SharePeople Opiniones 1193

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerlijke en heldere communicatie. Dit is voor mensen, door mensen! Ik werd steeds prettig te woord gestaan bij vragen en kleine problemen werden goed opgepakt. Verder werkt de betaling van de dona... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerlijke en heldere communicatie.

Eerlijke en heldere communicatie.
Dit is voor mensen, door mensen!

Ik werd steeds prettig te woord gestaan bij vragen en kleine problemen werden goed opgepakt. Verder werkt de betaling van de donaties vlot en heb je goed zicht op het huidige ziektepercentage. Dat voelt transparant en eerlijk!

21 de marzo de 2026

Respuesta de SharePeople

Dankjewel voor je prachtige review Pauline! Wat fijn om te horen dat onze communicatie als eerlijk en helder wordt ervaren. Transparantie en menselijkheid staan bij ons centraal, dus het is extra waardevol om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren in onder andere het donatieproces en het inzicht in het ziektepercentage. Bedankt voor je vertrouwen. - Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Alles is goed geregeld!

Alles is goed geregeld het duurt alleen lang voordat je je eerste donaties ontvangt!

3 de abril de 2026

Respuesta de SharePeople

Hi Arjo, dankjewel voor je review en dat je jouw ervaring deelt. We waarderen jouw woorden enorm. We begrijpen dat het wachten op de eerste donaties soms lang kan aanvoelen. Deze wachttijd is om te waarborgen dat het systeem eerlijk blijft en solidair blijft. Bedankt voor je begrip en vertrouwen! - Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed verzekerd voor een hele…

Goed verzekerd voor een hele schappelijke prijs! Daarnaast is er echt zorg om jou als ondernemer gezond te houden, met checks en nuttige info via de nieuwsbrief. Ik ben super tevreden en kan SharePeople echt aanraden.

12 de marzo de 2026

Respuesta de SharePeople

Hi Esther, we zijn ontzettend blij met solidaire ondernemers zoals jij. Jullie maken het verschil. Wij staan altijd klaar om jullie te ondersteunen waar nodig. Samen bouwen we aan een sterkere, zorgzame gezondernemer community – Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voelt vertrouwd aaan is is eenvoudig

Voelt vertrouwd aaan is is eenvoudig. Geen poespas.

5 de marzo de 2026

Respuesta de SharePeople

Dankjewel voor je review Michael. SharePeople is opgericht vanuit de overtuiging dat het anders moet én anders kan. We zijn blij dat we jou als ondernemer een stukje zekerheid mogen bieden - Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Realistische prijs voor een verzekering

Realistische prijs voor een verzekering

6 de marzo de 2026

Respuesta de SharePeople

Hi Sylvia, dankjewel voor je review! Goed om te horen dat je blij bent met ons product. Laat het vooral weten als er later iets opkomt of als je vragen hebt. We helpen je graag! – Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Snel antwoord op mijn vragen

Snel antwoord op mijn vragen

Fijn dat er korte lijnen zijn in het contact met de mensen van SharedPeople. Op vragen krijg ik snel en helder antwoord. En als er nog iets nagevraagd moet worden, laten ze dat ook weten. Ik heb daardoor het gevoel dat ik als klant ertoe doe.

Respuesta de SharePeople

Dankjewel voor je review Sandra! SharePeople is opgericht vanuit de overtuiging dat het anders moet én anders kan. We vinden het belangrijk dat onze klanten snel, duidelijk en persoonlijk worden geholpen, dus het is heel prettig om te lezen dat jij als deelnemer di ook zo ervaart. We zijn dankbaar voor jouw vertrouwen - Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke informatie en veel mogelijkheden

Prima bedrijf om zaken mee te doen

Respuesta de SharePeople

Hi, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service zo prettig vindt. Wij staan altijd klaar om gezondernemers zoals jij te ondersteunen waar nodig - Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een hele fijne betrokken adviseur

Ik had een hele fijne adviseur, haar naam is Demi. Ze was ontzettend betrokken bij een moeilijke situatie rondom de (plotse) ziekte diagnose van mijn moeder. Heel erg dankbaar voor de steun die ik heb ontvangen van Sharepeople, en in het specifiek van Demi.

Respuesta de SharePeople

Dankjewel voor je review Jamie! We zijn blij dat we er voor je konden zijn op het moment dat je hulp nodig had. Als zzp’er sta je in dit soort situaties vaak alleen voor, maar samen zorgen we voor zekerheid en ondersteuning. We zijn dankbaar voor jouw vertrouwen - Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Respectvol en constructief

Tijdens een nare periode in mijn leven kreeg ik advies en donaties. Dit gaf mij ruimte om te focussen op mijn herstel. Ik heb de begeleiding van Tom ervaren als zeer respectvol, constructief en meedenkend.

2 de febrero de 2026

Respuesta de SharePeople

Hi Marcella, bedankt voor je review. Wat mooi om te lezen, dankjewel dat je dit deelt! We zijn blij dat we je de ruimte hebben gegeven om duurzaam te kunnen herstellen. We waarderen jouw woorden enorm. Heel veel succes en kracht voor wat er nu komt! - Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Share people is transparant

Share people is transparant, open en eerlijk en geeft vertrouwen ipv dat het handelt vanuit angst, zoals andere verzekerings maatschappen. Doen als je wil en ook betere wereld wil.

1 de marzo de 2026

Respuesta de SharePeople

Dankjewel voor je review Erik. SharePeople is opgericht vanuit de overtuiging dat het anders moet en anders kan. We blijven ons inzetten voor oplossingen die niet op angst sturen, maar op vertrouwen, eerlijkheid en het versterken van gezonde ondernemers- Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als zelfstandige is het spannend…

Als zelfstandige is het spannend wetende dat je er een tijdje tussenuit moet. Dit is mij overkomen na een spannende operatie. Dan is het zo fijn dat shared people er is om je te helpen. Het geeft rust en dit heeft mij tijdens mijn herstelperiode erg geholpen! Ik raadt het iedere zelfstandige ten zeerste aan om je goed te verzekeren bij shared people.

28 de febrero de 2026

Respuesta de SharePeople

Hi Digna, hartelijk dank voor je mooie review. We zijn blij dat we je tijdens je herstelperiode konden ondersteunen en dat onze dienstverlening rust heeft gebracht. Dáár doen we het voor! - Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk

3 de febrero de 2026

Respuesta de SharePeople

Dankjewel voor je review! SharePeople is ontstaan vanuit de overtuiging dat het duidelijk en transparanter kan. We zijn blij dat je het ook zo ervaart - Chloë-Ann van SharePeople 💚💛

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb me aangemeld voor een AOV en ben ontevreden.

Ik heb me aangemeld voor een AOV en ben goedgekeurd. Vervolgens geef ik zelf nog info waarnaar niet gevraagd is en komt er een onderzoek. Wat ik niet vind kloppen is dat ik nu wel moet betalen terwijl ik nog geen dekking van de AOV heb.

2 de febrero de 2026

Hi Mw. Vermeulen,

Dank je wel voor je review. We begrijpen dat dit verwarrend voelt.
Vanaf het moment dat je aanvraag is goedgekeurd, gaat je dekking in en betaal je premie voor de lopende verzekering. Wanneer je daarna zelf aanvullende medische informatie deelt, zijn wij verplicht die zorgvuldig te laten beoordelen. Tijdens die beoordeling blijft je dekking in principe gewoon actief.

Mocht uit het medisch advies blijken dat de dekking moet worden aangepast of niet kan worden voortgezet, dan informeren we je daarover en worden eventueel te veel betaalde premies conform de voorwaarden terugbetaald.

We hebben je hierover ook persoonlijk gemaild om jouw situatie verder toe te lichten en gaan er vanuit dat we een passende oplossing vinden samen.

Chloë-Ann van SharePeople

Ondersteuning tijdens uitval

Tijdens het traject om weer volledig mijn werkzaamheden op te kunnen pakken heb ik een goede ondersteuning gehad. Geen drang om eerder hersteld te zijn! Zeker aan te raden om hier aan deel te nemen.

11 de febrero de 2026

Respuesta de SharePeople

Hi Rembrandt, dankjewel voor je review. Het is fijn om te horen dat je je goed ondersteund voelde tijdens het traject en dat je op een duurzaam manier kon herstellen. We vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om verantwoord terug te keren naar werk. Mooi dat je dit zo hebt ervaren! - Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Fijn en persoonlijk vangnet

Ziek thuis zitten is geen pretje. Dan is het fijn dat je persoonlijk en op basis van vertrouwen wordt geholpen. Met periodieke gespreksmomenten, tips en handvatten ben ik er weer bovenop gekomen. Mijn Adviseur Werkvermogen dacht goed mee, daar ben ik haar dankbaar voor.

9 de febrero de 2026

Respuesta de SharePeople

Hartelijk dank voor je openhartige en mooie woorden. We vinden het belangrijk dat niemand er alleen voor staat tijdens een periode van verzuim, en het doet ons goed om te horen dat de persoonlijke begeleiding en het vertrouwen je hebben geholpen om weer vooruit te kunnen. - Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Goede begeleiding

Helaas werd ik langdurig ziek. Share People begeleide mij tijdens mijn ziekte proces. Er was veel begrip en er werd goed meegedacht. Donaties verliepen volgens afspraak. Hierdoor kon ik me richten op mijn welzijn zonder financiële stress

9 de febrero de 2026

Respuesta de SharePeople

Dankjewel voor je review Petra. Wat mooi om te lezen, dankjewel dat je dit deelt! We zijn blij dat we je de ruimte hebben gegeven om duurzaam te kunnen herstellen. We waarderen jouw woorden enorm. Heel veel succes en kracht voor wat er nu komt! - Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Fijne mensen

Fijne mensen, persoonlijke benadering, niet bureaucratisch!

5 de febrero de 2026

Respuesta de SharePeople

Hi Erik, dankjewel voor je review. Wat fijn om te horen dat onze persoonlijke benadering en manier van samenwerken zo goed bij je past. We blijven ons graag op deze manier inzetten voor jullie - Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Verloop

Tot heden loopt alles soepel zonder onverwachte zaken

12 de enero de 2026

Respuesta de SharePeople

Dankjewel voor je review Peter. Goed om te horen dat alles tot nu toe soepel verloopt en er geen onverwachte zaken zijn geweest.

Laat het vooral weten als er later iets opkomt of als je vragen hebt . We helpen je graag! - Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg goed en menselijk geholpen…

Ik ben erg goed en menselijk geholpen door Arend-Jan.
Hij dacht goed mee in de mogelijkheden om te herstellen en dat is gelukt.
Dank Arend-Jan en SharePeople!

8 de enero de 2026

Respuesta de SharePeople

Hi Jesse, bedankt voor je review! We zijn blij dat we je de ruimte hebben gegeven om duurzaam te kunnen herstellen. - Chloë-Ann van SharePeople 💛💚

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.