Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie lampjes, maakt onze tuin erg sfeervol! De service is uitstekend. Er zitten al reserve lampjes bij, maar er was bij ons een lampje kapot gegaan en ik ha hiervoor contact opgenomen. Kreeg direct r... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige lichtsnoer door onze tuin gespannen met de lampjes van Homezie. Geeft mooi warm en gezellig licht. Ze hangen nu zeker een paar maanden en ook het glas blijft mooi na regen en sproeier eronde... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het Homezie-lichtsnoer geeft een prachtige warme gloed tussen de bomen van onze bosrandtuin. Stevig, waterdicht en makkelijk te koppelen — precies wat ik zocht om ’s avonds een serene sfeer te creëren... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Sobre Homezie

Escrito por la empresa

Wij zijn Homezie. Wij vinden dat iedereen een plek verdient waar hij/zij zich thuis voelt.

Onze visie is om door middel van sfeervolle producten een fijne, warme plek te creëren. Of het nu thuis of op kantoor is, we willen dat onze producten zorgen voor een prettige omgeving. Om de kwaliteit van uw leefomgeving te verbeteren, hebben wij mooie producten in ons assortiment geselecteerd.

Homezie helpt jou om van je huis, een thuis te maken.

Voor 22:00 besteld = Morgen in huis

100% tevredenheidsgarantie
Retourneren binnen 30 dagen na ontvangst

24/7 Klantenservice
Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar! Mail ons op: info@homezie.nl

Veilig winkelen
Altijd veilig afrekenen met een van onze partners

Bekijk al onze producten

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 52% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

3,8

Todas las opiniones

94 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie lichtsnoer en top service!

Mooie lichtsnoer en top service!
Met deze lichtsnoer creëer je een warme sfeer in de tuin. Deze lampjes kunnen tegen weer en wind. Je kan ze dus het ganse jaar door laten hangen.
Het is wel aan te raden om ineens de dimmer bij te kopen, de lampjes zijn zonder dimmer iets te fel.
Service van Homezie is TOP! Snelle respons en goede ondersteuning!

14 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedankt Homezie – Uitstekende klantenservice en razendsnelle oplossing! 5 sterren

Bedankt voor Homezie!
De service was echt uitstekend. Ik had een klein probleem met de bestelling, maar het team reageerde meteen en supersnel, zelfs op zaterdag die als rustdag geldt, toch was de klantenservice beschikbaar.
Fantastische klantenservice, duidelijke en professionele communicatie, en snelle en effectieve oplossingen. Ik raad ze van harte aan aan iedereen die op zoek is naar goede kwaliteit LED-verlichting met echte klantondersteuning.
Dank je wel Homezie, 5 sterren zonder twijfel! 🌟🌟🌟🌟🌟

28 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vorsicht Betrug! Minderwertige Chinaware, Beschreibung und Bilder stimmen nicht!

Vorsicht, billige Chinaware, man bekommt nicht das, was abgebildet und beschrieben ist!

Ich hatte eine Uhr bestellt. Erst musste ich ewig hinterherlaufen und zig Mails schreiben, bis ich sie überhaupt bekommen habe. Die angegebene Lieferzeit stimmt überhaupt nicht. Da kann man ca. drei oder vier Wochen addieren. Als die Uhr dann da war, war die Enttäuschung groß. Ich hatte ich nicht das bekommen, was auf den Bildern und der Beschreibung zu sehen war, sondern einen minderwertigen, defekten Chinaabklatsch, der vielleicht ein Zehntel des Wertes hat, den ich bezahlt habe. Für mich ist das Betrug. Nun folgte die nächste Tortour. Ich wollte eine Rücksendung beantragen und mein Geld zurück. Ich kann gar nicht mehr sagen, wie viele Mails ich geschrieben habe und gebettelt habe, dass ich das Rücksendeetikett bzw. weitere Infos erhalte. Es ist fast vier Wochen nichts passiert. Heute kam eine Mail, dass ein Ersatzprodukt losgeschickt wurde und ich mein Geld nicht zurückerhalte. Ich bleibe wohl auf den Kosten sitzen. Ich kann nur jedem abraten, hier zu bestellen!

7 de marzo de 2026

Betrug

Kurzfassung: Betrug
Bestellt wurde eine schöne Wanduhr mit Holz bzw holzoptik.
Angekommen ist eine Uhr mit billig aufgedrucktem holzbild. Unterste Qualität und absolut nicht gleich zu setzen mit dem, was angeboten war. Kundenservice sagt, er kümmert sich darum. Nichts passiert.

22 de enero de 2026

terug roep actie van dimmer in 2025…2026

terug roep actie van dimmer in 2025 netjes via eigen site terug gestuurt paar keer kontakt op genomen via mail
zijn het kwijt geraakt nooit meer iets gehoord.(nu weten ze van niets)
ik ga daar NIKS MEER BESTELLEN.
update, heb gereageerd en nogmaals mijn gegevens doorgegeven,maar hoor helemaal niets meer.
ben er helemaal klaar mee!

22 de marzo de 2025

Respuesta de Homezie

Hoi! 😔 Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Het spijt ons zeer om te horen over de problemen die u heeft ondervonden met de dimmerterugroepactie en dat uw e-mails niet zijn beantwoord 💔 Dit is zeker niet het serviceniveau dat wij nastreven, en we begrijpen uw frustratie volledig. Uw feedback is erg belangrijk, en we zullen onze processen herzien om betere communicatie en ondersteuning in de toekomst te waarborgen 🙏 Neem alstublieft contact met ons op via info@homezie.nl zodat we u direct kunnen helpen met uw retour. Onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor uw geduld.
- Team Homezie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Volgende dag bezorgd was de belofte

Volgende dag bezorgd was de belofte. Wacht nu al bijna 1,5 week.
Slechte klantenservice.

Jullie zeggen stuur een mail, al 3x gedaan zonder hulp.

28 de enero de 2026

Respuesta de Homezie

Beste Marieke. Het spijt ons ontzettend dat je bestelling niet op tijd is bezorgd, zoals beloofd. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn en we willen dit graag voor je oplossen.
We zullen dit probleem zo snel mogelijk uitzoeken. Neem alstublieft contact met ons op via info@homezie.nl, zodat we direct kunnen helpen en ervoor kunnen zorgen dat je bestelling snel wordt geleverd.
Onze excuses voor het ongemak, en we danken je voor je geduld. :)

Rücksendung/Umtausch nicht möglich

Ich habe eine Lampe in einer nicht gewünschten Farbe erhalten. Ich habe nach einem Umtausch oder Retounierung gefragt (Rücksendeformular wird benötigt und erhält man nur auf Anfrage), jedoch über mehrere Wochen und Kontaktaufnahme über alle möglichen Kanäle keine Antwort erhalten. Kundenservice nicht vorhanden und Rücksendung oder Umtausch somit ausgeschlossen.

3 de febrero de 2026

Sehr geehrter Herr Ott,
es tut uns leid zu hören, dass Sie die Lampe in der falschen Farbe erhalten haben und bislang keine Rückmeldung auf Ihre Anfrage bekommen haben. Bitte entschuldigen Sie die dadurch entstandenen Unannehmlichkeiten.
Wir haben unser E-Mail-System sorgfältig überprüft und konnten leider keine vorherigen Nachrichten von Ihnen finden. Unser Kundenservice ist – wie auf unserer Website angegeben – jederzeit unter folgender E-Mail-Adresse erreichbar und steht Ihnen 24/7 zur Verfügung:
info@homezie.de
Zusätzlich haben wir Sie bereits per E-Mail kontaktiert und möchten uns an dieser Stelle nochmals für die Verzögerung entschuldigen. Selbstverständlich werden wir alles daransetzen, Ihr Anliegen schnellstmöglich zu klären und eine passende Lösung für Sie zu finden.
Vielen Dank für Ihre Geduld und Ihr Verständnis.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Homezie neemt de retour in behandeling maar stort geen geld terug!

Ik wilde een led strip annuleren aangezien deze niet aan de verwachting voldeed. Homezie deed een voorstel om 20% van de prijs terug te storten als ik het product toch zou houden. Dat vond ik geen goed voorstel en ben er op uit gekomen om gebruik te maken van mijn retourrecht bij internetaankopen. Na het retourneren heb ik echter het aankoopbedrag nooit ontvangen!
================
Inmiddels wel een mail ontvangen met een voorstel voor terugbetaling, maar nog steeds de terugbetaling niet ontvangen!

1 de marzo de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Gert, dank je wel voor het delen van je ervaring. Het spijt me heel erg te horen dat je problemen hebt gehad met je retour en terugbetaling. Ik begrijp heel goed hoe frustrerend dit moet zijn, vooral nadat je het retourproces hebt gevolgd. Ik zie dat je al contact met ons hebt gehad via e-mail, en we hebben daar al op gereageerd voor een betere communicatie en om het probleem op te lossen. We doen ons best om dit snel voor je op te lossen en ervoor te zorgen dat je goed geholpen wordt. Bedankt voor je geduld, we zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt afgehandeld!

Topbedrijf

Topbedrijf. Retourzending ivm technisch mankement keurig opgelost ( actie was eigenlijk al afgelopen!)

8 de enero de 2026

Respuesta de Homezie

Beste Jolanda, hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat we je konden helpen met de retourzending, zelfs nadat de actie was afgelopen. Het is altijd ons doel om de best mogelijke service te bieden, en we zijn verheugd dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

We waarderen je vertrouwen in ons en kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen voor je volgende winkelervaring! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produit conforme à la demande utile…

Produit conforme à la demande utile pour mettre en valeur votre jardin et livraison dans les délais

24 de diciembre de 2025

Respuesta de Homezie

Cher Vincent, merci beaucoup d’avoir pris le temps de partager votre avis. Nous sommes ravis d’apprendre que le produit est conforme à vos attentes et qu’il met en valeur votre jardin. Nous sommes également heureux de savoir que la livraison s’est déroulée dans les délais.

Votre satisfaction est très importante pour nous. :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

In afwachting!

Kan over deze bestelling nog geen review geven. Beamer is nog steeds niet geleverd en track and trace van klantenservice gekregen maar die blijft nog op zelfde status staan (in transit). Vorige beamer die ik heb gekocht van homezie voldoet nog steeds goed. Waardoor ik tweede heb gekocht.

22 de diciembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Martin, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en onze excuses voor het ongemak. Het spijt ons te horen dat uw beamer nog niet is geleverd en dat de track & trace-status ongewijzigd op in transit blijft staan. Wij begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker omdat u op basis van uw eerdere positieve ervaring opnieuw voor Homezie heeft gekozen.

Wij kijken dit graag verder voor u na en zoeken samen met u naar een passende oplossing. Wilt u zo vriendelijk zijn ons een e-mail te sturen met uw bestelgegevens? Dan helpen wij u graag verder en zorgen we ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt opgepakt. Alvast dank voor uw geduld en begrip.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel handig en snelle levering!

Heel handig en snelle levering!

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste klant, we zijn blij om te horen dat u de levering handig en snel vond.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard altijd voor u klaar.

Tolles Produkt

Tolles Produkt. Sehr guter Preis

8 de diciembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Mireille, hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het product en de prijs. Uw positieve woorden betekenen veel voor ons en motiveren ons om onze service en producten te blijven verbeteren.

simpele maar mooie tafellampen

simpele tafellampen, staan mooi op de tafel, makkelijk op te laden

8 de diciembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Steven, hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat de tafellampen goed op uw tafel staan en dat u ze gemakkelijk kunt opladen.

We waarderen uw feedback enorm en hopen dat u nog lang van uw lampen kunt genieten.

Schöne Lichterkette, lange Lieferzeit

Ich habe nach langer Suche eine wirklich schöne IP65 Lichterkette gefunden.
Leider hat es fast drei Wochen gedauert, bis diese geliefert wurde. Zwei Wochen lang hieß es nur, die Lieferung sei elektronisch angekündigt worden. Es hat auch mehrere Nachfragen benötigt.
Mit der Lichterkette bin ich aber sehr zufrieden!

29 de noviembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste klant, hartelijk dank voor uw feedback, en onze oprechte excuses voor de lange levertijd en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een bestelling langer onderweg is dan verwacht en dat u meerdere keren moest navragen.

We zijn echter blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van de IP65-lichterkette. Dank u wel dat u dit ondanks de vertraging met ons deelt. Wij nemen uw opmerkingen mee om onze communicatie en logistieke processen verder te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lampe gekauft

Lampe gekauft , Lange Lieferzeit ( da Sendung aus China) Plastik fantastik aussehen der Lampe , Slechte Verarbeitung, Fassung günstigsten vom günstigsten. Schirm schief , und kein EU Stecker. Riesen Problem das Teil zurück zu schicken. Kundendienst bietet Rabatte an . Aber möchte die Lampe nicht behalten.. Viel geld ausgegeben für China Ramsch..

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Homezie

Sehr geehrter Herr Piëst, vielen Dank für Ihre Rückmeldung. Es tut mir leid zu hören, dass Sie mit der Lampe und der Lieferung unzufrieden sind.

Ich habe Ihnen bereits eine E-Mail zu diesem Anliegen geschickt, damit wir die Details besprechen können. Bitte lassen Sie uns die Unterhaltung dort fortsetzen, damit wir gemeinsam eine passende Lösung finden können. Vielen Dank für Ihr Verständnis und Ihre Geduld.

Non Responsive Dealer

Since my order I haven’t received anything from you: ordered item, delivery update or any reply to any of my messages via WhatsApp or email. Why is that? Don’t you like customers?

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Homezie

Sehr geehrter Herr Buck, vielen Dank für Ihre Nachricht und bitte entschuldigen Sie die Unannehmlichkeiten. Ihre Bestellung befindet sich derzeit im Versand. Wir haben Sie bereits per E-Mail über den Versandstatus informiert, möglicherweise ist diese Nachricht untergegangen. Es tut uns leid, dass Sie den Eindruck hatten, nicht informiert zu werden.

Wir schätzen Sie als Kunden sehr und möchten sicherstellen, dass Ihre Bestellung schnell und zuverlässig bei Ihnen ankommt. Sobald weitere Versandinformationen vorliegen, werden wir Sie umgehend benachrichtigen.

Vielen Dank für Ihre Geduld und Ihr Verständnis.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles werkt dat ik besteld heb…

Alles werkt dat ik besteld heb sfeervolle verlichting met dimmer en timer voor buiten . Zeer correct ook .

22 de noviembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Nicolas! Hartelijk dank voor je positieve feedback!
We zijn blij om te horen dat alles naar wens werkt en dat je tevreden bent met de sfeervolle verlichting en de functionaliteit van de dimmer en timer. Veel plezier met je bestelling en we hopen je snel weer bij Homezie te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Homezie

Zeer trage levering

Advertentie was vandaag besteld (op voorraad) morgen in huis

Na 15 dagen nog niets in huis

3 de noviembre de 2025

Respuesta de Homezie

Hi Martin! Wat vervelend dat je bestelling zo lang op zich heeft laten wachten. Onze excuses hiervoor. Producten die direct beschikbaar zijn, worden normaal gesproken de volgende dag geleverd, maar artikelen beschikbaar in het magazijn komen uit ons centrale magazijn, waardoor de levertijd langer kan zijn en dit vermelden wij ook op onze website. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te leveren en helpen je graag als je vragen hebt. Met vriendelijke groet, Team Homezie

Versandauer der Produkte!

Versand hat zwar etwas gedauert, dafür war Service sehr entgegenkommend und Kompetent.
Danke Nochmals!

13 de noviembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Andreas, hartelijk dank voor uw mooie review en uw geduld! We begrijpen dat de verzending wat langer duurde dan verwacht, en we waarderen het enorm dat u dit zo begripvol heeft ervaren. Fijn om te horen dat onze service als vriendelijk en behulpzaam werd ervaren — daar doen we het voor.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en vertrouwen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder.

8 consejos para escribir buenas reseñas.