Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Inges køreskole. Bestod både teori- og køreprøve i første omgang på grund af de dygtige undervisere. Jeg kan klart anbefale denne køreskole og Per som kørelære... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige taget kørekort i en relativ høj alder - 57 år. Jeg bestod både teorien og den praktiske prøve i første hug :-) . Det kunne jeg kun fordi Jeg har fået rigtig grundig teoriundervis... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har altid været lettere præget af angst ift. at skulle tage kørekort. Jeg har derfor fået det lidt senere end normalt som 31 årig. Per fik hurtigt styr på min angst og både teori og køreprøven ble... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inges køreskole gav mig et rigtigt godt forløb. Havde Junaid som kørelærer. Udover det altid var hyggeligt at have ham som kørelære. Gav han mig nogle gode faste rutiner om at være en god bilist, s... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Helt perfekt

Inges køreskole er på mange måder en SUPER god køreskole. Der er vildt søde undervisere, og de er lette og søde at snakke med. Teoriundervisningen er sjov, da underviseres formår at lave spas under undervisningen, så det hele ikke er så tørt og kedelig. Jeg bestod først min køreprøve anden gang, men det havde dog ikke noget med min kørelærer at gøre! Kan anbefale Morten Lange kraftigt, da han er en super sød og forstående underviser til køretimer, og han tager 100% hensyn til hvis man har skole ved siden af undervisningen.

18 de marzo de 2015

Rigtig god køreskole!

Min oplevelse af at tage kørekort på Inges køreskole har kun været positiv. Teoriundervisningen - som jeg havde frygtet ville blive lidt kedelig - var super spændende! Jeg havde en rigtig god kørelærer, som også var meget fleksibel mht. at placere kørertimer, der også passede ind i mit travle skema. Jeg kan varmt anbefale køreskolen til alle andre!

14 de marzo de 2015

super sted

super sted bestod det hele første gang. gode teori- og kørelærer. alle pengene hver :D

13 de marzo de 2015

Nok den bedste køreskole

Uden tvivl det bedste valg jeg har taget i lang tid, det var at starte på Inges køreskole, de forberedte mig på alt og endte med at bestå teori- og køreprøve i første forsøg. De forbereder en på de bedste måder og du vil ikke fortryde st starte her.

18 de febrero de 2015

KANON STED

Super godt sted med søde menesker. Jeg ville personlige anbefale Morten lange. Som har været min kørelære til både bil og mc En super flink rar og meget tålmodig mand. En fantasktik kørelære.!! Og et godt sted 😃

20 de noviembre de 2014

Søde og professionelle

Alt fungerede optimalt fra start til slut, både den teoretiske og den praktiske undervisning. Meget professionelle og søde kørelærere. Kan slet ikke finde noget at klage over og vil klart anbefale køreskolen til andre.

18 de noviembre de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god og professionel køreskole!

Jeg har haft en rigitg god oplevelse med køreskolen! Bestod min teori og køreprøve første gang til både bil og motorcykel! Alt er godt struktureret og kørelærerne er flinke og til at snakke med!
De følger 100 procent loven og der er ingen slinger i valsen.
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole, jeg har været meget tilfreds med at tage mit kørekort her.

14 de noviembre de 2014

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.