de reseñas.