Możliwość wyboru części z dużego asortymentu pasującego do mojego samochodu - są opcje tańsze i droższe producentów renomowanych do wyboru. W opisach duża ilość parametrów (głównie wymiarów) oferowany... Ver más
La empresa ha respondido
Ceny, szybkość dostawy, wybór to 10/10. Natomiast reklamacje to 0/10 - zakupiona część we wrześniu 2025 okazała się wadliwa i od tego czasu czeka się na opinie producenta SKF, potem na jakieś uwagi dt... Ver más
La empresa ha respondido
Bardzo polecam ten sklep motoryzacyjny! Zamawiałem olej silnikowy, filtry oraz kilka innych części eksploatacyjnych. Cały proces przebiegł sprawnie, produkty były zgodne z opisem, w atrakcyjnych cenac... Ver más
La empresa ha respondido
Obsługa - 10/10 Dostępność części 8/10 Czas oczekiwania na wysłanie przesyłki 9/10 Bardzo dużym plusem dla kobiet jest to, że można złożyć zamówienie przez telefon bez żadnego problemu. Panowie... Ver más
La empresa ha respondido
Dlaczego warto kupować części samochodowe na iParts.pl? Największy polski sklep motoryzacyjny Ponad 4 mln części samochodowych w jednym miejscu Darmowa dostawa w 24h Konkurencyjne ceny Możliwość zwrotu do 100 dni Sklep internetowy iParts.pl to wieloletni lider sprzedaży nowych części samochodowych w Polsce. W jego ofercie znajdują się wyłącznie części oryginalne, pochodzące od znanych polskich oraz światowych producentów. W stałej sprzedaży posiada ponad 4 000 000 części, podzielonych na szereg intuicyjnych kategorii odpowiadających układom znajdującym się w aucie. Sklep prowadzi sprzedaż drogą internetową, z możliwością odbioru części w siedzibie firmy - w Warszawie. Każdy z Klientów w razie napotkania problemów z zakupem lub dobraniem części do swojego modelu samochodu, ma możliwość skontaktowania się z doświadczonymi konsultantami. Służą oni pomocą i radą w godzinach 8.00-21.00 w dni powszednie oraz 9.00 do 17.00 w soboty i niedziele. Na rynku, sklep wyróżnia się przede wszystkim bogatą ofertą, szybką dostawą zamówionych części, profesjonalnym doradztwem, łatwością dokonywania zakupów oraz konkurencyjnymi cenami, które są często o wiele niższe niż w sklepach stacjonarnyc
ul. Szeligowska 48B, 05-850, Szeligi, Polonia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Sprawnie,dobrze czasowo ,bez pomyłek,polecam.

Respuesta de iParts.pl
Profesjonalna obsługa i przystępne ceny.Po zadzwonieniu do obsługi bez żadnych problemów otrzymałem informację i pomoc na temat produktu.

Respuesta de iParts.pl
Sprawny i szybki zakup. Rzeczowa pomoc w zakupie części do auta. Polecam zakupy. Przy okazji otrzymałem rabacik na kolejny zakup.Dziękuje

Respuesta de iParts.pl
Polecam sklep, zamówienie wysłane szybko. Do tego dość duży wybór i nieźle ceny.

Respuesta de iParts.pl
Od początku do końca wysoka jakość obsługi i profesjonalne podejście do klienta. Potrzeba coś więcej? Oby tak dalej. Pozdrawiam Wojciech

Respuesta de iParts.pl
Od wielu lat niezmiennie najlepszy sklep online z częściami. Kupuję tu prawie wszystko, od oleju po części za kwotę około 700-1000zl i zawsze wszystko pasuje.

Respuesta de iParts.pl
Szybkie zakupy, dobrze zapakowane, miła obsługa😀

Respuesta de iParts.pl
Bardzo duży asortyment. W konkurencyjnych cenach. Bardzo szybka dostawa. Polecam

Respuesta de iParts.pl
Dokonywałem w iParts już wielu zakupów do róznych aut. Zawsze fachowe doradztwo, szybka realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny, możliwość wyboru jakości i ceny

Respuesta de iParts.pl
Solidna firma, świetnie zapakowane i szybko dostarczone , było to przed świętami Bożego Narodzenia w 2025 dokładnie nie pamiętam

Respuesta de iParts.pl
Szybka dostawa, konsultacja z doradcą, opinię odnośnie lepszych producentów części samochodowych.

Respuesta de iParts.pl
Duży wybór części w dobrych cenach. Polecam

Respuesta de iParts.pl
Szybka dostawa, dobrze zabezpieczone przedmioty.

Respuesta de iParts.pl
Szybka i bezproblemowa dostawa, wszystko pasowało jak zawsze. Polecam.

Polecam zestaw rozrządu godny z opisem pasuje do peugeot 5008 2.0 HDI 163KM

Respuesta de iParts.pl
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.