De oorbellen zijn prachtig
De oorbellen zijn prachtig, ben er blij mee ... toen ik ze eindelijk had. Had ze graag voor het weekend gehad, maar PostNL is zo traag. En dan krijg je melding .... je wacht, afmelding ... maandag geen post ...
Groothandel in sieraden
Holanda
Die Kette sieht wertig und gut aus. Die Bestellung war einfach und der Versand - auch nach Deutschland - schnell und zuverlässig. Ich würde jederzeit wieder hier kaufen.
Sehr zufrieden mit der Lieferung und der schönen Ware. So schön wie vorgestellt und dargestellt.
A great range of lovely products. Excellent customer service!

Respuesta de Jwls4u
Ik heb nog steeds mijn geld niet teruggestort gekregen
Veel keuze in sieraden voor een mooie prijs.
Het was 5 sterren geweest als ik het verloop van mijn bestelling in de gaten had kunnen houden.
Klantenservice reageerde wel snel op mijn mail.
Bestelling snel en goed geleverd. Netjes verpakt!
Prima aanbieding gedaan, goede product info gegeven. Snel en netjes geleverd! Ik zou er zeker weer bestellen.
De jarige was er zeer blij mee!
Makkelijk besteld en snel in huis.
Je wordt ook duidelijk op de hoogte gehouden, over het verloop van je bestelling