Información sobre la empresa

1. Hobbies y manualidades

Escrito por la empresa

Hos Jazz-Band.dk kan du booke jazz til fest og event. Vi leverer alle former for jazzmusikere, big-bands, trio, kvartet, kvintet eller jazz-djs.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,3

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem booking og god musik

Det var nemt at booke og musikken passede til omgivelserne.
Bookingen var nem og med god kommunikation og Jazz trioen var rigtig flinke og imødekommende, og så spillede de noget som passede til stemningen.
Jeg vil klart booke igen næste gang jeg mangler et jazzband :)

14 de junio de 2026

Fantastiske musikere

Fantastiske musikere. Vi havde booket en trio til vores bryllupsreception og de oversteg alle vores forventninger. De var så dygtige, flinke og det var alt i alt en virkelig god beslutning at hyre dem. Klart en anbefaling værdig. Vi kommer selv til at bruge dem igen.

9 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Hej Stine,

Tusind tak for dine flotte 5 stjerner som vi virkelig er super glade for!

Et bryllup er noget af det største man kan opleve i sit liv og derfor er det også vigtigt at dagen er gnidningsfri og bare spiller. Vi går virkelig højt op i at levere en service inden for de ønskede rammer og tanker det dagen. At vi oversteg jeres forventninger er bare rigtig godt at høre :) - tak for det!

Vi håber vi for muligheden til at bidrage til endnu en god oplevelse ved anden lejlighed.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk musik og professionel…

Fantastisk musik og professionel oplevelse

11 de noviembre de 2024

Hej Nynne,

Tusind tak for dine 5 flotte stjerner. Vi er så glade for at i bare nød musikken og at vores band formåede at skabe lige den stemning i ønskede jer!

Vi arbejder heletiden på at yde den bedste service og at optimere hvis noget ikke fungere, så det glæder os virkelig meget at det også kan mærkes ude ved jer som kunder.

Vi håber at vi får lov til at hjælpe med musikken en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og musik der gav noget…

Super service og musik der gav noget helt ekstra til vores havefest. Eneste kommentar er det høje prispunkt. Vender helt sikkert tilbage, når den rigtige anledning finder sted.

10 de junio de 2024

Hej Johan,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner. Vi ved at musikken er med til at skabe stemning i sin helhed til enhver form for arrangement og vi bestræber os altid på at ramme inden for rammerne. Vi er glade for at du også har haft den oplevelse af os!

Vi ved vi måske er lidt dyre en andre, ved ikke om andre har den service. Vi yder band garanti, hvilket gøre at vi sikre man aldrig ville stå uden musik. Det er noget af det som gøre vi måske er lidt dyre en andre.

Vi håber vi kan være behjælpelig en anden gang ved lejlighed.

Fremragende oplevelse

22 de abril de 2024

Hej Jørn-Ole,

Tusind tak for dine flotte 5 stjerner, det betyder utroligt meget for os at vi har levet op til de forventninger og er med til at gøre jeres oplevelse til en, som du selv siger det, "Fremragende" :)

Vi håber at kunne være behjælpelige en anden gang ved anden lejlighed.

Jazz-band teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde booket en hyggepianist/sanger

Vi havde booket en hyggepianist/sanger, som gjorde det super godt. Hyggeligt og uformelt blev stemningen lagt til både middagen og resten af arrangementet.
Kan kun anbefale!

5 de agosto de 2020
Opinión espontánea

Hej Carl,

Først og fremmest, tusind tak for dine flotte 5 stjerner!

Vi er så glade for at vores Pianist ramte jeres rammer for festen som den skulle og var med til at løfte stemningen generelt og er super glade for dine anbefalinger.

Vi håber at kunne være behjælpelige en anden gang ved en anden lejlighed.

Jazz-Band Teamet

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.