Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben door Insaver een uitbreiding van 5kw batterij laten plaatsen op onze huidige 5kw installatie. Op de afgesproken dag van plaatsing waren de 2 techniekers op tijd en in een mum van tijd was de... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

zogezegd was het een bedrijf met alle goede service enz, ook prijs maar beetje meer dan concurrenten, blijkt dat service niet haalbaar is, batterij na een maand nog niet goed afgesteld, fabrikant la... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijke monteurs die alles doen om de plaatsing zo goed mogelijk te laten verlopen! Er was iets mis gegaan tijdens de opmeting door de verkoper waardoor de kast niet paste om de gekozen batt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tijdens onze zoektocht voor de plaatsing van zonnepanelen met een thuisbatterij kwamen we als eerste terecht bij Insaver en m.n. de verkoper Bart Jorens. Een zeer vriendelijke en aangename man die o... Ver más

Información sobre la empresa

1. Equipos y soluciones de energía
  2. Empresa de energía solar
  3. Contratista de energía solar

Escrito por la empresa

Insaver is al 14 jaar specialist in energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen, batterijsystemen, laadinfrastructuur en slimme sturing. Dankzij deze oplossingen ontzorgen wij klanten bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van hun gebouwen. Als lid van de Luminus- en ATS-groep beschikt Insaver over een ijzersterke expertise in advies, verkoop en uitvoering op maat van jouw woning of bedrijf. Insaver staat voor zekerheid van kwaliteit, garantie op veiligheid en stabiliteit.

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Installatie zonnepanelen

Er werd duidelijke informatie over de zonnepanelen en opties gegeven door de adviseur.

De installatie van de zonnepanelen verliep snel en kwalitatief door de installateurs, alsook het plaatsen van de omvormer.

De verdere communicatie rond het gebruik van de app, maar ook de keuring van de installatie verliep vlot en deskundig.

20 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Installatie geplaatst door erg…

Installatie geplaatst door erg professioneel team. Zowel dakwerkers als Adil, man verantwoordelijk voor elektrische aansluitingen en plaatsing batterij waren vriendelijk en behulpzaam. Heb een heel goed gevoel overgehouden aan dit team. Top.

27 de febrero de 2024

A déconseiller fortement

1er rdv ils sont venus mais n avaient pas les bons panneaux, malgré les photos prises du terrain par le vendeur puis par le technicien d Insaver luminus ( les ouvriers ne parlaient que l espagnol, donc aucune explication possible)
2e rdv après 4 semaines de report et exactement les mêmes panneaux et barres de support que pour le premier rdv, les ouvriers hispanophones les ont installés.
Je me suis rendue compte qu ils ne fonctionnaient pas normalement.
J ai contacté le service technique à 2 reprises plus un mail et ce service me disait qu il fallait attendre l agrément du contrôleur
Encore plusieurs jours d attente et de nombreux coups de téléphone pour qu ils fassent fonctionner finalement l installation
Ils me réclament 265 € pour la non installation du 1 et rdv.
Nous avons eu finalement l agrément le 27dec
Ils n ont jamais répondu à nos nombreux mails et nous avons dû envoyer un recommandé pour les frais réclamés pour le 1er rdv

Entre la signature du contrat et l acceptation finale de l organisme de contrôle cela aura près 4 mois
A déconseiller fortement

27 de diciembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zware nalatigheid bij installatie zonnepanelen

Bestelling begin september 2022.Na 2x uitstel van plaatsing worden 04 april23 de panelen geplaatst op plat dak van garage. Daar blijft 1,5 tot 2cm water opstaan wat ik medegedeeld had. Wegens droogte heeft installatie gewerkt tot 23 aug 23. Dan valt alles uit. Wegen plaatsing digitale meter steken ze dit euvel op Fluvius. Duurt tot 15 sep 23 eer eerste technieker in onderaanneming afkomt. Ook nieuwe omvormer doet niets. Dan duurt het tot 13 okt23 als firma Loforte, in onderaanneming, ter plaatse komt. De technieker stelt vast dat alle elektrische koppelingen in het water liggen. Ook lagen enkele kabels gekneld onder de betonnen stabilisatie blokken. Zware nalatigheid bij de installatie op 04 april van Insaver Houthalen. Men heeft alle fiches die reeds geoxideerd waren vervangen en toen werkte alles terug. Firma Loporte heeft alle kennis. Koop nooit bij Insaver-Luminus. U komt belazerd uit zeker bij defekt. Wie gaat mij vergoeden voor verlies stroomproduktie van 23 aug tot 13 okt 2023 voor mezelf.
Ik zal die vraag ook stellen aan Insaver-Luminus

13 de octubre de 2023

Bedriegers, leveren slechte service

Technisch lijkt de installatie uiteindelijk wel in orde, maar de service is afschuwelijk slecht. Gemaakte afspraken worden meermaals niet nagekomen. Ze zijn snel om beloftes te maken en de boel proberen glad te strijken, maar uiteindelijk blijf je als klant bedrogen achter. Laat je vooral ook niet vangen door hun veiligheidspraatje en labels waar ze graag mee uitpakken: uiteindelijk sturen ze toch de onderaannemer van de onderaannemer en wordt er geen enkele veiligheidsmaatregel gevolgd.

14 de agosto de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

good work smooth organization

14 zonnepanelen geïnstalleerd in één middag, en alles werkt zoals het zou moeten zijn (een klein probleempje, na de installatie stopte mijn deurbel omdat technicus hem om de een of andere reden had losgekoppeld tijdens werkzaamheden aan mijn elektrische tableau). Ik moet nog steeds een inspectie regelen en mijn distributeur informeren. Maar tot nu toe gaat het goed

1 de septiembre de 2023

Insaver

Insaver, ik heb 1 fout gedaan en dat is dat ik in 1 keer betaald heb 18 zonnepanelen en 10kw batterij geplaatst november 2022 eerste 3 maanden viel de batterij alle dagen uit wat ZEKER niet goed was voor de levensduur van de batterij ook kan ik nog steeds niet op solarapp na zoveel telefoons en emails nog steeds niet geholpen tot nu eind mei dus.zonnepanelen zijn ook ni volgens plan gelegd 6 naar het zuiden en 12 naar het westen ondertussen 6maand verder en ze antwoorden zelfs niet meer wat voor mij zeer onprofessioneel overkomt zelfs niemand sturen doen ze, blijkbaar te ver van de deur.
Nu Weet ik niet juist wat te doen maar ik zal zeker verder gaan tot ze mij helpen heb al contact gehad met test aankoop en die gingen mij wat tips geven dus mensen laat jullie niet vangen en betaal nooit direct
Meer dan 18duizend betaalde ik en dan laten ze mij als een zak in de goot liggen bedankt insaver daarvoor goed jullie zakken gevuld en dienst naverkoop nougabollen
Met vriendelijke groet
Cristiaens rudi

8 de junio de 2023

Perfect van A tot Z

Alles was van A tot Z in detail geregeld. Voortreffelijke plaatsing van de zonnepanelen, omvormer en thuisbatterij. Service via de planning en quality na verkoop verliep uitstekend. Elke vraag wordt onmiddelijk beantwoord.

20 de abril de 2023

Naverkoop - technische dienst

We waren tevreden over insaver tot we een probleem hadden met de omvormer : relais fout.
Omvormer is onder garantie maar emails beantwoorden is moeilijk. Al aan het telefoneren/mails aan het sturen sinds oktober 2022 - ook al naar de fabrikant !
Tot nu toe heeft Insaver alleen een meting gedaan en de factuur hiervoor gestuurd.
Naverkoopdienst werkt blijkbaar niet !??
Je installeert een systeem om minder te moeten betalen voor je energieverbruik, maar ondertussen al veel energieopwekking gemist!

22 de enero de 2023

Très mauvais service

Très mauvais service
Installation mal faite pas de monde d'emploi du système aucune explications après l'installation le service après vente est impossible a avoir il disent qu'il vont prendre un rdv avec moi mais toujours rien malgré plusieurs mails et téléphone,
JE DÉCONSEILLE .

9 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Insaver luminus asbuilt batterij werkt niet

Mijn batterij is nu geinstalleerd voor 2 maanden en heeft nooit gewerkt. De technische support van insaver is niet bereikbaar, deze van hun partner asbuilt zal altijd terugbellen maar het gebeurd nooit.
En insaver stuur herhaling voor de betaling van de factuur ....
Deze bedrijven weten zelf niet wat ze doen. Proficiaat luminus.

21 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze komen gemaakte afspraken gewoon niet…

Ze komen gemaakte afspraken gewoon niet na. Ben al vier keer thuis gebleven om de techniekers te ontvangen. Vandaag voor de vijfde keer. En weer opnieuw een uitvlucht. Dus weer voor niets. Reclameren helpt niet, want ze geven de werken uit aan onderaannemers en zeggen dan dat ze niet verantwoordelijk zijn.

23 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Via dit bedrijf in 2020 zonnepanelen…

Via dit bedrijf in 2020 zonnepanelen aangeschaft, maar ze vergaten te vermelden dat de kans groot was dat het systeem van de terugdraaiende teller gestopt zou worden. Hun garantie dat ik 15 jaar hiervan gebruik kon maken bleek dus niets waard en mijn rendement ook niet.

26 de enero de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.