Helaas was er breuk bij een zending, maar één emailtje was genoeg om nieuwe stukken klaar te laten zetten in hun magazijn (Deze keer wel afhalen)
's Morgens isolatie materiaal voor de rookgas afvoer besteld. 's Middags zelf afgehaald. Klantenservice is zeer klantvriendelijk, ook als je voor een kleine order belt of het inderdaad klaar ligt.
Helaas is het pakket bij DPD of de Hubo te Maasdam zoek geraakt. Dit gemeld bij kachelmaterialenshop . En zij hebben het gelijk opgepakt . Pakket nog niet in mij bezit. Maar is buiten de schuld van k... Ver más
Aardige mensen maar ze hebben me wel een 80mm regenkap meegegeven, terwijl alle bestelde spullen 100mm waren. Omdat ik verwachtte dat de juiste spullen voor me waren klaargezet, kom ik er thuis pas ac... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Over ons: Bij kachelmaterialenshop.nl kunt u terecht voor alles dat met uw haard of kachel te maken heeft. Het assortiment bestaat uit rookkanalen, vuurvaste stenen, isolatiematerialen en onderhoudsartikelen. De belangrijkste voordelen van onze we..
Ambachtsstraat 16, 3861 RH, Nijkerk, Holanda
- 085 27 35 236
- info@kachelmaterialenshop.nl
- kachelmaterialenshop.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 13% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik heb hier aansluit materiaal besteld…
Ik heb hier aansluit materiaal besteld voor onze houtkachel. Ik heb voor deze firma gekozen omdat ze alles, volgens hun site, op voorraad hadden. 1 week na bestelling maar eens gevraagd waar het blijft….”meneer het wordt vandaag verzonden” de order status bleef maar op open staan en heb de bestelling geannuleerd 😡 en dus bij Bauhaus alle materialen op voorraad en kon de volgende dag stoken!
Via mail om advies gevraagd en ook…
Via mail om advies gevraagd en ook netjes antwoord op gekregen wat we allemaal moesten bestellen
Slecht!
Ik heb ze gebeld voor advies wat ik nodig heb voor mijn pelletkachel in de veranda zodat ik zeker weet dat ik alles heb! Ik ben nu 3 keer verzendkosten verder voor de juiste spullen! T stuk bleek er toch niet bij te zitten, kan de kachelpijp nergens mee bevestigen omdat ik voor een flexibele doorboor heb gekozen… heb achteraf een t stuk en toen een bevestigingsplaat en een stormkraag moeten bestellen. En de levering duurde een maand! Succes!
Ik heb op donderdag 22 januari een…
Ik heb op donderdag 22 januari een bestelling geplaatst, welke op voorraad zou zijn volgens de website.
Op maandag heb ik gebeld met de vraag wanneer ik de bestelling kon verwachten. Ik kreeg als antwoord, dat hier geen antwoord op gegeven kon worden, omdat men in het magazijn aan het kijken was of de bestelling op voorraad was en mijn bestelling op de stapel lag.
In de middag zag ik de status was veranderd in verzonden, Er was echter geen ntrack en trace te zien. Op dinsdagmorgen was er nog steeds geen track en trace te zien na inloggen.
Ik ontving wel een mail met excuses over de vertraging van de bestelling, die ik dus nog niet ontvangen had. Tevens stelde men de vraag of ik een review wilde geven over het bestelde.
Drie kwartier later ontving ik een mail van DHL, dat zij een uur later aan de deur zouden staan.
Tevens staat op de website, dat je kontakt kunt opnemen vanaf 8.00 uur. Dit kan telefonisch echter pas vanaf 9.00 uur.
Het geleverde was prima verpakt en voldeed aan de verwachting.
Ik heb op 8 januari spullen besteld en…
Ik heb op 8 januari spullen besteld en het zou binnen een paar dagen geleverd worden maar tevergeefs.
Na een week ging ik bellen en ze zeiden we leveren wat later het komt op 21 januari maar ook deze datum weer niets
Nogmaal een mail en telefoontje gepleegd en nu zou de levering 28 januari zijn
Hoop nu dat het goed gaat maar bestel hier nooit weer wat
mooie nachtbrikketen
mooie nachtbrikketen, snel binnen en s'morgens nog warm.
Degelijk materiaal en snel geleverd
Degelijk materiaal en snel geleverd.
Pizza oven bijna klaar voor gebruik nu😊
Teleurstellende ervaring
Mijn ervaring is uitermate teleurstellend.
-Communicatie niet of zeer stroef en laat
-misleidende titels op artikel (loodslab dakdoorvoer is geen lood)
-artikel info niet kloppend (telescoopelement verkeerde lengte)
-Verkeerd artikel geleverd gekregen en met moeite om mogen ruilen.
-Na retourneren 100,- minder teruggestort en daarna geen antwoord meer op emails
-Veel langere Levertijden - die vooraf anders vermeld stonden.
het verhaal:
>besteld 8 okt,
>1e deel levering pas verzonden op 30 oktober, maar helaas 1 verkeerd artikel
>2e levering 12 november.
>pas 1e week december alles compleet ontvangen en aan de klus kunnen beginnen
Leuke shop lijkt het
Leuke webshop lijkt het. Maar controleer echt alles. Bij mij klopt niets.En de website verandert steeds.Maak overal schermafbeeldingen van. Zo heb je bewijs wat je besteld hebt. Ik ga hier echter nooit weer iets bestellen. Succes

Respuesta de Kachelmaterialenshop.nl
Goed advies
Heel goed geholpen en advies gekregen ondanks topdrukte
Drama en slechte service
Anderhalve maand geleden bestelde ik voor bijna €500. Tot de betaling ging alles perfect. Daarna begon de ellende.
Mijn order was niet compleet op voorraad. Hun excuus: het seizoen, drukte bij de leverancier, niet hun voorraadbeheer. Vragen beantwoorden doen ze niet aan. Alleen zoethoudertjes.
Ik moest zelf met oplossingen komen: neem een alternatief product. Kostte mij €20 extra, (op een bestelling van €500! Schaam je!). En ik moest dan wel ook daar de verzendkosten voor betalen.
Tot dat moment hadden ze nog niets verstuurd. Alleen 6 mails met loze woorden.
Een dag later stond het pakket op de stoep. Zonder pakbon maar wel beschadigd. Niet de buitenkant maar een artikel is beschadigd ingepakt en verstuurt. En… de bestelling is niet compleet. Het onderdeel waar ik al twee weken op wachtte zat er wel bij, maar nu ontbrak een ander artikel. Één groot drama.
Maar weer mailen en wachten. 8 mails verder krijg ik alleen maar prognoses en loze verklaringen.
kachelmaterialenshop? Nooit meer. U bent gewaarschuwd!
Het ziet er netjes uit
Het ziet er netjes uit. Goed verpakt en lekker snel geleverd Top
Dik tevreden klant.
Alle materialen goed ontvangen. Vandaag alles gemonteerd,pelletkachel heeft nog nooit zo goed gewerkt en dit alles tegen een zacht prijsje. Dikke merci,Daniel Reniers.
Het koord is veel te dun en volstaat…
Het koord is veel te dun en volstaat niet

Respuesta de Kachelmaterialenshop.nl
Zeer betrouwbaar adres voor aankoop
Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Prima verpakking
Zeer goede communicatie!!!
Zelfs als de verzending wat langer duurt door extreme weersomstandigheden bij verzendbedrijf blijft men goed bereikbaar en geeft men info.
Dus een prima adres om te kopen !!!
Snelle afhandeling en levering
Snelle afhandeling en levering. Is altijd goed
Mooi product
Goede voorlichting, mooi en goed afgewerkt product en eerder geleverd dan verwacht
topkwaliteit bij kachelmaterialenshop
Bij de kachelmaterialenshop hebben wij inzetdeuren besteld voor onze twee art deco haarden. Vooraf hadden we intensief contact over de exacte inbouwmaten, afmetingen van de inzetframes en draaicirkel van de deuren. Uiteindelijk besteld en na (toch wel een beetje lang) wachten zijn de deuren geleverd.
Ze zien er supernetjes uit, maar belangrijkste, op de mm nauwkeurig gemaakt! Past exact zoals bedacht en makkelijk te monteren met bijgeleverde materialen.
Het was niet goedkoop, maar absolute topkwaliteit! Complimenten
voor de 2e keer spullen gehaald bij…
voor de 2e keer spullen gehaald bij Kachelmaterialen shop. dit omdat het voldoet aan de kwaliteit en voor top prijzen!