We hebben door Insaver een uitbreiding van 5kw batterij laten plaatsen op onze huidige 5kw installatie. Op de afgesproken dag van plaatsing waren de 2 techniekers op tijd en in een mum van tijd was de... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
zogezegd was het een bedrijf met alle goede service enz, ook prijs maar beetje meer dan concurrenten, blijkt dat service niet haalbaar is, batterij na een maand nog niet goed afgesteld, fabrikant la... Ver más
Zeer vriendelijke monteurs die alles doen om de plaatsing zo goed mogelijk te laten verlopen! Er was iets mis gegaan tijdens de opmeting door de verkoper waardoor de kast niet paste om de gekozen batt... Ver más
Tijdens onze zoektocht voor de plaatsing van zonnepanelen met een thuisbatterij kwamen we als eerste terecht bij Insaver en m.n. de verkoper Bart Jorens. Een zeer vriendelijke en aangename man die o... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Insaver is al 14 jaar specialist in energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen, batterijsystemen, laadinfrastructuur en slimme sturing. Dankzij deze oplossingen ontzorgen wij klanten bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van hun gebouwen. Als lid van de Luminus- en ATS-groep beschikt Insaver over een ijzersterke expertise in advies, verkoop en uitvoering op maat van jouw woning of bedrijf. Insaver staat voor zekerheid van kwaliteit, garantie op veiligheid en stabiliteit.
Información de contacto
Centrum-Zuid 1199, 3530, Houthalen-Helchteren, Bélgica
- info@insaver.be
- insaver.be
No ha contestado las opiniones negativas
Alles in orde en goede service aan…
Alles in orde en goede service aan scherpe prijs
We hadden dadelijk een goede klik met…
We hadden dadelijk een goede klik met de vertegenwoordiger Philip Masso, hij gaf heel duidelijke uitleg. De zonnepanelen zijn heel netjes geplaatst en de man van de elektriciteit heeft mij geholpen met de app.
De richtlijnen voor de keuring zijn ook perfect verlopen.
Tot nu toe nog geen klachten!
Wij zijn een tevreden klant
We hebben 1,5 jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen door Insaver. Alles verliep vlot vanaf offerte tot en met installatie. We zijn tevreden over de werking vd panelen.
Tevreden klant
Goede voorbereiding van de offerte. Betrokken en beschikbare accountmanager. Vlotte installatie van de zonnepanelen, omvormer en batterij
Heel prettige ervaring met dit bedrijf
Heel prettige ervaring met dit bedrijf. De verkoper was super aangenaam en heeft ons echt perfect geholpen, dit maakte absoluut het verschil voor onze keuze. Ook in de naverkoop volgde Dirk nog mee op, chapeau! Niets op aan te merken!
We hebben ongeveer 4 jaar geleden onze…
We hebben ongeveer 4 jaar geleden onze zonnepanelen laten plaatsen. Gezien we zo tevreden waren, hebben we onlangs via jullie een thuisbatterij laten installeren. Ook nu opnieuw een geweldige service. Vriendelijke en professionele medewerkers die geen enkele vraag uit de weg gaan, TOP! Groeten Serge Amorgaste
Perfect plaatsen van zonnepanelen via Insaver
Mannen zijn professioneel te werk gegaan, super doorgewerkt, heel vriendelijk, netjes, helemaal naar onze vraag de leidingen tegen de muur geplaatst en perfect klaar in no time! Ook de electriciteitsman, idem dito, heeft zelfs app op mijn telefoon geplaatst en in gebruikname ervan perfect uitgelegd!
De keuring van de zonnepanelen is ook vlot verlopen en perfect verklaard!
wij zijn héél gelukkig met onze keuze om insaver de zonnepanelen te laten plaatsen.
Na ons 1e thuisbezoek om offerte aan te vragen waren we al zo overtuigd van de professionaliteit dat we geen 2e opinie nodig vonden!
wij zijn zeer tevreden!
Wij zijn op een correcte en duidelijke…
Wij zijn op een correcte en duidelijke wijze geholpen, een goed contact vanaf de offerte en ook de plaatsing ging volgens de afspraken.
Traject installatie zonnepanelen in 2 maanden.
Ganse traject van contactname tot keuring (inclusief een tweede keuring) afgewerkt in 2 maanden. Insaver deed extra inspanning met maken van afspraken, zoals de herkeuring, omdat ik een harde deadline had. Een historische kableringsfout met het differentiaal werd zonder probleem gecorigeerd. Mogelijk verbeterpuntje: in plaats van (duidelijk) te melden aan de klant dat hij verantwoordelijk is voor aardingsweerstand (van bestaande situatie) dit toch even nameten.
Zeer tevreden over de vlotte service.
Zeer tevreden over de vlotte service.
Van eerste kennismaking tot getekende offerte, en de installatie van de zonnepanelen was verrassend kort.
Zeer tevreden met de transparantie over de gebruikte onderdelen voor de installatie en nu afwachten wat verschil het gaat geven op de jaarafrekening.
Ook de elektrische installatie in de kelder is zeer netjes afgewerkt.
installatie laadpaal
Offerte, installatie en keuring verliepen vlot en volgens afspraak. Bedankt hiervoor
prima ervaring
Eerste contact was leuk en ontspannen. Een goede PP er bij en zeker de tijd om de nodige vragen te stellen. Ook een goeie bedenktijd, zeker niet opdringerig. Daags ervoor werd de hoogtewerker aangebracht (veiligheid ten top !! )Het leggen van de panelen gebeurde snel en voorzichtig (gestart om 8 uur en alles was gedaan rond 13.30 uur). Ook de keuring gebeurde snel en was, uiteraard, geen probleem. Topservice en proper afgewerkt. Zeker een pluspunt, geen voorschot en betalen na levering en plaatsing dus geen risico op achterstand door bvb een afgehaakte plaatser en dergelijke. Als je zinnens bent om zonnepanelen en/of batterij te laten plaatsen, zeker contact opnemen met Insaver en Bart Jorens. Toppers !!!
Opnieuw een zeer goede ervaring
Alles verliep opnieuw zeer vlot en professioneel (zoals we van Insaver gewoon zijn). Van de offerteaanvraag, over het bezoek van de adviseur, de prijsofferte (met correcte prijs) en de vakkundige installatie. Wat ons betreft een absolute aanrader.
Alles is goed verlopen en communicatie…
Alles is goed verlopen en communicatie liep vlot
Plaatsing batterij
Correcte plaatsing en afhandeling van thuisbatterij voor een scherpe prijs.
Duidelijk voorstel en offerte. Alles verlopen volgens de afspraken
Duidelijk voorstel en offerte. Alles verlopen volgens de afspraken. Vlotte en correcte opvolging van alle administratie na de installatie.
Afspraken worden stipt nagekomen
Afspraken worden stipt nagekomen. Zeer verzorgde uitvoering.
Dankzij Wouter Verheylezoon hebben wij…
Dankzij Wouter Verheylezoon hebben wij een premie ontvangen van ja maar liefst 900 euro's op onze zonnepalen.
Wouter sprong altijd in de bres. Een keuring die dient uitgesteld te worden omdat de elektrische kas nog niet vervangen was. Geen probleem voor Wouter. Hij bracht dit onmiddellijk in orde. Schade aan de dakpannen alsook in het toilet veroorzaakt door het boren. Geen probleem zegt Wouter en hij brengt de zaken op orde met de meeste sympathie. Niks was hem teveel om hem telefonisch te contacteren in verband met vragen over de installatie. Telkens was hij van zijn woord. Dankzij de inzet van Wouter hebben wij kunnen genieten van een zorgeloze eindejaar en de premie erboven op. Daarom een dikke merci Wouter voor jouw gedrevenheid, jouw inzet, jouw spontaniteit. Jij bent de beste.
Super tevreden van de service van Insaver!
Wij zijn heel tevreden klanten van Insaver. Vanaf het eerste gesprek kregen we een zeer volledige uitleg door Wouter. Afspraken werden nagekomen en de installatie verliep vlekkeloos. Ook de na-service was prima. Wij hebben geen computer en Wouter is op een feestdag naar ons thuis gekomen om ons te helpen met de installatie aan te melden. Wij raden Insaver nu aan iedereen aan!
Más información sobre otros tipos de reseñas.