Perfekt måttanpassad lådinredning som har funkat jättebra. Glöm dock inte att ta bort den osynliga skyddsfilmen som jag gjorde. Efter ett par år trodde jag att de höll på att haverera, men det var... Ver más
La empresa ha respondido
Købte udtræk skuffer. 5 stk og gav 1200 kr.. det er noget ustabilt og ikke særlig holdbart, når man trækker dem ud.. Virkelig dårlig kvalitet.
La empresa ha respondido
Grymt imponerad! Ska precis flytta och tänkte beställa kryddförvaring o besticklådor i god tid så det var på plats när det var dax. Allt passade perfekt och kom precis som det var sagt! Kommer definit... Ver más
Fantastiskt snabb leverans. Beställde på kvällen, och 19 timmar senare fanns paketet att hämta hos ombudet. Trots att vi dröjde med att svara på en fråga om vår bestickslåda ett par timmar. Vilka fin... Ver más
Att förnya sitt hem behöver inte betyda en tidskrävande renovering eller dyra kostnader. Nu kan du med små enkla medel göra att ditt hem känns uppdaterat och mycket mer personligt! Upptäck exempelvis vad nya kökshandtag och köksknoppar kan göra för ditt kök eller hur en modern läderkrok lyfter hela hallen! Hos It’s Design hittar du prisvärda inredningsdetaljer som enkelt och smidigt förnyar möbler, garderober, kök, badrummet eller hallen. Här får du inspiration och tips på hur nya möbelbeslag kan förnya en hel möbel eller hur små gulliga knoppar gör ditt barnrum mycket mer personligt. Hos oss hittar du helt enkelt detaljerna!
Fågelögatan 2, 582 78, Linköping, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snabb leverans och bra service! Jag är hur nöjd som helst med både produkt och bemötande!👍🏻👌🏻
Professionell och snabb service!! Mycket nöjd med produkterna.
Väldigt smidigt, enkelt att beställa och snabb leverans. Perfekt med måttanpassade skruvar. Varan stämmer överens med bilderna på hemsidan.
Fina beslag och smidig beställning och leverans
Mycket bra bemötande med kund! Gör allt för att kunden ska vara och bli kund.
Bra o snabb kontakt med kundservice, fina produkter 👍🏻
Snabbt och enkelt kom varorna jag beställt. När jag frågade om hjälp att hitta ett ovanligt kökshandtag gjorde de sitt bästa.
Allt fungerade bra och varorna levererades snabbt.
Mycket nöjd med produkt och leverans!
mvh
Maja
Beställde på måndagen och fick den på tisdagen, galet bra leveranstid för specialbeställning dessutom! Karaffen jag beställde var precis som jag tänkt mig, perfekt! Mycket nöjd!
Más información sobre otros tipos de reseñas.