Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie lampjes, maakt onze tuin erg sfeervol! De service is uitstekend. Er zitten al reserve lampjes bij, maar er was bij ons een lampje kapot gegaan en ik ha hiervoor contact opgenomen. Kreeg direct r... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige lichtsnoer door onze tuin gespannen met de lampjes van Homezie. Geeft mooi warm en gezellig licht. Ze hangen nu zeker een paar maanden en ook het glas blijft mooi na regen en sproeier eronde... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lampe gekauft , Lange Lieferzeit ( da Sendung aus China) Plastik fantastik aussehen der Lampe , Slechte Verarbeitung, Fassung günstigsten vom günstigsten. Schirm schief , und kein EU Stecker. Riesen... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het Homezie-lichtsnoer geeft een prachtige warme gloed tussen de bomen van onze bosrandtuin. Stevig, waterdicht en makkelijk te koppelen — precies wat ik zocht om ’s avonds een serene sfeer te creëren... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Sobre Homezie

Escrito por la empresa

Wij zijn Homezie. Wij vinden dat iedereen een plek verdient waar hij/zij zich thuis voelt.

Onze visie is om door middel van sfeervolle producten een fijne, warme plek te creëren. Of het nu thuis of op kantoor is, we willen dat onze producten zorgen voor een prettige omgeving. Om de kwaliteit van uw leefomgeving te verbeteren, hebben wij mooie producten in ons assortiment geselecteerd.

Homezie helpt jou om van je huis, een thuis te maken.

Voor 22:00 besteld = Morgen in huis

100% tevredenheidsgarantie
Retourneren binnen 30 dagen na ontvangst

24/7 Klantenservice
Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar! Mail ons op: info@homezie.nl

Veilig winkelen
Altijd veilig afrekenen met een van onze partners

Bekijk al onze producten

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 52% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

3,8

Todas las opiniones

94 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie verlichting van onze…

Mooie verlichting van onze tuinhuisgarage. Super-blij!!

17 de octubre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Leslie! Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met de verlichting van uw tuinhuisgarage. 💡✨

We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Uw tevredenheid betekent veel voor ons!

Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, staan we altijd graag voor u klaar. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

nooit meer

Eerste lichtsnoer was na minder dan 1 jaar stuk. Tweede werkte niet bij levering. Wordt al vele weken aan het lijntje gehouden voor hetzij geld terug of een nieuwe die wel werkt.
Oplichterij

11 de noviembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Kris, onze oprechte excuses voor de vervelende ervaring en het ongemak dat u heeft ondervonden met uw lichtsnoer. Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen geven.

Ik heb u inmiddels een e-mail gestuurd om dit verder met u op te lossen. Wilt u alstublieft even uw inbox (en eventueel uw spammap) controleren? We hopen samen met u snel tot een passende oplossing te komen.

Bedankt voor uw geduld en begrip.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tafel lampen besteld doen het niet

Tafel lampen besteld doen het niet. Rammelt aan alle kanten van binnen.

15 de octubre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Van Slooten! Wat vervelend om te horen dat de tafel lampen niet goed functioneren en dat ze rammelen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Fijn dat je het retour al hebt aangemeld en ons team zal dit zo snel mogelijk verwerken. We hopen dat we je bij een volgende aankoop beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Homezie.

Mooi afgewerkt product

Mooi afgewerkt product. Snelle reactie van de service desk. Wel wat langere verzendtijd.

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Leslie! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en onze service. We waarderen uw feedback over de verzendtijd — we blijven eraan werken om onze levering nog sneller te maken.

Nogmaals dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen! 🌟

Snoerverlichting

Hallo.
De snoerverlichting is een goede aankoop. De meegeleverde dimmer is voor verbetering vatbaar en werkt niet honderd procent.
We zijn tevreden met de aankoop.

30 de octubre de 2025

Respuesta de Homezie

Hi Peter! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snoerverlichting. We waarderen ook je opmerking over de dimmer en dat helpt ons om onze producten verder te verbeteren. Veel plezier met je aankoop, en nogmaals bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Homezie

Probleem gelijk opgelost

Probleem gelijk opgelost, hele fijne lampen trouwens!

1 de noviembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Rudi! Wat fijn om te horen dat het probleem meteen is opgelost! Dank je wel voor je lieve woorden over de lampen – we zijn blij dat je er zo van geniet. ✨

Super klantenservice

Lampjes werden snel geleverd. Maar vooral snelle reactie toen ik vragen had over de dimmer. Daar werd snel op gereageerd en het werd snel en vriendelijk opgelost.

23 de octubre de 2025

Respuesta de Homezie

Hoi Meike! Heel erg bedankt voor je fijne review! 🌟 We zijn ontzettend blij om te horen dat de lampjes snel zijn geleverd en dat we je snel en vriendelijk konden helpen met de dimmer. Jouw feedback betekent veel voor ons! Geniet van je nieuwe lampjes! Hartelijke groeten, Team Homezie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke en gedetaileerde omschrijving producten

Website geeft duidelijke en gedetaileerde info over producten. Bestelling was snel en betrouwbaar ontvangen.

10 de agosto de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Ronald! Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. We zijn blij om te horen dat u onze website duidelijk en informatief vindt en dat uw bestelling snel en betrouwbaar is ontvangen. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons team om de best mogelijke service te blijven bieden.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, hele schappelijke prijs. Erg fijn dat ze dimbaar, op afstand bestuurbaar en te timen zijn!

17 de octubre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Nina! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, de prijs en de handige functies zoals het dimmen, de afstandsbediening en de timer.

We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen bij Homezie!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed product, goedkoper dan elders

Levering was snel, lampen zien er goed uit en dimmen mooi. De afstandsbediening is te gebruiken door op de lampen te richten, niet perse alleen op de dimmer!

1 de octubre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Joran! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product, de snelle levering en de werking van de lampen. Uw opmerking over de afstandsbediening is ook erg nuttig — bedankt dat u dit deelt!

We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Hopelijk zien we u in de toekomst weer terug bij Homezie!

BESTEL HIER NIET!

BESTEL HIER NIET!

Dropshipping oplichters. Ik heb vorige week vrijdag besteld onder het mom: voor 22:00 besteld morgen in huis en nog niets ontvangen en al het klantencontact via een AI bot. Echt oplichters!! Aliexpress is net zo snel en een stuk goedkoper ;)!

10 de octubre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Margreet! Onze oprechte excuses voor de vertraging van uw bestelling en voor de frustratie die dit heeft veroorzaakt. We begrijpen heel goed hoe vervelend het is wanneer een bestelling niet op tijd aankomt.

We hebben u inmiddels een e-mail gestuurd om dit rechtstreeks met u op te lossen en om ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt. We willen dit graag persoonlijk voor u rechtzetten.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

heb alles snel ontvangen

26 de septiembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Patrick! Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat alles snel is aangekomen en dat u tevreden bent met onze service.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooie daglichtlamp maar ontvangst duurde lang

Daglichtlamp werkt naar verwachting. Verzending duurde echter dagen (werd direct vanuit het buitenland geleverd) terwijl dat op de website niet duidelijk was aangegeven.

24 de septiembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Kristian! Hartelijk dank voor uw feedback en fijn om te horen dat u tevreden bent over de daglichtlamp zelf. Onze excuses dat de levering langer duurde dan verwacht — we begrijpen dat dit vervelend kan zijn.

We nemen uw opmerking over de verzendinformatie ter harte en zullen dit duidelijker vermelden op onze website, zodat toekomstige klanten beter geïnformeerd zijn. Nogmaals dank voor uw begrip en uw eerlijke beoordeling.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Homezie lost mijn probleem goed op

Homezie heeft uiteindelijk de terugroepactie mbt mijn, door hen geleverde lichtsnoer, goed en volledig opgelost, ondanks het feit, dat dit voor hen toch wel grote financieële consequenties heeft gehad.
Daarvoor mijn welgemeende dank en veel succes met uw bedrijf.

9 de octubre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste John! Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw waardering. Fijn om te horen dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. We stellen uw begrip en vertrouwen enorm op prijs, zeker bij een situatie als deze.

Namens het hele Homezie-team wensen we u nog veel plezier met uw aankoop en hopen we u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Mooi artikel

9 de octubre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Ria! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het artikel. Uw feedback wordt zeer gewaardeerd en motiveert ons om onze producten en service continu te verbeteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en mooie lampjes

Snelle levering en mooie lampjes! Warm van kleur, erg handig met de dimschakelaar en makkelijk op afstand aan- en uit te zetten.

6 de octubre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Maurice! Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en dat de lampjes goed bevallen. De warme kleur en de handige dimschakelaar maken het inderdaad extra gebruiksvriendelijk.

We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Led light gekocht

Led light gekocht
binnen de garantie periode zijn ze stuk gegaan. Het licht deed het opeens niet meer en knipperde aleen. Hier voor gemaild want als klant zijnde heb je recht om dan of geld terug te krijgen of een nieuwe product wat overeen komt met het geen wat je besteld hebt. En niet een anders goedkope led strip waarvan ze het merk niet eens verkopen. Nu al een maand bezig om de juiste led strip te krijgen die ik oorspronkelijk heb besteld. Maar helaas blijven ze volgehouden dat het dezelfde zijn die ze hebben opgestuurd.ik lees dat er al meer negatieve reacties zijn en hier sluit ik me bij aan tot dat ik eindelijk het geen krijg waar je recht op heb als klant zijnde en niet 4 weken op en neer moet mailen

5 de octubre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Sam! Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de frustratie en het ongemak dat je hebt ervaren. We begrijpen volledig dat het erg vervelend is om binnen de garantieperiode een product te hebben dat niet naar behoren werkt en dat het verkrijgen van het juiste vervangende product langer duurt dan verwacht. Het is nooit onze bedoeling om klanten het gevoel te geven dat ze onterecht worden afgewezen. We willen dit graag zo snel mogelijk oplossen en ervoor zorgen dat je het juiste led-product ontvangt. Dank je wel dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. We nemen je feedback zeer serieus en hopen je vertrouwen alsnog terug te winnen. Hartelijke groet, Team Homezie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit en snel/goed bereikbaar…

Goede kwaliteit en snel/goed bereikbaar via de mail

3 de octubre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Pieter! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en onze snelle service per e-mail. We waarderen het echt dat u de tijd heeft genomen om dit te delen.

We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Uiteindelijk prima opgelost 👌

Ik had met m’n buiten verlichting een terugroep actie ivm veiligheid. Helaas duurde dit erg lang door levering maar uiteindelijk is dit heel goed opgelost en doordat de dimmer nu met afstandsbediening werkt is de bediening ook luxer geworden. Kreeg nog een presentje toe.

29 de septiembre de 2025

Respuesta de Homezie

Hoi Roland! Bedankt voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat de terugroepactie uiteindelijk goed is opgelost en dat je nu extra gemak hebt met de afstandsbediening voor je dimmer. Het is geweldig dat het presentje ook in de smaak viel. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen en hopen dat je nog lang plezier hebt van je buitenverlichting! Hartelijke groet, Team Homezie

Retouractie

Een slinger met lampjes bleek niet aan de ip65 voorwaarden te voldoen. Geheel kosteloos is alles vervangen behalve de eerder meegeleverde dimmer.

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Jan! Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
We begrijpen dat het vervelend was dat de slinger met lampjes niet voldeed aan de IP65-voorwaarden. Fijn om te horen dat de vervanging kosteloos is geregeld en dat u verder geholpen bent.

We nemen uw feedback mee om onze producten en service verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben of als wij u ergens mee kunnen ondersteunen, laat het ons gerust weten – wij staan altijd voor u klaar. :)

8 consejos para escribir buenas reseñas.