Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jimmy Kjell is so good and so attentive to the issue/injuries one has. And he wants you to recover as fast as possible with a mindful plan. 100% recommend!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super bra och grym naprapat. Hon visste vad hon gjorde och var så otroligt bra på det. Tydlig med instruktioner och super trevlig. Många 🌟🌟🌟🌟🌟 Rekommenderar att gå till Marika Jingblad. Så dukt... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

The sessions does not even go for 30 minutes. Recommended excercise are good. At times I feel rushed session but overall the result is helping me and effective.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Privat, Professionell, Proaktiv är en bra summering. Ett första samtal om problem man har. Vid samma tillfälle ingående undersökning av en fysioterapeut/ sjukgymnast. Inom en vecka presenteras... Ver más

La empresa ha respondido

6. Clínica de fisioterapia

Acerca de Joylife

Escrito por la empresa

Välkommen till Joylife.

Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:

Stockholm - Solna - Södertälje - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Tierp - Västerås

Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.

Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.

Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!

Vi får dig att må bättre!

Escrito por la empresa

Vi ser till att du kan göra det du vill!
Vi vill ta hand om dig och rusta dig så du kan göra precis det du vill.

Nöjd-kund-garnti!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!
Är du inte nöjd med ditt besök så får du pengarna tillbaka.

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alex has been an absolute lifesaver!

Alex has been an absolute lifesaver! He’s been incredibly patient and understanding, listening to my long history of problems that still bother me. During our visit, he gave me instant relief from my hip and lower back pain, and he even gave me some treatment to continue at home. As our sessions go on, my treatments at home are becoming more comprehensive, and I’m noticing less pain in the areas that are bothering me. In turn this is definitely helping lift my mental state.
Fantastic work.

28 de mayo de 2025

Respuesta de Joylife

Thank you so much for your kind words! We're truly glad to hear your positive feedback. Alex is a valued part of our team, and we're lucky to have him with us.
Team Joylife

Privat Proffessionellt, Proaktivt

Privat, Professionell, Proaktiv är en bra summering.
Ett första samtal om problem man har.
Vid samma tillfälle ingående undersökning av en fysioterapeut/ sjukgymnast.
Inom en vecka presenteras ett åtgärdsprogram, träning- skriftligen
Programmet gås igenom även praktiskt inder ledning av fysioterapeuten. Ny träff inom en månad.
Tak Johanna och Joylife

23 de mayo de 2025

Respuesta de Joylife

Stort tack för dina värmande ord Otto!
Team Joylife

Superbra och kunniga

Superbra och kunniga. Flexibla med bra tider och platser.

19 de mayo de 2025

/teamet på Joylife

Utmärkt naprapat

Mycket kompetent, förtroendeingivande och trevlig naprapat, Mikael Jingblad.

12 de mayo de 2025

Resultat direkt

Alexander. Resultat direkt, bra behandling och tips

9 de mayo de 2025

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mitt besök på Joylife

Mitt besök på Joylife - Enköping varade bara i 15 minuter och kostade 696 kronor. Det gick verkligen mycket snabbt och när jag frågade varför, då fick jag svar- Det är så här hos oss.

15 de mayo de 2025
Opinión espontánea

Hej Alimma,

Jag har pratat med din terapeut och hon nämnde att du var 10 minuter sen till din behandling, vilket var olyckligt i sig. Hon gav dig även 20 % rabatt på besöket då hon förstod att ni inte skulle hinna med allt du ville på den tiden som var kvar för besöket.

Vi hoppas ändå att du vill komma tillbaka till oss så vi får chansen att hjälpa dig mer vid nästa besök.

Vill du diskutera det vidare med mig är du välkommen att kontakta mig på karin.sunnanbo@joylife.se

mvh
Karin Sunnanbo
Kvalitetschef

Helheten

Helheten, fick en tid snabbt och kunde börja behandla så fort som möjligt

5 de mayo de 2025

Respuesta de Joylife

Stort tack för ditt omdöme! Micke är en klippa som alltid tar hand om sina patienter väl.

Peter B- Vallentunakliniken

Peter fångar direkt upp problematiken och presenterar en tydlig plan framåt för att komma till rätta med problemen.
Han är tydlig, förtroendeingivande och får mig att känna hopp om att vägen till en smärtfri kropp är möjlig med relativt enkla åtgärder.

25 de abril de 2025

Respuesta de Joylife

Tusen tack för din recension. Hos Peter är du i goda händer :)

Kunnig

Kunnig, trevlig fysioterapeut.

10 de abril de 2025

Respuesta de Joylife

Stort tack för din recension :)

Bemötande

Naprapaten Emma i Vallentuna förstod mitt problem det var mycket bra då jag sökt hos andra.

16 de abril de 2025

Respuesta de Joylife

Stort tack för din recension, och det glädjer mig att du har "hittat rätt"!

/Teamet på Joylife

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.