InCertify Opiniones 276

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trodde aldrig att jag skulle få så mycket ersättning som jag fick för mina akneärr. Även om det tog tid innan allt blev klart så var det SÅ skönt att slippa ta fighten själv med försäkringsbolag och l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De var professionella, snabba på att svara och gjorde det enkelt att förstå vad som behövde göras i varje steg. Tack vare deras hjälp gick ärendet bra och jag fick ersättning. Jag uppskattar verklige... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gick väldigt smidigt att få ersättning för mina akne ärr. Det ända jag behövde göra var att lämna in ansökan, skicka in bilder och signera fullmakt. Därefter var det bara att vänta. Nu precis fick jag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med InCertify. Jag fick ersättning för mina akneärr väldigt snabbt och hela processen var enkel och tydlig från start till slut. Det var lätt att skicka in underlag och jag fick sn... Ver más

1. Seguros personales

Acerca de InCertify

Escrito por la empresa

Om oss

Vi strävar efter att alla som har åsamkats akneärr ska få rätt ersättning från sina försäkringsbolag.

Skapa ett ärende via vår hemsida, så hjälper vi dig till att maximera din försäkringsersättning.

Hem Tips & Råd Vanliga Frågor

2 estrellas
1 estrella

Bra service

Bra service!
Tog lång tid men helt klart värt de när man fått ersättning

28 de octubre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att du känner att väntan var värd det och att du fick din ersättning. 💙

Väldigt nöjd

21 de octubre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att du är nöjd med vår hjälp. 💙

Super bra!

Super bra!
Trots att det tog tid var det värt väntan, aldrig lämnat omdöme tidigare men detta var helt klart värt det!

14 de octubre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att det var värt väntan och att du är nöjd med resultatet. 💙

Så imponerand!!

Wow säger jag bara! Startade mitt ärende 2023 då jag haft akne sen jag kan minnas. Dock var jag under behandling under den tiden så vi fick avvakta tills behandlingen var färdigt för att kunna påbörja ärendet hos dem. Därefter har de tagit hand om det helt på egen hand, jag har endast skicka över journal och bilder och det har varit hur smidigt som helst. Nu idag 2 år senare har jag fått en summa som jag aldrig kunde tro och jag är för evig tacksam för er och den hjälp jag fick !!

10 de octubre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi på teamet på InCertify är otroligt glada att vi kunde hjälpa dig genom hela processen och att det gick smidigt för dig, även över tid. 💙 Det betyder mycket för oss att du är nöjd och att vi kunde göra en sådan skillnad med ersättningen.

Smidig och bra service

Gjorde ärrendet för över ett halvår sedan och trodde det var över men fick ett samtal och hade sedan helt plötsligt rätt till ersättning! Väldigt enkelt och smidigt då jag knappt själv behövde göra något.

10 de octubre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi på teamet på InCertify är glada att vi kunde hjälpa dig få rätt till ersättning, även efter en tid, och att processen kändes smidig. 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tog mycket längre tid än vad jag trodde…

Tog mycket längre tid än vad jag trodde men blev absolut positivt överraskad när dem lyckades och hur mycket jag skulle få ut, kan verkligen rekommendera dem

8 de octubre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi på teamet på InCertify är glada att vi kunde överträffa dina förväntningar och att du blev positivt överraskad av resultatet. 💙 Tack för din rekommendation!

Otrolig hjälp

Otrolig hjälp, fick ut mer pengar än vad jag någonsin hade kunnat drömma om

7 de octubre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🙏 Vi på teamet på InCertify är glada att vi kunde hjälpa dig få ut en högre ersättning än du förväntade dig. 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det tog sin tid men allt gick jättebra.

18 de septiembre de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🙏 Vi på teamet på InCertify är glada att allt gick jättebra, även om det tog lite tid. 💙

Enkelt o smidigt

Enkelt att fixa igång och gick smidigt, trodde inte jag skulle få ut något men värt att skicka in och kolla!

11 de septiembre de 2025

Respuesta de InCertify

Tack för din feedback! 🙌 Vi är glada att det gick smidigt och att du fick ut ersättning – ibland är det verkligen värt att kolla upp även när man tror att det inte går.

Bra service och support!

Bra service och support!
Snabba på att återkoppla när man hade funderingar. Tog hand om allt mot försäkringsbolaget. Positivt överraskad över hur mycket pengar man fick som man absolut inte räknat med.

22 de agosto de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi är glada att du kände att du fick bra service och support, och att vi kunde underlätta hela processen mot försäkringsbolaget. 💙 Att du dessutom blev positivt överraskad gör oss extra glada!

Jättebra

Jättebra! Bra service och smidigt.

20 de agosto de 2025

Respuesta de InCertify

Tack snälla för din feedback! 🙏 Vi är glada att du upplevde vår service som både bra och smidig – precis så vi vill att det ska kännas. 💙

Extremt trevliga

Extremt trevliga och berätta hur de låg till under hela processen. Rekommenderar dom till 100%

15 de agosto de 2025

Respuesta de InCertify

Tusen tack för ditt fina omdöme! 🌟 Det betyder mycket för oss att höra att du uppskattade både bemötandet och uppdateringarna under hela processen. Att du rekommenderar oss till 100% gör oss riktigt glada! 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick upp reklam på tiktok och tänkte…

Fick upp reklam på tiktok och tänkte att jag kunde testa att ansöka. Tog ganska lång tid att få beslut, men fick ut 25 000 vilket inte var helt fel!

24 de julio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du valde att testa att ansöka efter att ha sett vår reklam – och att det i slutändan gav resultat! Vi förstår att väntan kan kännas lång ibland, men det är fantastiskt att höra att det lönade sig. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt smidigt och jätte enkelt

Snabbt smidigt och jätte enkelt, tog ett par bilder och sedan blev jag kontaktad rätt snabbt tillbak

16 de julio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du upplevde processen som snabb, smidig och enkel – precis det vi strävar efter! Att du snabbt blev kontaktad och kände att allt flöt på är något vi verkligen uppskattar att höra. 😊

Snabbt och enkelt

Ansökte om ersättning spontant och fick hjälp jättefort och det var supersmidigt.
De är superhjälpsamma och snabba på att svara. Rekommenderar verkligen.

23 de julio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt härliga omdöme! 🌟 Vi är så glada att du upplevde processen som snabb, enkel och smidig – precis så vi vill att det ska kännas. Att du dessutom kände dig hjälpt och väl bemött betyder mycket för oss. 😊

Tack för att du rekommenderar oss och för att du valde InCertify – vi önskar dig allt gott framöver!

Bra service

Bra service, gick snabbt !

15 de julio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med vår service och att processen gick snabbt – precis så vi vill att det ska vara! 😊

Är otroligt tacksam

Är otroligt tacksam, fick maximal hjälp som kommer underlätta behandlingar osv. 10/10!!

15 de julio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig på ett sätt som verkligen gör skillnad – det är precis det vi strävar efter. Att höra att hjälpen kommer underlätta för dina behandlingar betyder mycket för oss. 😊

Tack för att du valde InCertify och för ditt fina betyg – 10/10 värmer verkligen!

Mycket bra

Incertify hjälpte mig att få ersättning för mina akneärr. Ärendet tog lite tid men det var värt väntan. Trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma! Rekommenderar!

7 de julio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att vi kunde hjälpa dig få ersättning för dina akneärr, och att du kände att väntan var värd det. Ett trevligt bemötande och att vara hjälpsamma genom hela processen är något vi verkligen strävar efter, så det värmer att höra att du upplevde det så. 😊

Överträffade mina förväntningar!!!

Skapade spontant ett ärende hos incertify förra året utan att förvänta mig något men blev verkligen chockad över hur mycket ersättning jag fick ut!!! Det tog lång tid men det var värt väntan verkligen, skulle starkt rekommendera dom!!! Även om du tror att du inte kommer få någon ersättning så är det värt ett försök

2 de julio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska och ärliga omdöme! 🌟 Vi är så glada att vi kunde överträffa dina förväntningar och att du valde att ge det ett försök – det gör verkligen skillnad, även när man inte tror det från början.

Vi förstår att det ibland kan ta lite tid, men att höra att det var värt väntan betyder mycket för oss. Tack för att du rekommenderar oss så starkt – och för att du valde InCertify! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Är nöjd över att jag tog hjälp av…

Är nöjd över att jag tog hjälp av incertify

2 de julio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med att du tog hjälp av oss – det betyder mycket för oss att få ditt förtroende. 😊

Teamet på InCertify

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.