Köpte Jureskogs köttfärs, i en sån där plastkorvsförp. .. - I pannan simmade (!) sedan färsen i ett rikligt fettbad..!!! Totalt superäckligt! Jag kontaktar sedan dem, alltså firman, och blir där a... Ver más

Ok mat, inte jättegod, konstig sammansättning i smaker. Va där innan lunchtid, alla bord var smuliga. Kändes som det var en smutsiga hinna överallt, känns inte rent alls där inne. Bananflugor runt dr... Ver más

Vi åt på jureskogs i Skövde. Hamburgarna var väldigt flottiga och baconet på min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick städa för att kunna sitta där. När jag gick på toaletten... Ver más

Beställde en bacon burgare, burgare var klar på 2min fick rått fläskkött, baconet var alltså totalt rått. Visade det till personalen som var ignorant och sa att det iaf var marinerat.. det betyder ju... Ver más

1,7

Muy malo

Besviken

Var just förbi och testade en av din hamburgare.
Jag har varit där 3 gångar, första, enda och sista.

Blev mycket besviken över hamburgaren, brödet var som skumgummi, köttet var torrt, smakade bränd, knappast någon smak av lök och dressing.

Alt i alt en jätte tråkig smakupplevelse, vill jämföra din hamburgare med det man får på ”Max, Mac Donalds eller Burger King” men till dubbel kostnad.

25 de julio de 2020

¿Es ésta tu empresa?