Jellow belde me over een mogelijke interim opdracht. Het contact was prettig en zorgvuldig, bij vragen kwam er altijd snel een antwoord. Alles verliep soepel. En bovendien heeft Jellow met Younited ee... Ver más
La empresa ha respondido
Wij hadden als organisatie met spoed een nieuwe interimmer nodig, bij Jellow staat binnen no time jouw opdracht uit en stromen de eerste cv's binnen. Na 9 dagen was de nieuwe interimmer gevonden! Da... Ver más
La empresa ha respondido
Jellow beschikt over een groot en gevarieerd aanbod aan freelancers waar makkelijk mee valt te communiceren. Wij werden geholpen door Daan, een Business Developer van Jellow, en hij heeft binnen ander... Ver más
La empresa ha respondido
Jellow is een fijn platform voor freelancers. Gebruiksvriendelijk, bij vragen krijg je snel reactie en ze delen regelmatig tips om jou als freelancer verder te helpen. Leuk! Het enige wat mij op d... Ver más
La empresa ha respondido
Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."
Nieuwe Haven 25, 1411 SG, Naarden, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas

Respuesta de Jellow
Ik heb Jellow leren kennen (en gebruikt) als transparant en toegewijd platform om de behoefte aan tijdelijke krachten snel in te kunnen vullen. Het aanbod is breed en vooral, de ondersteuning is goed. Persoonlijk contact en invullen van vragen zijn goed gewaarborgd!

Respuesta de Jellow
Heel fijne ervaring! De samenwerking was doorheen heel het proces heel aangenaam.
De vertegenwoordiger die aan mij werd toegewezen liet zien dat hij de expert was in zijn vak. Hij nam dan ook het voortouw en liet het process heel natuurlijk aanvoelen.
Kortom een platform waar ik in de toekomst zeker weer beroep op zal doen!

Respuesta de Jellow
Snelle respons van de organisatie bij vragen.
Snelle respons van heel wat kandidaten, waartussen ook geschikte profielen zaten.

Respuesta de Jellow
Vlotte samenwerking en een snel en goed resultaat

Respuesta de Jellow
Wij zijn als advocatenkantoor Jellow ontzettend dankbaar want door Jellow konden wij heel snel de juiste IT specialist vinden voor koppeling van externe software aan onze interne software-systemen en we hebben een fantastisch MAC Os specialist gevonden die onze systemen nu beheert. Jellow is een fantastisch platform waar we in de toekomst zeker weer gebruik van gaan maken

Respuesta de Jellow
Ik gebruik Jellow om freelancers te vinden voor mijn online marketing agency, wat normaliter een enorm tijdrovende klus is. Ik was dan ook blij verrast toen ik in een mum van tijd een selectie aan goede freelancers had gevonden met Jellow. Ik ben Upwork gewend en daar is het vele malen lastiger om goede Nederlandstalige freelancers te vinden. Al met al een hele goede eerste ervaring met Jellow. Zeker een aanrader!

Respuesta de Jellow
Handig platform voor het vinden van (tijdelijke) hulp.
Goede begeleiding van het team achter Jellow.
Als bedrijf hebben we lang gezocht naar een goeie samenwerking voor het verder ontwikkelen van een bestaande applicatie. Met Jellow hebben we binnen twee weken verschillende passende connecties gevonden. Ondertussen is onze opdracht dan ook volledig uitgevoerd. Gedurende het volledig gesprek was Jellow aanspreekbaar en aanwezig voor opvolging.

Respuesta de Jellow
Mooi platform waar je gemakkelijk de juiste kandidaten kunt vinden. Goede service bij opstart van een opdracht.

Respuesta de Jellow
Heel tevreden! Een zeer gebruiksvriendelijk en goed functionerend platform. Je vindt makkelijk en snel de juiste persoon voor jouw freelance opdracht. Ook een heel tof en aangenaam contact met de beheerders van het platform.

Respuesta de Jellow
Goede ervaring met Jellow ! Speciale dank aan Daan die mij goed geholpen heeft in de zoektocht en zeer flexibel was om nét dat ietsje meer te geven.
Zoek je een freelancer dan weet je dat je bij Jellow goed zit !

Respuesta de Jellow
Ik ben erg blij met Jellow en met de wijze waarop ik nieuwe opdrachten ontvang.

Respuesta de Jellow
Hele goede ervaring met Jellow! Je wordt goed geholpen gedurende het gehele traject. Met meerdere medewerkers contact gehad en ze zijn allemaal even behulpzaam en vriendelijk maar Diane wil ik specifiek nog noemen want zij is een topper !
Ikram

Respuesta de Jellow
Bij vragen altijd bereikbaar voor het beantwoorden. Extra service wordt verleend.
Denkt met de klant mee.
Vraagt tussentijds stand van zaken tav opdracht.

Respuesta de Jellow
Mijn ervaring is positief tevens ook flexibel in het starten van de opdracht in relatie tot de werkelijke startdatum uiteraard in afstemming met de opdrachtgever. De contacten verlopen altijd vriendelijk en zijn behulpzaam waar nodig.

Respuesta de Jellow
Alles tot achter de komma vanuit Yellow vrijwel perfect georganiseerd.

Respuesta de Jellow
Een gastblog geschreven voor Jellow en dat was erg waardevol! De blog is goed gelezen en ik heb het met veel plezier geschreven. Het contact was super en ik kreeg er een mooie beloning voor.

Respuesta de Jellow
Voor Jellow heb ik met veel plezier een gastblog mogen schrijven. Heel blij met deze samenwerking!

Respuesta de Jellow
Más información sobre otros tipos de reseñas.