Możliwość wyboru części z dużego asortymentu pasującego do mojego samochodu - są opcje tańsze i droższe producentów renomowanych do wyboru. W opisach duża ilość parametrów (głównie wymiarów) oferowany... Ver más
La empresa ha respondido
Ceny, szybkość dostawy, wybór to 10/10. Natomiast reklamacje to 0/10 - zakupiona część we wrześniu 2025 okazała się wadliwa i od tego czasu czeka się na opinie producenta SKF, potem na jakieś uwagi dt... Ver más
La empresa ha respondido
Bardzo polecam ten sklep motoryzacyjny! Zamawiałem olej silnikowy, filtry oraz kilka innych części eksploatacyjnych. Cały proces przebiegł sprawnie, produkty były zgodne z opisem, w atrakcyjnych cenac... Ver más
La empresa ha respondido
Obsługa - 10/10 Dostępność części 8/10 Czas oczekiwania na wysłanie przesyłki 9/10 Bardzo dużym plusem dla kobiet jest to, że można złożyć zamówienie przez telefon bez żadnego problemu. Panowie... Ver más
La empresa ha respondido
Dlaczego warto kupować części samochodowe na iParts.pl? Największy polski sklep motoryzacyjny Ponad 4 mln części samochodowych w jednym miejscu Darmowa dostawa w 24h Konkurencyjne ceny Możliwość zwrotu do 100 dni Sklep internetowy iParts.pl to wieloletni lider sprzedaży nowych części samochodowych w Polsce. W jego ofercie znajdują się wyłącznie części oryginalne, pochodzące od znanych polskich oraz światowych producentów. W stałej sprzedaży posiada ponad 4 000 000 części, podzielonych na szereg intuicyjnych kategorii odpowiadających układom znajdującym się w aucie. Sklep prowadzi sprzedaż drogą internetową, z możliwością odbioru części w siedzibie firmy - w Warszawie. Każdy z Klientów w razie napotkania problemów z zakupem lub dobraniem części do swojego modelu samochodu, ma możliwość skontaktowania się z doświadczonymi konsultantami. Służą oni pomocą i radą w godzinach 8.00-21.00 w dni powszednie oraz 9.00 do 17.00 w soboty i niedziele. Na rynku, sklep wyróżnia się przede wszystkim bogatą ofertą, szybką dostawą zamówionych części, profesjonalnym doradztwem, łatwością dokonywania zakupów oraz konkurencyjnymi cenami, które są często o wiele niższe niż w sklepach stacjonarnyc
ul. Szeligowska 48B, 05-850, Szeligi, Polonia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Znalezienie części jest łatwe, a przesyłka dotarła szybko. Produkt zapakowany poprawnie, zabezpieczony tak, by nie uszkodził się w transporcie. Cenowo bardzo korzystnie, podsumowując - polecam sklep iParts. :)

Respuesta de iParts.pl
Bardzo duży wybór części i akcesoriów w świetnych cenach, także przy niewielkich detalicznych zamówieniach i możliwość odbioru osobistego sprawiła, że regularnie wracam z kolejnymi zakupami - za każdym razem szybka realizacja i profesjonalna obsługa. Polecam!

Respuesta de iParts.pl
Zamówiony części zgodne z opisem. Szybka wysyłka. Ceny taniej niż u konkurentów. Polecam

Respuesta de iParts.pl
Atrakcyjne ceny! Ponadto, dobrze zaprojektowana strona internetowa, która umożliwia w łatwy sposób dokonać trafnego wyboru.
Czas wysyłki czasem bywa długi i pakowanie przesyłek bywa średnie ale generalnie jedyny sklep gdzie robię zakupy samochodowe, od dłuższego już czasu!

Respuesta de iParts.pl
Duża oferta części, w dobrej cenie i jakości. Sprawna obsługa .

Respuesta de iParts.pl
Jak zwykle, bez zarzutu. CZytelne informacje, uakyualnianie statusu zamówienia i bezproblemowy odbiór.

Respuesta de iParts.pl
Firma solidna szybka wysyłka i dostawa na czas. Części zgodne z opisem Polecam.

Respuesta de iParts.pl
Bezbłędny i fachowy dobór potrzebnych części. Przystępne ceny,szybka dostawa. Firma b.profesjonalna- korzystam kolelejny raz-nigdy się nie zawiodłem. Szczerze polecam

Respuesta de iParts.pl
Znalazłem stronę przy poszukiwaniu części przez VIN.Dobor części jak i czytelne informacje do jakiej marki/modelu są odpowiednie lub pasujące,duża gama wyboru,konkurencyjne ceny oraz szybka realizacja zamówień spełniają wszystkie kryteria które są na plus.
Towar zakupiony pakowany ze starannością,wszystko zabezpieczone folią bombelkowa z osobna ,części w całości brak uszkodzeń.
10/10 serdecznie polecam

Respuesta de iParts.pl
Bardzo kompetenta obsługa. Wszystkie części pasowały. Zamówienie bardzo szybko zrealizowane. Konkurencyjne ceny.

Respuesta de iParts.pl
To jest to! Wystarczy wpisać dane identyfikacyjne pojazdu i po problemie. Dobór akcesoriów bez żadnych problemów. Obsługa perfekcyjna. Polecam!

Respuesta de iParts.pl
Trochę czekałem na produkty... Ale wszystko ok.

Respuesta de iParts.pl
Szybka i sprawna wysyłka. Część dobrze zapakowana i opisana

Respuesta de iParts.pl
Zdecydowanie polecam, szybką wysyłka, wszystkie części dopasowały idealnie, również bardzo wdzięczny za zniżkę,nie była ona zbyt wysoka ale też było przyjemnością.
Inne sprzedawcy mają zbyt wysokie ceny ,a tutaj można sobie znaleźć dobre części za adekwatna rynkową cenę.

Respuesta de iParts.pl
Zakupiłem opony super cena i szybka dostawa polecam .

Respuesta de iParts.pl
Sprawnie i szybko, a dodatkowo w dobrej cenie. Polecam !

Respuesta de iParts.pl
kupiłem wczoraj na aplikacji sprężyny musiałem się ratować infolinią bo były dwa rodzaje do mojego auta Pan na infolini powiedział według nr vin które więc zamówiłem dziś odebrałem osobiście bez problemu możliwość płacenia kartą na miejscu towar się zgadza polecam

Respuesta de iParts.pl
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.