Købte 2 dameveste i samme str. En Marikoo Taisaa og en Navahoo Shanda. Der var en forskel i livvidde på 15-2o cm. Bestilte ellers 2 størrelser over det jeg normal bruger, men kan kun lige passe vinte... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Efter at ha’ ejet en fantastisk Swiss Baxx Tokio, som har været en fantastisk rejseredskab rundt i verden, det sidste års tid ! Gav lynlåsene desværre op og gik i udu ! Gode råd dyre men vi har fået l... Ver más
La empresa ha respondido
Leveringstiden skred, men det er så hvad det er. Leveret i dag, men til forkert pakkeshop. Nu skal jeg derover 6 km (rigtige pakkeshop 400m) - det koster tid og penge. Håber varen er korrekt, men orke... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi sælger jakker til hele familien til rimelige priser.
Información de contacto
Lind Hansens Vej 13F, 5000, Odense C, Dinamarca
- info@jakkeshoppen.dk
- jakkeshoppen.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fuldt ud tilfreds
Hurtig levering, jeg bestilte min jakke tirsdag og modtog den allerede torsdag.
Jakken lever op til beskrivelsen, jeg købte et nr større end jeg normalt bruger.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Jeg giver en stjerne da man vasker…
Jeg giver en stjerne da man vasker hænder hos jakkeshoppen, når der er fejl, jeg har skrevet til dem om en jakke i har vasket i hånden, selvom det står på jakken den kan vaske i maskinen på 30 grader. Efter den blev vasket blev den brun rund om de brune mærker der var på jakken, det skal siges at jakken er farven hvid, svar fra jakkeshoppen er at man skal bruge et renseri for at vaske i jakken, hvilket jeg synes der skal bør stå på jakken.
Svar på jakkeshoppen opslag:
Problemet er at hvordan kan man være i tvivl om vask når man vasker i hånden, når der står inde i jakken man kan vaske den på 30 grader. Så her er det ikke et spørgsmål om vi har været i tvivl. Men at man som sælger fralægger sig et hvert ansvar for de produkter man sælger.
De skriver som første svar til kunden at de mener at man skal sende din jakke på renseri hvilket der ikke er blevet nævnt ved køb eller på deres hjemmeside. Og hvad prisen angår kan jeg ikke se hvad dette kommer sagen ved.
Og man kan ikke komme i kontakt med dem pr telefon og de ringer ikke tilbage selvom man skriver det til dem.
Svar på sælgers sidste indslag
Man ved åbenbart ikke at vask i hånden er mere skånsom end vask i maskinen, dette viser bare hvor lidt viden man har indenfor tøjvask,
Dette viser også bare at man skal holde sig væk fra denne sælger.
Hvilket også kan se på andre opslag på Trustpilot.
Og man har forsat ikke ønsket en samtale via telefon

Respuesta de Jakkeshoppen
Super service og lækker jakke
Jeg har fået en super service og jeg er så glad for min nye lækre varme jakke.
Bestilte en jakke, da jeg fik den hjem 2 dage efter, bestilte jeg en anden model og fik den dagen efter. Jeg fik prøvet begge jakker og bestemte mig til den sidste jeg jeg købte. Jeg havde i mellemtiden mailet lidt frem og tilbage med kundeservice, og her fik jeg hurtig svar.
Jeg sendte den jakke tilbage jeg ikke skulle bruge og Ca. 7 dage efter fik jeg pengene tilbage på min konto.
Kan varmt anbefale Jakkeshoppen,
Glæder mig til at handle her igen.
Alle fejler !!!
Alle fejler !!!
Jeg starter med at købe en jakke som udsolgt desværre men de har den så i en anden farve som jeg så vælger 😍🙌🍀 JEG får den bestilt uden fragten så får jeg mine penge tilbage efter 1-2 dagen hvor jeg køber den igen RIGTIGT 😅 de sender så en forkert størrelse og jeg skriver til dem og de lover at løse problemet efter weekenden ..( samtale forgår Messenger ) mandag morgen skriver de at de har sendt min rigtige str igen med en retur seddel til den forkerte så tirsdag står jeg med min nye jakke fed måde at rette op på fejlen 😍🙌🍀 ( fra begge sider ) kan varmt anbefales her fra ❤🌸💖
Magen til flabethed - dårlig kundeservice!
Jeg har købt et par jakker hos Jakkeshoppen, i oktober 2019, hvor den ene så går i stykker i lynlåsen. Den springer op, hver gang man går på hug. De får så jakken og for at tjekke det igennem, de oplyser blot at det skyldes lynlåsen er sat forkert i. Dette er dog aldrig sket med min tidligere jakker af ligende model (frakke).
Mailer frem og tilbage hvor de gang på gang er lang tid om at svare - typisk en uge og gerne efter en reminder mail fra mig.
Sagen ender med, at de ikke vil gør mere ved min jakke, som nu er ubruglig - hvis jeg vil mere i sagen henviser de mig til Forbrugerklagenævnet. Jeg skriver, at vi bare kan lukke sagen, hvis de vil tage jakken retur.

Respuesta de Jakkeshoppen
Dette firma kan jeg ikke anbefale.
Jeg købte en jakke, men fortrød købet. Jeg skrev en mail umiddelbart efter til jakkeshoppen, hvor jeg gjorde opmærksom på, at jeg ikke ønskede jakken alligevel. Min mail blev ikke besvaret.
Jeg afviste pakken da den kom med posten.
Jeg annulerede ordren med det samme efter bestilling og aldrig har modtaget varen. Alligevel har Jakkeshoppen.dk trukket 100,- kroner i gebyr.
Det er den dårligste service jeg nogensinde har oplevet hos en netbutik.
Den efterfølgende kommunikation med jakkeshoppen.dk har jeg oplevet som decideret ubehagelig.
I forhold til jakkeshoppens kommentar, så er er det fyldt med usandheder. Jeg kan heldigvis bevise, at jeg med det samme har sendt en mail og annulleret ordren. I burde skamme jer!!!

God kvalitet
God kvalitet, hurtig levering og selvfølgelig billigt, hvis man kigger på kvalitet.
Handler HELT sikkert igen hos Jer.

Sikke en hurtigt service
Sikke en hurtigt service.
Min jakke var perfekt. Min mands dog for stor. Der var ingen måleskema tilhørende. Men hurtig levering og god kvalitet af produkterne.

Respuesta de Jakkeshoppen
Har købt to jakker på jakkeshoppen
Har købt to jakker på jakkeshoppen. Begge gange fik super god service. Hurtig levering , dejlig service. Vil anbefale hjemmesiden til venner og familien. Nemt og hurtigt 🙏

Respuesta de Jakkeshoppen
Jeg købte en jakke/frakke hos jakkeshoppen
Jeg købte en jakke/frakke hos jakkeshoppen og den passer perfekt lidt stor i omkredsen, men med en striktrøje passer den perfekt.
Også selvom om det var sket en lille fejl med betalingen så betalte to gange (kunne have ventet), men da personalet kontaktet mig omkring det, så synes jeg det er god kvalitet og service, men jeg fik jakken dagen efter og penge igen efter nogen dage. Det ikke sidste gang jeg handler på jakkeshoppen.

Super service
Super service
Har skrevet 2 gange og fået hurtig svar
Modtaget min jakke og den er super fin

Respuesta de Jakkeshoppen
Jeg har lige modtaget en vinterjakke…
Jeg har lige modtaget en vinterjakke som for det første overhoved ikke passer i de mål der står på nettet, udover det så er jakken gået i stykker. og jeg skal selv betale for at sende den retur og jeg skal sende ind på hjemmesiden og hente en retursedl og printe den ude.. ikke et sted jeg vil handle igen. overhoved!!

Super fed jakke
Super fed jakke, der passede som var den syet til mig. Hurtig ekspedition.
Lækker kvalitet og top service
Jeg købte torsdag d. 3 januar 2019 en jakke som skulle bruges til en fødselsdagsgave den efterfølgende tirsdag. Da butikken er i gang med at rykke til nye lokaler, aftalte vi at jeg kunne hente jakken personligt - endda uden for normal åbningstid- så jeg kunne nå at få den inden min mors fødselsdag om tirsdagen.
Den jakke jeg fik var i rigtig god kvalitet og super flot - desværre bare for stor. Jeg tog kontakt til jakkeshoppen.dk den 9 januar og her fik jeg at vide at jeg bare kunne komme ud og bytte til en anden størrelse.
Desværre klædte den købte model ikke min mor i en mindre størrelse, men ejeren hentede forskellige varianter og vi to hjem med en ny lækker jakke.
Det er sjældent at jeg oplever sådan en god service. Derfor vil jeg uden tvivl anbefale alle at bruge Jakkeshoppen.dk, når de skal have en og lækker jakke!
Lækkert produkt til en god pris
Lækkert produkt til en god pris. Skulle have jakken byttet til en anden størrelse. Jeg sendte retur og modtog ny 3 arbejdsdage efter jeg havde sendt. Virkelig hurtig betjening.
Tre minutter efter jakken var bestilt…
Tre minutter efter jakken var bestilt modtog jeg min kvittering, trods jeg købte jakken på årets formentlig travleste dag - Black friday (Der var iøvrigt gode rabatter) Jakken blev sendt med GLS, og jeg kunne følge dens færden hele vejen til min dør. Da jeg modtog pakken var den pakket godt ind, og medfølgende var der en brugsanvisning til at håndtere pelsen på jakken, samt en rabatkode. MEGET god service. Jeg kan KLART anbefale denne butik
VH Lone
Har kun gode anmeldelser at give…
Har kun gode anmeldelser at give jakkeshoppen..
Bestilte en lang jakke, som jeg allerede kunne afhente efter 3 dage, og jakken er såååå fin, målene passede og de er obs på det , hvis modellen er lille, så skrive de hvordan man "laver" det rigtige mål..
Den drillede lidt med lynlåsen, skrev en mail til deres kundemail, og fik et hurtigt respons med en god service tilbage.
Kan kun anbefale jakkeshoppen <3
Rigtig god service
Rigtig god service, og venlig betjening 👍
Købte en jakke som var for stor og modellen var heller ikke så god til mig, jeg fik lov til at komme ind og prøve en anden, og så byttede vi der. Fremover køber jeg jakker her.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.