Al jaren bestel ik reclameborden bij Inpromoshop.nl en ik ben altijd heel tevreden. Snelle levering, goede prijs en een fijn bedrijf om mee samen te werken. Zeker een aanrader!
La empresa ha respondido
Het is fijn werken met Inpromoshop. Heb al een tijdje de Clique poloshirts met bedrijfslogo. Prima kwaliteit/prijs. Nu ook de Clique T shirts genomen. Makkelijk bestellen via de website. Afgehaald in... Ver más
La empresa ha respondido
Hele positieve en ook negatieve punten. Het resultaat van het bestelde doek is prachtig. De service die inpromo biedt gaat echt alleen over het product hoewel er extra geld is betaald voor snelle le... Ver más
La empresa ha respondido
Ik had 2 t-shirts besteld maat M & L. ik had een logo en een afbeelding voor op de voorkant en achterkant (logo voor klopt niet met de plaatsing dat ik had aangegeven(wijkt z’n anderhalve cm af.) de a... Ver más
La empresa ha respondido
Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment reclameartikelen, presentatiemiddelen, drukwerk, textiel en relatiegeschenken tegen de scherpste prijzen. Direct uw prijs berekenen inclusief opdruk, het is allemaal mogelijk. Inpromoshop.nl is onderdeel van Inpromo BV te Beverwijk.
Escrito por la empresa
Gooiland 6, 1948 RC, Beverwijk, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Goede duidelijke communicatie. Snel handelen, artikelen snel thuis.
2 weken op kleding die besteld zijn nog steeds niet ontvangen. Besteld via zandbergen.
Ook geen seintje van jullie kant dat ze geleverd zijn.

Respuesta de inpromoshop.nl
Had via de sevice afdeling gevraagd of een bepaalde borduring op mutsen mogelijk was en toen werd gezegd dat dit kon. Dus bestelling geplaatst betaald enz. Daarna krijg ik van de gene die de borduring moest maken te horen dat het logo dat wij wilden niet geborduurd kon worden omdat er te veel detail in zat. Al het heen en weer gemail heeft me veel tijd gekost.... Geld stond wel na ca 3 dagen weer op mijn rekening.

Respuesta de inpromoshop.nl
Prima eindresultaat, mede door goede communicatie! Ik ben erg blij met de mooie jas!

Respuesta de inpromoshop.nl
goed product, de opdruk is ook in orde, zodat het materiaal lang blijft plakken, ik zou het aan het assortiment toevoegen, meestal T-shirts en lange mouwen, misschien ook hoeden, mokken

Respuesta de inpromoshop.nl
Snelle reactie op elke communicatie en supersnelle produktie na akkoord van het ontwerp. Mooie kwaliteit T-shirts ook en goede printkwaliteit.

Respuesta de inpromoshop.nl
Werkkleding van goede kwaliteit, en uitstekende prijs. Een aanrader!

Respuesta de inpromoshop.nl
Mooi resultaat. Snelle levering. Goed en vriendelijk contact met de klantenservice. Nette prijs.

Respuesta de inpromoshop.nl
Snelle service, goede kwaliteit drukwerk en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Respuesta de inpromoshop.nl
Altijd snel persoonlijk contact. Vlotte en goede service tegen een nette prijs.

Respuesta de inpromoshop.nl
Goede service en materialen het bedrijf heeft proffesionele uitstraling. Erg tevreden over het product.

Respuesta de inpromoshop.nl
Er waren even wat onduidelijkheden betreffende het logo, maar uiteindelijk is de bestelling toch nog tijdig aangekomen. Goede samenwerking.

Respuesta de inpromoshop.nl
Het artikel werd snel geleverd en de kwaliteit was ook super !

Respuesta de inpromoshop.nl
Snelle levering en mooi gelukt, leuke shirts geworden met ons logo. Blij mee.

Respuesta de inpromoshop.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.