IAMTORO Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden met mijn bestelling! De bestelling werd al de volgende dag geleverd en was netjes en verzorgd verpakt. De kwaliteit van de producten is erg goed en alles ziet er precies uit zoals verw... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel snel verzonden en in huis. Artikelen altijd goed. Doorgaans de Brand collectie. Jammer dat er daar niet veel variatie modellen bij komen. Ooit hadden jullie een reclame met fotoshop een meer roze... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar vandaag na enige tijd mijn bestelling mogen ontvangen! Ergens is het in het verzending-proces fout gegaan, maar hun klantenservice heeft dit snel en adequa... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ken ook echt geen enkele andere website die zo smooth de bestelling afhandelt laat staan mij een foto stuurt van het proces. Het zit heerlijk, het bestellen gaat vloeiend en het is altijd snel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa interior

Escrito por la empresa

IAMTORO® is a Dutch lifestyle brand with a focus on men’s underwear. With it’s unparalelled design, empowering brand story and 100% online customer centric approach IAMTORO offers a unique collection of boxers, caps, hoodies and t-shirts.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

80 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snelle levering en prima boxer maar…

Snelle levering en prima boxer maar valt wel klein.

11 de febrero de 2025

Respuesta de IAMTORO

Hi Reno, dank voor je feedback. Je mag je (ongedragen) boxers gratis ruilen voor een maat groter. Stuur hiervoor een mailtje naar service@iamtoro.shop en dan maken we dit voor je in orde. Groet, Mason

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Top kwaliteit!! Levertijd niet van deze tijd

Kwaliteit van de producten is echt geweldig, na bestelling wel 2 weken op moeten wachten. De pasvorm is perfect en uit ervaring weet ik dat ze heel lang goed blijven. Dus, sneller leveren en ik had 5 sterren gegeven.

31 de enero de 2025

Respuesta de IAMTORO

Beste Mark, dank voor de complimenten en excuses voor de vertraging. Deze is zeer ongebruikelijk dus we hopen bij je volgende bestelling dat we de 5 sterren wel halen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had 3 boxershorts besteld in maat…

Ik had 3 boxershorts besteld in maat xl. Maar bij levering bleek dat ik 2 boxershorts xl had gekregen met 1 boxershort small. Na een e-mail met het bedrijf werd dit snel op gelost. Ik kreeg de volgende dag al mijn juiste maat toegestuurd.

9 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

post NL maakt er een potje van,

Ik ben altijd heel tevreden over de boxers van IAMTORO . Vandaar ook 5 sterren . Jullie kunnen er ook niets aan doen maar postNL maakt er een potje van : zie dit:
Pakket is bezorgd
9 december 8:58
9 december 8:42
6 december 22:31
6 december 22:05
Nog geen status bekend. Probeer later opnieuw.
6 december 15:40
2 december 8:51
2 december 8:50
1 december 23:03
30 november 15:06
Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt

Pakket is dus 9 dagen onderweg geweest.
Misschien toch eens overwegen om naar DPD te gaan. Ik heb zelf ook webshops en bij postNL is alles vertraagd. DPD altijd 1 dag....
mvg, Sander

2 de diciembre de 2024

Respuesta de IAMTORO

Wow Sander, dat is niet best! We gaan hier zeker naar kijken. Heb je intussen je bestelling wel ontvangen? Zo niet, laat het ons weten door een mail te sturen naar service@iamtoro.shop dan lossen we het links- of rechtsom op. En tot slot, bedankt dat je ons toch 5 sterren geeft ondanks alle frustraties rondom de bezorging! Groet, Mason

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn man wil geen ander merk meer…

Mijn man wil geen ander merk meer dragen sinds hij deze heeft gekregen van mij. Goede pasvorm en super service. Er was een klein probleempje maar dit werd zeer goed en vlot opgelost.

4 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.