Normaal gesproken ga ik bij dure aankopen graag naar een winkel om de producten te bekijken. Ik aarzelde om online te bestellen, dus bestelde ik eerst samples. Daarna heb ik met een expert gebeld en u... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Overall pleasantly surprised. Not just the product, but the communication too. No “we are the best” vibe, more normal and human.
Ik ben zeer tevreden over de productkwaliteit. Ik had verwacht dat de installatie lastiger zou zijn, maar het ging heel soepel. De elektrische rolgordijnen tillen het huis echt naar een hoger niveau.
Gratis proefmonsters werden dezelfde dag nog verzonden. Het was prettig dat ze niet opdringerig waren tijdens het gesprek. Ze hielpen me een optie te kiezen die binnen mijn budget paste.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Inga – Smart Home & Bedroom Solutions Belgium-based e-commerce brand specializing in smart home products and premium bedroom solutions.
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
De producten zijn van hoge kwaliteit en…
De producten zijn van hoge kwaliteit en bieden geweldige functionaliteit tegen een redelijke prijs. Klantenservice was ook uitstekend, met hun vertegenwoordigers die nuttige informatie verstrekten en al mijn vragen beantwoordden.
Ik was erg onder de indruk van de…
Ik was erg onder de indruk van de domotica-apparaten van dit bedrijf. De producten zijn van hoge kwaliteit en bieden geweldige functionaliteit tegen een redelijke prijs. Klantenservice was ook uitzonderlijk, met hun vertegenwoordigers die deskundig en behulpzaam waren.
Als u zich op de smart tech-markt…
Als u zich op de smart tech-markt bevindt, raad ik u ten zeerste aan om met dit bedrijf samen te werken. Hun producten zijn van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Als u op zoek bent naar een betrouwbaar…
Als u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf dat u van slimme technologie voorziet, raad ik u ten zeerste aan om met dit bedrijf samen te werken. Bovendien was de verzending snel
Klantenservice was ook uitstekend
Als je op zoek bent naar connected…
Als je op zoek bent naar connected home-apparaten die van hoge kwaliteit zijn en veel waar voor je geld bieden, dan ben je hier aan het juiste adres
Inga ist ein ausgezeichnetes…
Inga ist ein ausgezeichnetes Unternehmen, das schnellen Versand, großartigen Kundenservice and hochwertige intelligent Technik zu einem vernünftigen Preis bietet. Deze producten kunnen eenmalig worden geïnstalleerd en funktioneren. Als je je vrienden bent met mijn Kauf bei Inga en kan je de warmste empfehlen, der intelligente technik benötigt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.