La empresa ha respondido
Fina smycken, men dålig kundservice Ni hade utlovat en julklapp ifall man handlade i lyxxa, Helsingborg i början av november. Har skrivit till er minst 2 gånger och fått svar en gång där jag sk... Ver más
La empresa ha respondido
Skulle köpa kalendrar till mina barn på kampanjpris men blev fel på sidan och allt sålde slut framför mina ögon. Blev jätte ledsen förstås men efter chat med kundtjänst visade det sig att det fanns nå... Ver más
Fin kundservice. Köpte ett smycke på webbutiken i present till min dotter som visade sig blev en dubblett. Tack vare snabb och trevlig kontakt med kundservice kunde jag enkelt byta till annat smycke o... Ver más
Upptäck varför IOAKU by Fanny Ek är det främsta valet för att handla smycken online! Vi är glada att meddela att vi nu använder Trustpilot, den ledande plattformen för recensioner, för att erbjuda transparent och autentisk kundfeedback. Vår kollektion av exklusiva smycken, skapade med precision och passion, har fått fantastiska recensioner från våra värderade kunder. Med ett brett utbud av stilfulla och högkvalitativa smycken, inklusive örhängen, halsband och armband, erbjuder vi de perfekta accessoarerna för att förhöja din personliga stil. Utforska våra Trustpilot-recensioner och bli en del av den växande gemenskapen av nöjda kunder som litar på IOAKU by Fanny Ek för sina smyckesbehov. Handla med förtroende och lyft din stil idag! Category: Women accessories, Jewelry, Jewellery, Jewlry, Birthday, Gifts, Christening, Online shopping, Graduation, Fashion, Fashion jewellery, Multifunctional Jewellery, Allergy free jewellery, hypoallergenic jewellery, Home delivery, Tiktok Jewellery, Unique design, Personal jewellery, Swedish design, Swedish fashion brand
Grev Turegatan 9A, 11446, Stockholm, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Otroligt snabb respons vis frågor, tillmötesgående och lösningsfokuserade.
Dessutom trevligt bemötande, bara plus!

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
Fick smyckena i present för bara några månader sen. Har totalt köpt/fått två par örhängen och en ring.
När de kommer till ringen rostade den direkt fast de stod att den inte skulle rosta. Den knäcktes även på mitten utan att jag gjort något speciellt.
Örhängena har gått sönder på samma ställe pågrund av extremt dålig kvalitet.
Skulle absolut inte rekommendera eftersom man betalar så mycket för hemsk kvalitet.

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
Fantastisk kundservice från första kontakt till leverans! Fick ett så otroligt fint bemötande av Ida på kundservice! Snabb återkoppling, supersnabb leverans och service utöver det vanliga! Ni ska ha en stor stjärna för ett fantastiskt bemötande! 10/10!!!

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
Very nice and cool jewelry with an exclusive look at a good price. Also, the best customer service with fast responses and good service <3

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
Fantastisk service och så snabb återkoppling 🌟🌟🌟🌟🌟

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
Fantastiskt hjälpsamma och servicemainded.
Genomgående snygg design av smycken med känsla av lyx och kvalitet som passar både till vardag och fest. De är inte svåra att älska, man vill gärna ha fler.
Stort tack för all hjälp!

Mycket nöjd
Först med , förstagångsrabatten, som jag fick utan att ha fått koden 😄
Beställde ca kl 9 och fick paketet kl 16 dagen efter. Nog den snabbaste leveransen ever 😄

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
My daughters earrings broke after only 2 months. The pin fell off. I contacted IOAKU support and got immediate reply. I sent them pictures of the earrings. The support made arrangements so my daughter got new earrings (different style this time). They even went through extra trouble to find exactly the ones my daughter wanted though they were out of stock. Fast and excellent service. Absolutely brilliant! Would definitely recommend!

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
De anställda var super trevliga och de gav snabb och bra service!

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
Supergullig och hjälpsam personal som tog emot en på bästa sätt. Alltid trevliga och vill ens bästa! Jättefina smycken också, men de kan tappa lite färg

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
Amazing service! They helped me immediately and were extremely nice!
Wonderful team <3

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
Väldigt hjälpsam och trevlig personal som verkligen var förstående. Jag fick genast bilden av att kundtjänsten faktiskt ville hjälpa till!

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
Otroligt snäll personal som gav så bra service, mycket hjälpsam! Smycken är även av bra kvalité och otroligt fina <3

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
Strålande proffsig, snabb och vänlig service!
Trevlig butik med mycket vackra smycken, jag återkommer gärna fler gånger!

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
Så bra service och bra bemötande även när något inte riktigt blev som det skulle så rättar dom till det direkt
Toppen verkligen 👍🤩

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
Ett halsband jag köpte gick sönder, men det löste kundservice direkt! Skickar nytt utan kostnad. Och jag fick svar snabbt! Toppenbra kundservice! Rekommenderar verkligen Ioaku 🥰

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
Superfin service av Ida, när min beställning inte hade gått igenom (ouppmärksamt från min sida). Hon såg till att min beställning kom fram i tid då det var en present. Utöver detta, jättefina smycken och som mina tjejer älskar.

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
I quickly got an answer from IOAKU when I emailed and asked for a ring that was sold out and would get back into stock. They were nice and helpful. I used their subscription function and when the ring came in stock I could quickly order it when I got a note that it came in stock. So thankful!

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
Fick hjälp för ett armband hade blivit fult väldigt fort, och Ida Hallström VILKEN TJEJ!❤️🤗 SÅÅÅ snäll, förstående och TREVLIG, inte många gånger när man skriver om ett ”klagomål” som alla bemöter de bra men hon bemöter de EXAKT som de ska bli bemöt. Hon är de verkligen gjord för jobbet inom service och de märks att ni anställde rätt människan❤️

Respuesta de IOAKU By Fanny Ek
Más información sobre otros tipos de reseñas.