Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jellow belde me over een mogelijke interim opdracht. Het contact was prettig en zorgvuldig, bij vragen kwam er altijd snel een antwoord. Alles verliep soepel. En bovendien heeft Jellow met Younited ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden als organisatie met spoed een nieuwe interimmer nodig, bij Jellow staat binnen no time jouw opdracht uit en stromen de eerste cv's binnen. Na 9 dagen was de nieuwe interimmer gevonden! Da... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jellow beschikt over een groot en gevarieerd aanbod aan freelancers waar makkelijk mee valt te communiceren. Wij werden geholpen door Daan, een Business Developer van Jellow, en hij heeft binnen ander... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jellow is een fijn platform voor freelancers. Gebruiksvriendelijk, bij vragen krijg je snel reactie en ze delen regelmatig tips om jou als freelancer verder te helpen. Leuk! Het enige wat mij op d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de soluciones para eCommerce

Escrito por la empresa

Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gebruiksvriendelijk platform met leuke freelance opdrachten!

Het enige wat mij op dit moment zou kunnen helpen is de mogelijkheid om opdrachten zelf in te zien. Nu kun je alleen opdrachten bekijken waarvoor je uitgenodigd wordt, maar zo heb ik geen inzicht in de volledige vraag vanuit opdrachtgevers en weet ik dus niet hoe goed mijn profiel scoort en aansluit bij de behoefte die speelt.

6 de diciembre de 2021

Hoi Djura,
Wat goed om te horen dat je blij bent met Jellow en hoe het platform werkt. Zoals je zelf aangeeft, doen we naast het in contact brengen van opdrachtgevers en freelancers inderdaad ons best om freelancers ook te informeren en helpen. Andersom help jij ons met jouw feedback. Deze nemen we mee om te zien hoe we in de toekomst meer inzicht kunnen geven.
Veel dank hiervoor. Groet, Team Jellow

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hele fijne en snelle contacten!

Hele fijne en snelle contacten!
En door jullie voorselectie een goede interimmer gevonden!

26 de octubre de 2021

Respuesta de Jellow

Goed te horen dat de Jellow werkwijze goed is bevallen, en nog beter: dat jullie de juiste freelancer for the job hebben gevonden! Een fijne samenwerking gewenst en Jellow ondersteunt graag weer bij een nieuwe opdracht. Groet, Team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed platform en vriendelijk en…

Goed platform en vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker aan te bevelen.

25 de octubre de 2021

Respuesta de Jellow

Jellow werkt er elke dag aan om de juiste service te bieden en om het platform zo prettig mogelijk te laten werken. Fijn dat dit goed aansloot bij wat jij zocht. Laten we bij een volgende opdracht weer samenwerken. Groet, Team Jellow

Vanuit kennis aanvliegen

Wat is Jellow een leuke organisatie! Ik ben als freelance Contentstrateeg gevraagd door Jellow om hun contentstrategie te maken en in te richten. Het was erg fijn werken met een bedrijf dat het nut van een goede strategie inziet, echt gelooft in de werking van goede contentmarketing en de dingen vanuit kennis (en niet vanuit onderbuikgevoel) aanvliegt. Jellow kan nu grote stappen maken met hun content en dat alles dankzij hun open instelling en prettige werksfeer.

9 de octubre de 2021

Respuesta de Jellow

Hoi Tijn, Bedankt voor je mooie woorden, maar natuurlijk nog meer dank voor het werk dat je hebt verzet. Ook wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Je paste perfect in ons team ;). Veel succes met alle opdrachten die nog gaan komen. Je zal ongetwijfeld bij nog veel meer opdrachtgevers een verschil maken! Groet, Team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne club om mee samen te werken

Leuk om een bijdrage te hebben mogen leveren aan het versterken van het jonge en ambitieuze Jellow team! Erg prettige samenwerking. Korte lijnen en een informele maar professionele communicatie met HR manager Lorena. Keep up the good work!

Krijn, Ivoren Wachters

27 de septiembre de 2021

Hi Krijn,
Ontzettend bedankt voor jouw input en kennis. Heel fijn om te horen dat onze samenwerking en de werkwijze goed is bevallen. Wie weet wat de toekomst nog in petto heeft! Groet, Team Jellow

Prima eerste ervaring.

10 de septiembre de 2021

Hoi Marcel,
Wat fijn dat de eerste keer dat je met Jellow hebt samengewerkt goed is bevallen. Bij een volgende opdracht staan we uiteraard weer voor je klaar. Groet, Team Jellow.

Geweldige backoffice medewerker!

Nou... die Diana van Jellow! ☀️ En sowieso de hele service van Jellow. Helemaal geweldig! Ik meldde een probleem van het niet goed terug kunnen lezen van tekst op de site van Jellow. Wat evengoed aan mijn computer of mijn gebruik kon liggen. Maar Diana heeft zich er direct op gestort en alles uit de kast gehaald om dit probleem te verhelpen. Ze bleef telkens mailen, ook al had ik me er al een beetje bij neergelegd. Door haar vasthoudendheid en tips is het probleem nu verholpen. Een hele dikke duim omhoog! 👍🏼

3 de septiembre de 2021

Hi Jeannette,
Wat leuk te lezen dat Diana je zo goed heeft geholpen. En natuurlijk dat het probleem uiteindelijk is opgelost, ook niet geheel onbelangrijk. Groet, Team Jellow

Goede service en after sales

Goede service en after sales

De advertentie en het bereiken van de freelancer word door Jellow gedaan, waardoor je zelf alleen de juiste freelancer hoeft uit te zoeken.
Goede begeleiding, goed bereikbaar, reageren snel en veel contactmomenten.

30 de agosto de 2021

Hoi Danny,
Wat top om te horen dat de Jellow werkwijze zo goed bevallen is en dat je onze service als prettig hebt ervaren. Dat horen we natuurlijk graag. Bij een volgende opdracht werken we graag weer met je samen. Groet, Team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

mooie opdrachten van interessante opdrachtgevers

Via Jellow ben ik al meerder keren uitgenodigd voor mooie opdrachten van interessante opdrachtgevers. Ik vind het een prettige manier van werken en ben benieuwd naar en hoop op een toekomstige samenwerking via dit platform

25 de agosto de 2021

Hoi Desiree,
Wat goed te horen dat je tevreden bent over onze manier van werken en dat je natuurlijk voor leuke opdrachten bent benaderd. Wij zorgen er graag nog heel lang voor dat jij in contact komt met onze interessante opdrachtgevers. Groet, Team Jellow.

Go Go Jellow!

Samen met het Customer Succes Team van Jellow zijn we vanuit excap de uitdaging aangegaan: het verbeteren van de klantbeleving bij Jellow. Zowel vanuit het perspectief van de opdrachtgever als die van de freelancer.

Geen makkelijke klus, want we begrepen al snel dat klantbeleving al hoog in het vaandel staat bij Jellow. De ambitie was dus hoog! We zijn bestaande opdrachtgevers én freelancers gaan interviewen en vanuit de inzichten uit die interviews worden inmiddels de eerste verbeteringen zichtbaar.

Maar los van dit...

Jellow is jong, enthousiast en ambitieus bedrijf. Medewerkers die er gaan werken stromen veelal door vanuit de studie (bijbaan of stage) naar een volwaardige baan. Zij zijn kritisch, zelfbewust en vooral heel leuk om mee te werken.

Go go Jellow!

Michiel (van excap ;-)

24 de agosto de 2021

Hoi Michiel,
Heel erg bedankt voor jouw tijd en inzet in het proces om onze ambitie waar te maken en het Jellow platform nog beter aan te laten sluiten bij de behoefte van opdrachtgever en freelancer. Jij hebt ons geholpen extra helder te hebben waar we naartoe willen en wat daarvoor nodig is. En ja, daar zijn we natuurlijk gelijk mee aan de slag gegaan :-) Groet, Team Jellow

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Veel gedoe

Ik ben blij met het resultaat (goede kandidaat), maar vind de samenwerking met jullie eerlijk gezegd best veel gedoe. Veel telefoon, veel gedoe (inclusief de derde reminder van deze review). Ik heb een volle agenda en dit leidt me af. Voegt ook geen waarde toe aan mij als klant. Het komt over alsof jullie zeker willen stellen dat jullie je geld binnen krijgen. Snap ik, maar dit is te hijgerig. En drempel om volgende keer weer met Jellow samen te werken.

23 de agosto de 2021

Hoi Jasper,
Fijn dat in samenwerking met Jellow de juiste kandidaat is gevonden voor jouw opdracht. Wel ontzettend jammer te lezen dat je bij een eventuele vervolgopdracht een drempel over moet. N.a.v. jouw feedback zullen we het proces evalueren en staan ook een volgende keer uiteraard gewoon weer voor je klaar. Groet, Team Jellow

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed aanbod, snel contact, tussenpartij omslachtig

Contact met Jellow gaat altijd snel, aanbod is meestal goed en sluit goed aan op mijn profiel.

De eerste keer via Jellow werken was wel wat omslachtig omdat er een tussenpartij tussenzit. Hierdoor gaat het tekenen van het contract en het goedkeuren van uren langzamer dan dat ik normaal rechtstreeks met een opdrachtgever schakel. Dit ligt ook deels aan de opdrachtgever maar de extra partij die er bij betrokken is (jellow) helpt hierbij niet om het proces sneller te laten gaan omdat je met meer mensen moet schakelen.

Het liefst werk ik niet via een tussenpartij maar direct met de opdrachtgever. Helaas kom je dit beide tegen bij Jellow en ligt die keus niet bij de freelancer en zie je in eerste instantie ook niet om wat voor soort opdracht het gaat (of ik heb iets gemist).
Ik snap wel waarom, want daar is het verdienmodel van Jellow op gebaseerd.

21 de agosto de 2021

Hi Peter,
Fijn te horen dat jouw ervaring met Jellow overall gezien goed is en dat je via ons platform direct in contact bent gekomen met opdrachtgever(s). Voor de 1e keer inhuur heeft onze broker van zowel opdrachtgever als jou als freelancer informatie nodig, dus kan het iets langer hebben geduurd dan je gewend bent. Groet, Team Jellow

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Good selection of qualified candidates

Good selection of qualified candidates, straightforward engagement process. A good experience overall, recommended.

Hi Patrick,
Good to hear you are satisfied with the results and the Jellow process, and that you would recommend us to others. We're happy to help you with other assignments in the future as well. Kind regards, Team Jellow

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Eerste keer dat ik met dit platform gewerkt heb

Eerste keer dat ik met dit platform gewerkt heb. Voor mijn werkgever heb ik een opdracht uitgezet voor een freelancer om op korte termijn in te kunnen zetten. Hoewel het helaas geen positief resultaat opgeleverd heeft voor ons, vind ik het systeem wel positief. Het werkt eenvoudig en de medewerkers van Jellow zijn erg behulpzaam om je te ondersteunen als nieuwe gebruiker. Zal er zeker in de toekomst nog eens gebruik van gaan maken verwacht ik.

Hoi Marjel,
Wat goed te horen dat je tevreden bent met het platform en de Jellow service. De volgende keer gaan we weer samen op zoek naar de juiste freelancer. Groet, Team Jellow

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Feedback van first time user.

1. Ik herkende niet dat de cv's in het profiel zijn gelinkt en vroeg info bij kandidaten.
2. ik krijg wel heel veel mails van Yellow

Hoi Hans,
Wat jammer dat je de cv's niet had ontdekt en daardoor die informatie moest uitvragen. Een volgende keer hopen we dat dat beter verloopt. Wij staan in ieder geval voor je klaar. Groet, Team Jellow

Mooi platform

Pro's:
Een platform met een grote bron aan freelancers/ZZP'ers.
Online portaal werkt goed en men werkt op basis van vertrouwen.
Wij hebben inmiddels meerdere opdrachten uitstaan.
Con's:
Wel hebben ze een erg nadrukkelijke aanwezige front office.

Hi John,
Fijn dat je de voordelen van ons platform ervaart en dat Jellow je bij meerdere opdrachten mag ondersteunen. Samen op zoek naar de juiste freelancer! Groet, Team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jellow is een prettige organisatie om mee samen te werken.

Jellow is een prettige organisatie om mee samen te werken. De lijnen zijn kort, de communicatie is helder. Op vragen krijg je snel antwoord. Jellow doet er alles aan om opdrachtgevers en freelancers met elkaar in contact te brengen.

17 de agosto de 2021

Hoi Herma,
Fijn te horen dat je een goede ervaring hebt met de Jellow manier van werken. Dat is uiteindelijk waar we het voor doen. Groet, Team Jellow

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De mensen van Jellow zijn erg actief

De mensen van Jellow zijn erg actief, klantvriendelijk en behulpzaam.

11 de agosto de 2021

Hoi Adrie,
Bij Jellow zitten we zelden stil en we doen ons uiterste best onze klanten te helpen. Fijn dat je dit als positief hebt ervaren. We staat ook bij nieuwe opdrachten weer voor je klaar. Groet, Team Jellow.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jellow is een super prettig on demand…

Jellow is een super prettig on demand platform, dat mij als freelancer goed helpt met leuke klussen. Ze zijn duidelijk in hun communicatie en het platform zelf is zeer gebruiksvriendelijk. Ook werken zij snel en effectief, wat ook handig is voor de klanten waarmee ik werk.

9 de agosto de 2021

Hi Melanie,
Wat goed te horen dat Jellow je goed bevalt en dat we een fijne partner zijn voor je. Groet, Team Jellow.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 sterren omdat we iemand gevonden…

3 sterren omdat we iemand gevonden hebben voor onze opdrachten. Geen 4 of 5 sterren omdat de titel die Jellow zelf aan onze opdracht had gegeven niet de lading van de functie dekte. Hierdoor kreeg ik niet passende cv's. De kandidaat die we wel gevonden hebben, is overgekwalificeerd, maar is zeer geïnteresseerd in onze organisatie. Dus eind goed al goed:-)

4 de agosto de 2021

Hoi Pia,
Dank voor de heldere feedback die je hier geeft. Hier gaan we mee aan de slag. Fijn dat jullie de juiste freelancer toch hebben gevonden. Groet, Team Jellow.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.