Ik had een cadeaubon verzilverd, maar ontving geen barcode om hem in te wisselen in de winkel. Contact opgenomen via mail met Giffy. Ik werd zo goed als direct via de mail te woord gestaan en het was... Ver más
La empresa ha respondido
Via kaartje2go ontvingen we een paar keer een cadeaubon van bol.com. Tenminste, dat dachten we want zo stond het ook op de bon. Blijkbaar kon je het via Giffy ook omzetten naar andere cadeaubonnen. We... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb nou al verschillende Giffy cadeaukaarten gekregen maar elke keer weer slaak ik een diepe zucht. Wie heeft in vredesnaam bedacht hoe je zo moeilijk mogelijk een cadeaukaart kunt verzilveren zoda... Ver más
La empresa ha respondido
Met een Giffy Keuze Cadeaukaart kies je moeiteloos jouw perfecte cadeau. We bieden een uitgebreid assortiment aan cadeaukaarten en ervaringen zodat er altijd iets passends te vinden is voor iedereen.
Koningin Wilhelminaplein 1, 1062HG, Amsterdam, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Super tevreden. Veel mogelijkheden en makkelijk in gebruik. Echte aanrader!

Respuesta de ilovegiffy
Gekregen als kadoo via Kaartje2Go, top om te krijgen.

Respuesta de ilovegiffy
We kregen een Giffy-kaart digitaal naast ons kerstpakket. Je levert deze online in en kan dan kiezen uit tientallen andere vouchers (van Zalando tot BOL en van Primark tot een bioscoopbon). Voor elk wat wils, een kind kan de was doen.

Respuesta de ilovegiffy
Wat een fijn online platform is Giffy. Ik kreeg een bon cadeau en binnen een paar klikken had ik hem online verzilverd. Simpel snel en makkelijk.
Voor mij vijf sterren!

Respuesta de ilovegiffy
Fijn gebruik gemaakt van de cadeaubon bij de IKEA. Het uitkiezen van een cadeaubon gaat een stuk gemakkelijker vergeleken met andere bedrijven die ook cadeaubonnen leveren.

Respuesta de ilovegiffy
Haven’t received the gift card! Honestly, what a waste of time, I don’t recommend this service to anyone!

Respuesta de ilovegiffy
Had een giftcard gekregen via werk. Eerst snapte ik niet hoe het precies werkte, maar klantenservice stond goed te woord. Nu wel iets leuks van kunnen doen!

Respuesta de ilovegiffy
Giftcard gekregen via werk, erg makkelijk te gebruiken!

Respuesta de ilovegiffy
Wij maken als organisatie gebruik van I Love Giffy en zijn hier erg tevreden over. Onze medewerkers zijn altijd blij met de Giffy die zij ontvangen voor hun verjaardag. Het persoonlijke filmpje dat onze directie heeft opgenomen en dat aan de Giffy is gekoppeld, wordt ieder jaar opnieuw enorm gewaardeerd.
De ruime keuze aan cadeaukaarten zorgt ervoor dat iedereen iets kan kiezen wat echt bij hem of haar past. Vooral rond de feestdagen, zoals met kerst, wordt dit door onze medewerkers als bijzonder prettig ervaren.
Daarnaast is het platform zeer gebruiksvriendelijk. Mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed gaan, dan worden we altijd snel en prettig geholpen door de klantenservice.
Mijn collega's en ikzelf vinden Giffy een fijne, persoonlijke en betrouwbare oplossing voor medewerkerswaardering.

Respuesta de ilovegiffy
Kreeg de kaart keurig op tijd bezorgd. Bedankt voor de nette en goede service Giffy 👍🏼

Respuesta de ilovegiffy
Giffy keuzecadeau bon gekregen van mijn werk voor kerst en verzilverd voor een dinerbon. Gezellig hapje eten met het gezin. Had nog een vraag en goed geholpen door meid van support.

Respuesta de ilovegiffy
Zowel mijn vriend als ik hebben van 50+ een Unieke Giffy Code ontvangen.
Vandaag beide codes verzilverd maar géén cadeaukaarten ontvangen.
Telefonisch is Giffy niet bereikbaar.
Een mail heb ik al gestuurd, maar ook daarop wordt niet gereageerd

Respuesta de ilovegiffy
Ich habe für Rossmann einen Gutschein bestellt, weil ich dort gern online größere Mengen bestelle. Ich war positiv überrascht, dass Giffy scheinbar Online-Gutscheine vertreibt, da kein Hinweis auf der Seite ist, dass man diesen Gutschein nur in der Filiale nutzen kann. Ich kenne andere Anbieter, bei denen das deutlich vermerkt ist. Natürlich war das hier auch der Fall, der Gutschein ist online nicht einlösbar. Ich habe sofort eine Email an den Support geschickt, dass dieser Gutschein storniert werden soll, da der mir so nichts bringt. Da ich nach 24h keine Antwort bekam habe ich auch noch eine Nachricht über das Webformular gesendet. Nach fast 48h kam die erste Antwort, "Storno geht nicht, steht so in den AGB." Die Dame habe ich noch einmal nett darauf hingewiesen, dass hier ein deutlicher Fehler auf deren Seite vorliegt und daher eine Gutschrift gerechtfertigt ist. Seither warte ich bereits einen halben Tag und vermutlich mindestens noch einmal 24h. Das ist nichts: keine Leistung und kein Service.

Respuesta de ilovegiffy
Ik heb mijn giftcards niet intvangen in de mail na een hele dag niemand reageert ook

Respuesta de ilovegiffy
Más información sobre otros tipos de reseñas.