La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fina smycken, men dålig kundservice Ni hade utlovat en julklapp ifall man handlade i lyxxa, Helsingborg i början av november. Har skrivit till er minst 2 gånger och fått svar en gång där jag sk... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulle köpa kalendrar till mina barn på kampanjpris men blev fel på sidan och allt sålde slut framför mina ögon. Blev jätte ledsen förstås men efter chat med kundtjänst visade det sig att det fanns nå... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin kundservice. Köpte ett smycke på webbutiken i present till min dotter som visade sig blev en dubblett. Tack vare snabb och trevlig kontakt med kundservice kunde jag enkelt byta till annat smycke o... Ver más

1. Joyería
  2. Tienda de accesorios de moda
  3. Diseño de moda
  4. Diseñador de joyas

Escrito por la empresa

Upptäck varför IOAKU by Fanny Ek är det främsta valet för att handla smycken online! Vi är glada att meddela att vi nu använder Trustpilot, den ledande plattformen för recensioner, för att erbjuda transparent och autentisk kundfeedback. Vår kollektion av exklusiva smycken, skapade med precision och passion, har fått fantastiska recensioner från våra värderade kunder. Med ett brett utbud av stilfulla och högkvalitativa smycken, inklusive örhängen, halsband och armband, erbjuder vi de perfekta accessoarerna för att förhöja din personliga stil. Utforska våra Trustpilot-recensioner och bli en del av den växande gemenskapen av nöjda kunder som litar på IOAKU by Fanny Ek för sina smyckesbehov. Handla med förtroende och lyft din stil idag! Category: Women accessories, Jewelry, Jewellery, Jewlry, Birthday, Gifts, Christening, Online shopping, Graduation, Fashion, Fashion jewellery, Multifunctional Jewellery, Allergy free jewellery, hypoallergenic jewellery, Home delivery, Tiktok Jewellery, Unique design, Personal jewellery, Swedish design, Swedish fashion brand

4,9

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Snabb hantering

Otroligt snabb respons vis frågor, tillmötesgående och lösningsfokuserade.
Dessutom trevligt bemötande, bara plus!

13 de enero de 2026

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde snabb respons och ett trevligt bemötande från vårt team.

Vi strävar alltid efter att vara så hjälpsamma och lösningsfokuserade som möjligt, så din feedback betyder mycket för oss.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick smyckena i present för bara några…

Fick smyckena i present för bara några månader sen. Har totalt köpt/fått två par örhängen och en ring.
När de kommer till ringen rostade den direkt fast de stod att den inte skulle rosta. Den knäcktes även på mitten utan att jag gjort något speciellt.
Örhängena har gått sönder på samma ställe pågrund av extremt dålig kvalitet.
Skulle absolut inte rekommendera eftersom man betalar så mycket för hemsk kvalitet.

1 de noviembre de 2025

Hej finaste Maria,

Tack för att du delar din upplevelse, även om det gör oss väldigt ledsna att höra att dina smycken inte har hållit som de ska. Så ska det absolut inte vara – varken ringar som går av eller örhängen som går sönder vid normalt användande.

Vi kan dock inte se att vi har fått in något ärende från dig hos vår kundservice. Vi önskar alltid att våra kunder kontaktar oss direkt först, så att vi får en chans att rätta till det som blivit fel. Hur ska vi veta att något inte håller måttet om du inte hör av dig?

Vi hjälper ALLTID alla våra kunder med reklamationer, byten och returer med glädje.

Om du hade hört av dig till oss tidigare hade vi gärna hjälpt dig att reklamera smyckena och hitta en lösning – till exempel utbyte, reparation eller annan kompensation.

Vänligen kontakta vår kundservice på customerservice@ioaku.com
och bifoga bilder samt kvitto/orderunderlag, så ser vi över ditt ärende omgående och hoppas kunna hitta en fin lösning åt dig.

Alexandra från Team IOAKU

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kundservice från första…

Fantastisk kundservice från första kontakt till leverans! Fick ett så otroligt fint bemötande av Ida på kundservice! Snabb återkoppling, supersnabb leverans och service utöver det vanliga! Ni ska ha en stor stjärna för ett fantastiskt bemötande! 10/10!!!

18 de noviembre de 2025

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fantastiska recension! Det gör oss så glada att höra att du är nöjd med både servicen och leveransen.

Vi ska självklart också hälsa Ida – hon kommer bli väldigt glad över dina fina ord. Att kunna ge snabb återkoppling och ett bemötande utöver det vanliga är något vi verkligen strävar efter.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka till IOAKU!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very nice and cool jewelry

Very nice and cool jewelry with an exclusive look at a good price. Also, the best customer service with fast responses and good service <3

5 de noviembre de 2025

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Thank you so much for your kind words! We’re very happy to hear that you enjoy the look and feel of our jewelry and that you had a great experience with our customer service.

Providing fast responses and helpful support is something we truly care about, so your feedback means a lot to us.

Thank you for your support and warm welcome back to IOAKU anytime.

Warmly,
Team IOAKU ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service och så snabb…

Fantastisk service och så snabb återkoppling 🌟🌟🌟🌟🌟

20 de octubre de 2025

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Vi blir väldigt glada att höra att du uppskattade både servicen och den snabba återkopplingen.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det betyder mycket för oss.

Fantastiskt hjälpsamma och…

Fantastiskt hjälpsamma och servicemainded.

Genomgående snygg design av smycken med känsla av lyx och kvalitet som passar både till vardag och fest. De är inte svåra att älska, man vill gärna ha fler.

Stort tack för all hjälp!

28 de septiembre de 2025

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fantastiska recension! Det gör oss väldigt glada att höra att du uppskattar både vår service och designen på våra smycken.

Vi strävar alltid efter att skapa smycken med känsla av både lyx och kvalitet, så det betyder mycket att du upplever dem så. Tack också för dina fina ord om vår service – det uppskattar vi verkligen.

Mycket nöjd

Mycket nöjd
Först med , förstagångsrabatten, som jag fick utan att ha fått koden 😄
Beställde ca kl 9 och fick paketet kl 16 dagen efter. Nog den snabbaste leveransen ever 😄

19 de septiembre de 2025

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd – både med rabatten och den snabba leveransen.

Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa till när något strular och för att få iväg beställningar så snabbt som möjligt, så det betyder mycket att du upplevde det så.

Tack för att du tog dig tid att skriva, och varmt välkommen tillbaka till IOAKU.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättebra service och bra hjälp snabbt!

15 de septiembre de 2025

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och den snabba hjälpen.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka till IOAKU.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent customer support when broken earrings

My daughters earrings broke after only 2 months. The pin fell off. I contacted IOAKU support and got immediate reply. I sent them pictures of the earrings. The support made arrangements so my daughter got new earrings (different style this time). They even went through extra trouble to find exactly the ones my daughter wanted though they were out of stock. Fast and excellent service. Absolutely brilliant! Would definitely recommend!

2 de septiembre de 2025

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Thank you so much for taking the time to share your experience. We’re very sorry that the earrings broke, but we’re really happy that our team could quickly help resolve the situation.

It means a lot to us that your daughter received a new pair she truly wanted, even when they were out of stock. Creating solutions and making sure our customers are happy is always our priority.

Thank you for your kind words and recommendation — we truly appreciate it.

Warmly,
Team IOAKU ✨

Super bra!

De anställda var super trevliga och de gav snabb och bra service!

21 de agosto de 2025

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde både trevligt bemötande och snabb service från vårt team.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supergullig och hjälpsam personal som…

Supergullig och hjälpsam personal som tog emot en på bästa sätt. Alltid trevliga och vill ens bästa! Jättefina smycken också, men de kan tappa lite färg

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Det gör oss väldigt glada att höra att du uppskattade både vårt bemötande och våra smycken.

Tack också för din feedback kring färgen – vi tar alltid sådan input på stort allvar och arbetar ständigt med att förbättra våra produkter. Tveka inte att höra av dig till oss om du någon gång behöver hjälp, vi finns alltid här.

Amazing service

Amazing service! They helped me immediately and were extremely nice!
Wonderful team <3

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Thank you so much for your kind words! We’re very happy to hear that you had a great experience with our team and that we could help you quickly.

Your feedback truly means a lot to us. Thank you for taking the time to share it.

Warmly welcome back to IOAKU anytime.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt hjälpsam och trevlig personal…

Väldigt hjälpsam och trevlig personal som verkligen var förstående. Jag fick genast bilden av att kundtjänsten faktiskt ville hjälpa till!

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Det gör oss väldigt glada att höra att du upplevde vårt team som både hjälpsamt och förstående.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga hjälpen, så det betyder mycket att du kände att vi verkligen ville hjälpa till. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt snäll personal som gav så bra…

Otroligt snäll personal som gav så bra service, mycket hjälpsam! Smycken är även av bra kvalité och otroligt fina <3

12 de agosto de 2025

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Vi blir väldigt glada att höra att du uppskattade både servicen och våra smycken.

Att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt betyder mycket för oss, så dina ord värmer verkligen. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Fantastisk kundservice

Strålande proffsig, snabb och vänlig service!
Trevlig butik med mycket vackra smycken, jag återkommer gärna fler gånger!

1 de agosto de 2025

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde både snabb, vänlig och professionell service.

Vad roligt också att du tycker om våra smycken och butiken – vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Nöjd kund

Så bra service och bra bemötande även när något inte riktigt blev som det skulle så rättar dom till det direkt
Toppen verkligen 👍🤩

30 de julio de 2025

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att höra att du uppskattade både servicen och bemötandet.

Vi försöker alltid lösa saker så snabbt och smidigt som möjligt om något inte blivit helt rätt, så det gör oss väldigt glada att du upplevde det så.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse och varmt välkommen tillbaka till IOAKU.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett halsband jag köpte gick sönder

Ett halsband jag köpte gick sönder, men det löste kundservice direkt! Skickar nytt utan kostnad. Och jag fick svar snabbt! Toppenbra kundservice! Rekommenderar verkligen Ioaku 🥰

28 de julio de 2025

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Vi är ledsna att höra att halsbandet gick sönder, men väldigt glada att vi kunde lösa det snabbt för dig.

Att våra kunder får snabb hjälp och en bra lösning när något händer är väldigt viktigt för oss, så det betyder mycket att höra att du upplevde det så.

Tack för din rekommendation och varmt välkommen tillbaka till IOAKU.

Superfin service av Ida

Superfin service av Ida, när min beställning inte hade gått igenom (ouppmärksamt från min sida). Hon såg till att min beställning kom fram i tid då det var en present. Utöver detta, jättefina smycken och som mina tjejer älskar.

8 de julio de 2025

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att Ida kunde hjälpa till så att beställningen kom fram i tid till presenten. Vi ska självklart hälsa henne – hon kommer bli väldigt glad över dina ord.

Det gläder oss också att höra att smyckena uppskattas och att dina tjejer tycker om dem.

Varmt tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse och varmt välkommen tillbaka till IOAKU.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nice and helpful customer support

I quickly got an answer from IOAKU when I emailed and asked for a ring that was sold out and would get back into stock. They were nice and helpful. I used their subscription function and when the ring came in stock I could quickly order it when I got a note that it came in stock. So thankful!

9 de julio de 2025

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Thank you so much for your kind review. We’re very happy to hear that our team could help you and that the restock notification made it easy for you to order the ring once it was available again.

We truly appreciate you taking the time to share your experience, and we hope you love your new ring.

Warmly welcome back to IOAKU anytime.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick hjälp för ett armband hade blivit…

Fick hjälp för ett armband hade blivit fult väldigt fort, och Ida Hallström VILKEN TJEJ!❤️🤗 SÅÅÅ snäll, förstående och TREVLIG, inte många gånger när man skriver om ett ”klagomål” som alla bemöter de bra men hon bemöter de EXAKT som de ska bli bemöt. Hon är de verkligen gjord för jobbet inom service och de märks att ni anställde rätt människan❤️

7 de julio de 2025

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är verkligen ledsna att höra att armbandet blev fult så snabbt, men väldigt glada att Ida kunde hjälpa dig på ett bra sätt.

Vi ska självklart hälsa henne – dina ord kommer betyda mycket för henne. Att möta våra kunder med förståelse, värme och lösningsfokus är något vi verkligen strävar efter.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse och för ditt förtroende för IOAKU.

/ Team IOAKU ✨

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.