Trodde aldrig att jag skulle få så mycket ersättning som jag fick för mina akneärr. Även om det tog tid innan allt blev klart så var det SÅ skönt att slippa ta fighten själv med försäkringsbolag och l... Ver más
De var professionella, snabba på att svara och gjorde det enkelt att förstå vad som behövde göras i varje steg. Tack vare deras hjälp gick ärendet bra och jag fick ersättning. Jag uppskattar verklige... Ver más
La empresa ha respondido
Gick väldigt smidigt att få ersättning för mina akne ärr. Det ända jag behövde göra var att lämna in ansökan, skicka in bilder och signera fullmakt. Därefter var det bara att vänta. Nu precis fick jag... Ver más
La empresa ha respondido
Jag är väldigt nöjd med InCertify. Jag fick ersättning för mina akneärr väldigt snabbt och hela processen var enkel och tydlig från start till slut. Det var lätt att skicka in underlag och jag fick sn... Ver más
Acerca de InCertify
Escrito por la empresa
Om oss
Vi strävar efter att alla som har åsamkats akneärr ska få rätt ersättning från sina försäkringsbolag.
Skapa ett ärende via vår hemsida, så hjälper vi dig till att maximera din försäkringsersättning.
Hem Tips & Råd Vanliga FrågorInformación de contacto
Kontrabasgatan 5D, 421 50, Göteborg , Suecia
- 031-86 44 00
- arende@incertify.se
- incertify.se
Bra service
Bra service!
Tog lång tid men helt klart värt de när man fått ersättning

Super bra!
Super bra!
Trots att det tog tid var det värt väntan, aldrig lämnat omdöme tidigare men detta var helt klart värt det!

Så imponerand!!
Wow säger jag bara! Startade mitt ärende 2023 då jag haft akne sen jag kan minnas. Dock var jag under behandling under den tiden så vi fick avvakta tills behandlingen var färdigt för att kunna påbörja ärendet hos dem. Därefter har de tagit hand om det helt på egen hand, jag har endast skicka över journal och bilder och det har varit hur smidigt som helst. Nu idag 2 år senare har jag fått en summa som jag aldrig kunde tro och jag är för evig tacksam för er och den hjälp jag fick !!

Smidig och bra service
Gjorde ärrendet för över ett halvår sedan och trodde det var över men fick ett samtal och hade sedan helt plötsligt rätt till ersättning! Väldigt enkelt och smidigt då jag knappt själv behövde göra något.

Respuesta de InCertify
Tog mycket längre tid än vad jag trodde…
Tog mycket längre tid än vad jag trodde men blev absolut positivt överraskad när dem lyckades och hur mycket jag skulle få ut, kan verkligen rekommendera dem

Otrolig hjälp
Otrolig hjälp, fick ut mer pengar än vad jag någonsin hade kunnat drömma om

Respuesta de InCertify
Det tog sin tid men allt gick jättebra.

Enkelt o smidigt
Enkelt att fixa igång och gick smidigt, trodde inte jag skulle få ut något men värt att skicka in och kolla!

Bra service och support!
Bra service och support!
Snabba på att återkoppla när man hade funderingar. Tog hand om allt mot försäkringsbolaget. Positivt överraskad över hur mycket pengar man fick som man absolut inte räknat med.

Extremt trevliga
Extremt trevliga och berätta hur de låg till under hela processen. Rekommenderar dom till 100%

Respuesta de InCertify
Fick upp reklam på tiktok och tänkte…
Fick upp reklam på tiktok och tänkte att jag kunde testa att ansöka. Tog ganska lång tid att få beslut, men fick ut 25 000 vilket inte var helt fel!

Respuesta de InCertify
Snabbt smidigt och jätte enkelt
Snabbt smidigt och jätte enkelt, tog ett par bilder och sedan blev jag kontaktad rätt snabbt tillbak

Snabbt och enkelt
Ansökte om ersättning spontant och fick hjälp jättefort och det var supersmidigt.
De är superhjälpsamma och snabba på att svara. Rekommenderar verkligen.

Är otroligt tacksam
Är otroligt tacksam, fick maximal hjälp som kommer underlätta behandlingar osv. 10/10!!

Mycket bra
Incertify hjälpte mig att få ersättning för mina akneärr. Ärendet tog lite tid men det var värt väntan. Trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma! Rekommenderar!

Överträffade mina förväntningar!!!
Skapade spontant ett ärende hos incertify förra året utan att förvänta mig något men blev verkligen chockad över hur mycket ersättning jag fick ut!!! Det tog lång tid men det var värt väntan verkligen, skulle starkt rekommendera dom!!! Även om du tror att du inte kommer få någon ersättning så är det värt ett försök

Respuesta de InCertify
Är nöjd över att jag tog hjälp av…
Är nöjd över att jag tog hjälp av incertify

Respuesta de InCertify
Más información sobre otros tipos de reseñas.