Oplichting, ze beloven je zo snel mogelijk te leveren🤥🤥 Begin januari een borstel in bestelling, veel mailverkeer gehad maar leveren ho maar, uiteraard hebben ze het geld allang ontvangen. Je sta... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestelling geplaatst in december 2025 Onmiddellijk betaald Nu 11 April 2026 NOG STEEDS NIETS ONTVANGEN !!! Mails gestuurd en altijd excuses tot op een moment dat men zelfs NIET meer reageert !!... Ver más
Oplichterij!!! In januari borstel voor onze hond besteld. Helaas nooit ontvangen. Sinds een aantal weken ook geen reactie meer op mijn mail. Woest kan ik hierom worden 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
5 januari hondenjas bestelt niks…
5 januari hondenjas bestelt niks ontvangen diverse keren gemaakt eerst kwijt geraakt toen vertraging door instorten magazijn nu reageren ze niet meer maar wel geld kwijt en geen jasje
Oplichting
Oplichting, ze beloven je zo snel mogelijk te leveren🤥🤥
Je staat machteloos, kan hier zo boos van worden.....Koop dus niets bij deze oplichters 😡😡
Bestelling geplaatst in december 2025
Bestelling geplaatst in december 2025
Onmiddellijk betaald
Nu 11 April 2026 NOG STEEDS NIETS ONTVANGEN !!!
OPLICHTERS
KOOP HIER NIET
Oplichters
Hondenborstel besteld in december en nog steeds niks ontvangen. Ook meerdere mails gestuurd en gaven aan dat ik moest wachten en dat er iets mis was gegaan met de bestelling. Bestel hier niet, het zijn oplichters
Oplichterij!!!
Oplichterij!!!
kattenborstel besteld
kattenborstel besteld, betaald maar nooit ontvangen, geen reactie meer via mail sinds een maand . Eerst antwoord sorry verloren gegaan, nieuwe opgestuurd, ook niet ontvangen meerdere mails gedaan, geen antwoord pure afzetterij.
Zeer onbetrouwbaar
Heb besteld begin februari 2026 al een paar keer email gestuurd waar mijn bestelling blijft maar geen enkele reactie zijn oplichters naar mijn gevoel
Bedrijf levert niet
Bedrijf levert niet, geeft steeds nietszeggende reacties en weigeren het aankoopbedrag terug te betalen.
Dus erg onbetrouwbaar.
Besteld in december 2025, nog steeds niet geleverd.
Ik heb op 4 januari een hondenjasje…
Ik heb op 4 januari een hondenjasje besteld en tot op heden nog niets ontvangen.
Mijn mail wordt ook niet meer beantwoord. 1 ster is al te veel het is een oplichters site
Beppie van Litsenburg
Bestel hier niet !!! Oplichters
Bestel hier niet!!!!!
ben vanaf december aan het wachten. Heb mn bestelling nog steeds niet. Al paar keer bericht gestuurd.zouden ze opnieuw sturen.want mijn bestelllng was zoek geraakt.geloof er niks van
Paar keer gereageerd.geen respons meer. Kan dus fluiten naar mn geld en mn bestelling.
Dus 0000000 sterren. Bestel bij deze site dus niet!!!! Pure oplichting!!!!!!!
😡😡😡😡😡😡🤡🤡🤡
PAS OP!!!
PAS OP!!!! Oplichters. Zenden je bestelling niet en je bent je geld kwijt!!!!!
Ga hier niet bestellen.
Vanaf januari bezig om mijn geld terug te krijgen. Ze houden je aan het lijntje en uiteindelijk als je je geld terug wilt geven ze geen reactie meer.
Pure oplichting.
Nooit never nooit iets ontvangen
Nooit never nooit iets ontvangen
Ik sluit mij aan bij de andere reviews
Helaas
Bestelling nog steeds niet gehad …
Bestelling nog steeds niet gehad diverse keren gemail steeds de zelfde reactie paket kwijtgeraakt opnieuw besteld geld terug gevraagd geen reactie nooit meer een bestelling doen
OPLICHTERS !
Ik heb op 29 dec 2025 een bestelling geplaatst voor 2 borstels voor mijn hond. Zou tussen 7en15 dagen geleverd moeten worden. Toen ik nog niets had gekregen, heb ik een mail gedaan. Toen kreeg ik als eerste antwoord:
1. Door de drukte is er vertraging. OK kan gebeuren dus ik wacht. Nog eens 3 weken (zonder nieuws).
2. Toen kreeg ik opnieuw geduld het is druk. OK weer 3 weken later
3. Oh uw zending is verloren gegaan. Nooit bericht van gekregen. Toen ik 2 weken later weer een mail deed
4. kreeg ik foutmelding op mijn mail en de website dierenfavoriet.nl was afgesloten. Na onderzoek kwam ik bij een nieuwe website terecht huisdierenhub.nl met zelfde producten en zelfde naam Kaylee Sips, Medewerker klantenservice. Ik heb dan een mail gedaan aan deze nieuwe website en kreeg oh uw pakket is verloren gegaan en wordt opnieuw opgestuurd. Weer niets ontvangen, geen tracking nummer gekregen.
5. Toen heb ik een terugbetaling gevraagd maar dit werd geweigerd zogezegd omdat de verzending was verstuurd (raar want ze was verloren gegaan) en ik heb ook nooit een trackingnummer gekregen.
Ondertussen 11 maart geen zending ontvangen en geen terugbetaling. Ook geen communicatie meer. DUIDELIJK OPLICHTERS !
Ondertussen heb ik op dierenwebsite en fora andere benadeelden gevonden met eenzelfde ervaring.
Iets besteld , niet geleverd!
Iets besteld, afgetekend en niet geleverd. Safari vindt deze webshop en website niet veilig. Het is een scam!
Dit is geen officiële website denk ik
Dit is geen officiële website denk ik. Op 30 december een bestelling gedaan. Nu 2 maart nog steeds niets ontvangen. Eerst waren het de feestdagen, toen zat het slechte weer in de weg. Een mail ontvangen dat het pakje zoek is en dat ze kosteloos een ander pakket opsturen (hoezo, ik heb al betaald#&%*€&) Dat is nu ook alweer een aantal weken geleden. Ik zou hier dus niets bestellen
Oplichters!
18 januari een bestelling gedaan.
Vandaag de dag nog steeds niks ontvangen.
Meerdere keren gemaild. Na een week reactie dat pakket onderweg is. Laatste weken wordt er niet eens meer gereageerd op de mail.
Pure oplichterij deze website!
Schandalig oplichters
Schandalig, 3 maanden geleden bestelling gedaan niets ontvangen. Al weken aan het mailen en helt niets en krijg ook mijn geld niet terug. Ze houden mij aan het lijntje. Pure oplichterij.
4 januari een kattenharen borstel…
4 januari een kattenharen borstel besteld.
Tot 2 x toe bericht dat product kwijt is en er een nieuwe wordt gestuurd.
Tot nu toe niets ontvangen…
Bijna 2 maanden verder.
Más información sobre otros tipos de reseñas.