Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben door Insaver een uitbreiding van 5kw batterij laten plaatsen op onze huidige 5kw installatie. Op de afgesproken dag van plaatsing waren de 2 techniekers op tijd en in een mum van tijd was de... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

zogezegd was het een bedrijf met alle goede service enz, ook prijs maar beetje meer dan concurrenten, blijkt dat service niet haalbaar is, batterij na een maand nog niet goed afgesteld, fabrikant la... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijke monteurs die alles doen om de plaatsing zo goed mogelijk te laten verlopen! Er was iets mis gegaan tijdens de opmeting door de verkoper waardoor de kast niet paste om de gekozen batt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tijdens onze zoektocht voor de plaatsing van zonnepanelen met een thuisbatterij kwamen we als eerste terecht bij Insaver en m.n. de verkoper Bart Jorens. Een zeer vriendelijke en aangename man die o... Ver más

Información sobre la empresa

1. Equipos y soluciones de energía
  2. Empresa de energía solar
  3. Contratista de energía solar

Escrito por la empresa

Insaver is al 14 jaar specialist in energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen, batterijsystemen, laadinfrastructuur en slimme sturing. Dankzij deze oplossingen ontzorgen wij klanten bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van hun gebouwen. Als lid van de Luminus- en ATS-groep beschikt Insaver over een ijzersterke expertise in advies, verkoop en uitvoering op maat van jouw woning of bedrijf. Insaver staat voor zekerheid van kwaliteit, garantie op veiligheid en stabiliteit.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Een tevreden klant van Wouter/Insaver

Verkoper Wouter Verheylezoon was heel correct, professioneel en sprak in verstaanbare taal.
De offerte hadden we onmiddelijk. Het vertrouwen, van onze kant uit ook nadat we al meerdere bedrijven hadden aangesproken.
Het administratieve verloop zowel voor als na de installatie verliep zeer correct.
Bepaalde vragen werden na de offerte heel vlug beantwoordt. De installateurs waren zeer vriendelijk en hebben de werken perfect uitgevoerd. Enig minpuntje was dat ze de installatie helemaal hebben moeten afwerken toen het reeds donker werd. Toch is alles goed verlopen.
Vanaf het eerste gesprek en offerte, vragen welke we hadden na de offerte, afspraken en planning tot en met de inwerkingstelling werden door Wouter Verheylezoon opgevolgd. Met alle juiste informatie en planning tot en met de keuring, hadden wij geen enkel probleem, en zijn nog altijd heel tevreden.
Een pluim voor de firma Insaver.

17 de noviembre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Stap voor stap goede begeleiding en professioneel advies

Stap voor stap goede begeleiding en professioneel advies. Alle uit te voeren werken en de nodige administratie worden goed uitgelegd in een stappenplan. De gemaakte afspraken worden strikt nagekomen. Ook de plaatsing wordt door ervaren medewerkers uitgevoerd. De klantendienst is zeer vriendelijk en help waar nodig.

18 de abril de 2024

Top kwaliteit annex service

De service van InSaver is zonder meer top. Over heel de lijn: van het heel grondige intakegesprek met de heer Verheylezoon, met meteen heel duidelijke, gedetailleerde informatie over het verloop. Alles verliep bovendien strak volgens timing. En route kreeg ik per mail voortdurend heldere informatie en de nodige documenten. Je voelt sterk aan hoe het hele proces door het team opgevolgd wordt. De installateurs waren heel professioneel, vriendelijk en hebben de klus feilloos geklaard, zelfs bij regenweer. De installatie werd, geheel voorspelbaar, goedgekeurd door een extern inspecteur. De opbrengst ervan overtreft de verwachtingen. De installatie is van een hoge kwaliteit, en oogt nog mooi ook. Het lijkt een beetje een sprookje, maar dit is InSaver: het doet wat het belooft. InSaver verdient het volste vertrouwen, en dat allemaal zonder voorschotbedrag. Na een jaar bekijk ik of een batterij nuttig kan zijn. Ik weet nu al wie ik daarvoor ga contacteren...

14 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De plaatsing gebeurde door…

De plaatsing gebeurde door verschillende ploegen die perfect op elkaar ingespeeld waren.
Gans het proces werd correct medegedeeld en de afspraken, uren en data werd goed gerespecteerd.

Eén opmerking.... Na installatie van de zonnepanelen heb je een aantal weken om deze aan te geven aan Fluvius, maar die termijn kon niet gerespecteerd worden omdat de documenten te laat ontvangen werden. Interne misconmunicatie tussen de diensten bij Insaver.

25 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een echte aanrader voor plaatsing van zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen met Insaver is een goede keus geweest. het begint al met een goede imformatie over alle wat met de zonnepanelen temaken heeft zoals omvormer ,plaatsing enz . een heel groot plus punt is de betaling gebeurt pas 1 week na de plaatsing zonder voorschot.de plaatsing gebeurde ook zeer vlot zonder problemen.

3 de abril de 2024

Aanrader!

Ik heb een zeer duidelijke uitleg gekregen van Wouter Verheylezoon hoe alles in z'n werk gaat met de zonnepanelen en kreeg zeer snel een offerte op maat.

Ik kon reeds prijzen vergelijken en Insaver zit zeer goed qua prijs/kwaliteit.

De gehele procedure van de installaties inclusief keuring is allemaal zeer overzichtelijk en correct verlopen.

16 de abril de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goede uitleg van de vertegenwoordiger…

Goede uitleg van de vertegenwoordiger (Wouter Verheylezoon) van de zonnepanelen en vlotte plaatsing en duidelijke uitleg van de installatie door de technische ploeg.

Jammer genoeg is er niet verteld dat het achteraf koppelen van de wifi om de zonnepanelen betalend was.

3 de noviembre de 2023

Aanrader

Correcte uitleg van vertegenwoordiger. Snelle afspraak voor installatie. Werken zeer goed uitgevoerd met nodige uitleg. Snelle afhandeling van administratie en nodige keuringen.

4 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vlotte plaatsing en indienstname zonnepanelen.

Vooraf goede informatie,
duidelijke info betreffende opties en mogelijkheden,
correcte prijsofferte, info mogelijke lening opties
duidelijke afspraken ivm plaatsing,
plaatsing en aansluiting op 1 dag,
zeer nette afwerking, zeer vriendelijke monteurs
extra gebruiksinfo, opstarten app info.

22 de febrero de 2024

Heel tevreden!

Prima advies tijdens het bestelproces en een concurrentiële prijs. Snelle doorstroming van administratieve en technische controles. Heel vlotte installatie!

31 de marzo de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.