InCertify Opiniones 276

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trodde aldrig att jag skulle få så mycket ersättning som jag fick för mina akneärr. Även om det tog tid innan allt blev klart så var det SÅ skönt att slippa ta fighten själv med försäkringsbolag och l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De var professionella, snabba på att svara och gjorde det enkelt att förstå vad som behövde göras i varje steg. Tack vare deras hjälp gick ärendet bra och jag fick ersättning. Jag uppskattar verklige... Ver más

1. Seguros personales

Acerca de InCertify

Escrito por la empresa

Om oss

Vi strävar efter att alla som har åsamkats akneärr ska få rätt ersättning från sina försäkringsbolag.

Skapa ett ärende via vår hemsida, så hjälper vi dig till att maximera din försäkringsersättning.

Hem Tips & Råd Vanliga Frågor

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Helt sjukt smidigt

Helt sjukt smidigt! Trodde att det skulle vara krångligt och ta tid men gick på mindre än två månader och kundservicen svarade även väldigt snabbt på frågor!

13 de febrero de 2026

Tack för att du delar med dig av din upplevelse 💙

Vad skönt att höra att processen kändes smidig och att det gick snabbare än du förväntade dig. Vi vet att många tror att det ska vara krångligt, så det betyder mycket att du upplevde det som enkelt.

Kul också att du är nöjd med återkopplingen från kundservice. Tack för förtroendet! 💙

Fantastiska

Jag har haft ett ärende i ca 2 år med InCertify och dem har varit fantastiska, snabba och förstående. Tusen tack till er!

11 de febrero de 2026

Respuesta de InCertify

Tack snälla för dina fina ord 💙

Att få följa dig genom ett ärende som pågått under en längre tid betyder mycket för oss. Vi vet att två år är en lång process, och därför är vi extra glada över att du har upplevt oss som både snabba och förstående längs vägen.

Stort tack för ditt tålamod och för det förtroende du visat oss. Det uppskattas verkligen! 💙

Mycket bra tjänst

Mycket bra tjänst, dem gör jobbet åt en och man får maximal utdelning för sina ärr . Jag rekommenderar starkt!

12 de febrero de 2026

Respuesta de InCertify

Tack för din fina rekommendation 💙

Vad bra att du upplevde tjänsten som smidig och att du kände att vi tog hand om hela processen åt dig. Det är precis så vi vill att det ska fungera – att du ska slippa krånglet och samtidigt få den ersättning du har rätt till.

Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss vidare och att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. 💙

Mycket bra tjänst

Mycket bra tjänst, dem gör jobbet åt en och man får maximal utdelning. Jag rekommenderar!

23 de enero de 2026

Respuesta de InCertify

Tack så mycket för ditt omdöme 💙

Vad skönt att höra att du upplevde tjänsten som riktigt bra och att du kände att vi tog hand om arbetet åt dig på ett tryggt och effektivt sätt. Det är viktigt för oss att processen ska kännas enkel samtidigt som du får den ersättning du har rätt till.

Stort tack för din rekommendation – det betyder mycket! 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Riktigt duktiga som lyckades fixa en…

Riktigt duktiga som lyckades fixa en hög ersättning trots lite strul med journal från utlandet. Rekommenderar stort

22 de enero de 2026

Respuesta de InCertify

Stort tack för att du delar med dig 💙

Vi vet att det kan bli extra utmanande när det uppstår strul med journaler från utlandet, så det känns väldigt bra att vi tillsammans lyckades lösa det och nå en hög ersättning.

Tack för ditt tålamod och för att du rekommenderar oss vidare – det uppskattas verkligen! 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gick väldigt smidigt att få ersättning…

Gick väldigt smidigt att få ersättning för mina akne ärr. Det ända jag behövde göra var att lämna in ansökan, skicka in bilder och signera fullmakt. Därefter var det bara att vänta. Nu precis fick jag beskedet att utbetalningen är påväg och det ända som krävdes då var att lämna clearing och kontonummer. Gick väldigt snabbt. Man kan nästan kalla det gratis pengar, tack incertify!

16 de enero de 2026

Tack för att du delar med dig av din upplevelse 💙

Vad skönt att höra att processen kändes enkel och tydlig för dig. Vårt mål är just att du som kund bara ska behöva skicka in det underlag som krävs – som bilder och fullmakt – och sedan ska vi ta hand om resten.

Härligt också att det gick snabbt hela vägen fram till utbetalning. Vi brukar säga att det inte är “gratis pengar”, utan ersättning man faktiskt har rätt till – men vi förstår verkligen känslan när det väl är klart 😊

Stort tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att skriva! 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med InCertify

Jag är väldigt nöjd med InCertify. Jag fick ersättning för mina akneärr väldigt snabbt och hela processen var enkel och tydlig från start till slut. Det var lätt att skicka in underlag och jag fick snabb återkoppling hela vägen. Kändes tryggt, professionellt och smidigt. Rekommenderar verkligen till andra som behöver hjälp med försäkringsärenden.

14 de enero de 2026

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt utförliga och fina omdöme 💙

Det gläder oss verkligen att du upplevde processen som både enkel och tydlig från start till slut. Att det kändes tryggt, professionellt och smidigt hela vägen är precis det vi strävar efter i varje ärende.

Vad roligt också att ersättningen kom snabbt och att du kände att återkopplingen fungerade bra. Det betyder mycket för oss att du rekommenderar oss vidare.

Tack för ditt förtroende! 💙

Acne ärr

Fick en fin 6 siffrig ersättning för mina acne ärr med hjälp av incertify!

2 de enero de 2026

Respuesta de InCertify

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse 💙

Vad roligt att vi kunde hjälpa dig att nå en så fin ersättning för dina akneärr. Det är precis därför vi gör det vi gör – för att säkerställa att våra kunder får den ersättning de faktiskt har rätt till.

Tack för ditt förtroende och för att du valde att anlita oss! 💙

Är supernöjd

Är supernöjd! Fick ut mycket mer än vad jag trodde var möjligt!

2 de enero de 2026

Vad roligt att höra! 💙

Det känns extra fint när resultatet överträffar förväntningarna. Vi arbetar alltid för att säkerställa att våra kunder får den ersättning de har rätt till – och det är härligt att det märktes i ditt ärende.

Stort tack för ditt förtroende och för att du delar med dig av din upplevelse! 💙

Super!

Nöjd nöjd! Väldigt lätt att ta kontakt med, snabba svar och de arbetar aktivt med ärendet. Väldigt nöjd över bedömningen och för att jag valde just InCertify.

11 de diciembre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att du upplevde det som enkelt att komma i kontakt med oss, att du fick snabba svar och att du är nöjd med både arbetet och bedömningen. 💙 Det betyder mycket för oss att du är nöjd med ditt val!

Snabbt o smidigt

3 de diciembre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att du upplevde processen som snabb och smidig. 💙

Super smidigt

Super smidigt, super enkelt att starta ett ärende hos InCertify, dem hjälpte mig under hela processen och svarade alltid supersnabbt ifall jag behövde kontakta dem under processen.

Utan InCertify så hade jag aldrig vetat om att jag var berättigad till så mycket ersättning som jag fick för mina ärr. Supernöjd! Rekommenderar starkt!

2 de diciembre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi på teamet på InCertify är väldigt glada att du upplevde processen som både enkel och smidig, och att du fick snabba svar när du behövde det. 💙 Det betyder mycket att vi kunde hjälpa dig upptäcka vilken ersättning du faktiskt hade rätt till. Superkul att höra att du är så nöjd och varmt tack för din rekommendation!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt bra och superbra service

Otroligt bra och superbra service, fick mer utbetalt än jag någonsin hade kunnat tro!

2 de diciembre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att du är nöjd med vår service och att ersättningen blev högre än du hade förväntat dig. 💙

var mycket smidigt

var mycket smidigt, tog lite längre tid men fullt förståeligt, rekommenderar starkt

20 de noviembre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att du upplevde processen som smidig, även om det tog lite längre tid. 💙 Tack för din starka rekommendation – det uppskattar vi verkligen!

Positiv och glad

Processen tog ett tag, men de gav alltid snabba svar när man hörde av sig och frågade hur det gick. Tillslut ringde de även och berättade att jag fick en ersättning som var högre än väntat, och att pengarna skulle komma till kontot om några dagar. Mycket glad & positiv till InCertify. Rekommenderar verkligen!

13 de noviembre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att du upplevde en bra kontakt under processen och att vi kunde överraska dig med en högre ersättning än väntat. 💙 Det betyder mycket för oss att du är nöjd och att du rekommenderar oss vidare!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dom tog hela processen på stort allvar…

Dom tog hela processen på stort allvar och ville verkligen hjälpa till! Det gick väldigt fort också, snabbare än vad jag hade trott! Super nöjd att jag valde InCertify

11 de noviembre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att du upplevde att vi tog ditt ärende på stort allvar och att processen gick snabbare än förväntat. 💙 Det betyder mycket för oss att du är supernöjd med ditt val!

det gick smidigt

det gick smidigt. tog sin tid men väldigt enkelt då jag ej behövde göra något. trevliga i telefon!

11 de noviembre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att processen kändes enkel och smidig för dig, och att du upplevde ett trevligt bemötande i telefon. 💙

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fungerade bra

Lite kluddigt och det märks att det är ett hyfsat nytt företag. Men allt löste sig till slut och jag har fått min utbetalning.

4 de noviembre de 2025

Respuesta de InCertify

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi på teamet på InCertify är glada att allt löste sig och att du fått din utbetalning. 💙 Vi tar till oss din feedback och fortsätter att utvecklas för att ge våra kunder en ännu bättre upplevelse framöver.

Smidig och snabb hjälp

Smidig och snabb hjälp. Skulle verkligen rekommendera incertify!! Fick ut ersättning för mina ärr och jag är jätte nöjd!!!

4 de noviembre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att du är nöjd och att vi kunde hjälpa dig få ersättning för dina ärr på ett smidigt och snabbt sätt. 💙 Tack för din rekommendation!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

När jag skrev in till inCertify hade…

När jag skrev in till inCertify hade jag inga förväntningar alls, men allt gick väldigt smidigt och enkelt från mitt håll och ändå fick jag ersättning för mina acneärr. Väldigt trevligt bemötande dessutom!

3 de noviembre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att processen kändes smidig och enkel för dig, och att du fick ersättning för dina akneärr. 💙 Det betyder mycket att du uppskattade bemötandet!

Teamet på InCertify

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.