Al jaren bestel ik reclameborden bij Inpromoshop.nl en ik ben altijd heel tevreden. Snelle levering, goede prijs en een fijn bedrijf om mee samen te werken. Zeker een aanrader!
La empresa ha respondido
Het is fijn werken met Inpromoshop. Heb al een tijdje de Clique poloshirts met bedrijfslogo. Prima kwaliteit/prijs. Nu ook de Clique T shirts genomen. Makkelijk bestellen via de website. Afgehaald in... Ver más
La empresa ha respondido
Hele positieve en ook negatieve punten. Het resultaat van het bestelde doek is prachtig. De service die inpromo biedt gaat echt alleen over het product hoewel er extra geld is betaald voor snelle le... Ver más
La empresa ha respondido
Ik had 2 t-shirts besteld maat M & L. ik had een logo en een afbeelding voor op de voorkant en achterkant (logo voor klopt niet met de plaatsing dat ik had aangegeven(wijkt z’n anderhalve cm af.) de a... Ver más
La empresa ha respondido
Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment reclameartikelen, presentatiemiddelen, drukwerk, textiel en relatiegeschenken tegen de scherpste prijzen. Direct uw prijs berekenen inclusief opdruk, het is allemaal mogelijk. Inpromoshop.nl is onderdeel van Inpromo BV te Beverwijk.
Escrito por la empresa
Gooiland 6, 1948 RC, Beverwijk, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana

Respuesta de inpromoshop.nl
iov zandbergen transport bestel ik bij jullie de werk kleding mvg hans trommelen

Respuesta de inpromoshop.nl
Als je een bedrijf met goede klantservice nodig hebt blijf vooral weg bij dit bedrijf!
De klantenservice is slecht en traag. Tijdens telefonisch contact met de klantenservice gevraagd welk product ik moest bestellen voor een specifiek type overhemd. De medewerker vertelde mij welk type dit was en heb dit nadrukkelijk herhaald aan de telefoon. Bij levering zijn het helaas toch de verkeerde overhemden. Een fout van de medewerker dus, kan gebeuren. Dit bedrijf toont geen enkele coulance en blijft volhouden dat het de fout van de klant is. Als je een mail stuurt duurt het minimaal een week voor je reactie krijg (Als je het al krijgt). Na gebeld te hebben omdat een schriftelijke reactie uitbleef zou het eindelijke doorgezet worden naar de leidinggevende. Deze zou er pas na het weekend weer zijn. Maandag avond pas een automatisch een mailtje gehad dat de mail doorgestuurd is???. Uiteindelijk na 3 weken als antwoord een mailtje gehad wat er kort op neer komt: Wij kunnen niets voor u doen, u heeft het zelf besteld, veel succes ermee.

Respuesta de inpromoshop.nl
Inpromoshop heeft een goed proces om ervoor te zorgen dat de gevraagde opdruk er uitstekend uit komt te zien. De klant kan online zelf bepalen hoe en wat, Inpromoshop reviewed dit, geeft advies en samen wordt het prima

Respuesta de inpromoshop.nl
Vriendelijke service, prima product en erg snel geleverd.

Respuesta de inpromoshop.nl
Onwijs snel, goede kwaliteit, vriendelijke medewerkers. Helemaal top.

Respuesta de inpromoshop.nl
Ondanks het feit dat ik te laat was met akkoord geven op mij drukproef ging ik ervanuit dat de levertijd een paar dagen later zou zijn.
Ik was blij verrast dat wat ik besteld had nog op de afgesproken deadline ontvangen heb.
Ook vind ik de communicatie met Inpromoshop top.

Respuesta de inpromoshop.nl
zeer vriendelijke behandeling, hulp bij het maken van de te printen tekst, toen bleek dat het aangeleverde bestand niet in orde was. De verzending kostte een dag meer dan voorzien, maar verder helemaal prima

Respuesta de inpromoshop.nl
Heb met bestelling nog steeds jiet ontvangen...

Respuesta de inpromoshop.nl
Professioneel en hulpvaardige medewerkers.
Snel geleverd!

Respuesta de inpromoshop.nl
Super goede service! Er was wat misgegaan met de bedrukking van een vest. Gelijk netjes opgelost en snelle reactie!
Goede en directe communicatie.
Ik heb een goede partij gevonden en zal zeer zeker vaker zaken gaan doen met Inpromoshop!!
Bedankt!

Respuesta de inpromoshop.nl
Excellente kwaliteit bedrukking, degelijke kwaliteit klantenservice en makkelijk te bestellen.

Respuesta de inpromoshop.nl
keurig op tijd, logo mooi geprint, goede kwaliteit T-shirt.

Respuesta de inpromoshop.nl
Bij dit bedrijf besteld vanwege de snelle leveringstijden. Op de dag van bestelling direct goed contact gehad, omdat bepaalde shirts niet op voorraad waren. Besproken of de uiterste leverdatum gehaald kon worden, dit was geen probleem. Paar dagen later kreeg ik een mail dat ik de online proefdruk nog niet had goedgekeurd. Deze bleek niet te zijn verstuurd, fout van hun kant, kan gebeuren. De uiterste leverdatum zou nog makkelijk gehaald worden. Uiteindelijk zijn de shirts een dag te laat geleverd... Ondanks meermaals contact en toezeggingen hebben ze dus de leveringstijden niet kunnen nakomen.