Helaas was er breuk bij een zending, maar één emailtje was genoeg om nieuwe stukken klaar te laten zetten in hun magazijn (Deze keer wel afhalen)
Slechte communicatie over welk onderdeel zou passen. Nu helaas 18 euro lichter aan bezorg en retour kosten en nog niet het goede stuk pijp.
's Morgens isolatie materiaal voor de rookgas afvoer besteld. 's Middags zelf afgehaald. Klantenservice is zeer klantvriendelijk, ook als je voor een kleine order belt of het inderdaad klaar ligt.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Over ons: Bij kachelmaterialenshop.nl kunt u terecht voor alles dat met uw haard of kachel te maken heeft. Het assortiment bestaat uit rookkanalen, vuurvaste stenen, isolatiematerialen en onderhoudsartikelen. De belangrijkste voordelen van onze we..
Ambachtsstraat 16, 3861 RH, Nijkerk, Holanda
- 085 27 35 236
- info@kachelmaterialenshop.nl
- kachelmaterialenshop.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 13% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
voor de 2e keer spullen gehaald bij…
voor de 2e keer spullen gehaald bij Kachelmaterialen shop. dit omdat het voldoet aan de kwaliteit en voor top prijzen!
Super advies en met al het vertrouwen…
Super advies en met al het vertrouwen mijn kachel aangesloten. Er word verder ook niks aangesmeerd gewoon duidelijk dit heb je nodig dit kost het en verder prima levering. Dus al met al een goede ervaring beleefd
Goede verzendinformatie en artikel was…
Goede verzendinformatie en artikel was naar wens.
Netjes en optijd geleverd
Netjes en optijd geleverd. Bij vraag aan de telefoon keurig geholpen. Dus top!
Aanvraag review vóór de levering?
Ik krijg de aanvraag voor een review al vóórdat de twee pakketjes geleverd zijn. Eén staat staat zelfs in'backorder', whatever that may be. Als ik met mijn inlog naar mijn bestelling wil kijken, krijg ik het antwoord dat er geen bestellingen zijn. Ik wacht dus nog maar even af...
Prima product zoals beschreven.
Zeer snel verzonden. Geleverd product zoals beschreven op webshop. Degelijke verpakking.
Let op. Seizoensdrukte betekend meer dan een week wachten
Gister werd door een medewerker verteld dat het op voorraad was en meteen verzonden zou worden. Vandaag, een week na de bestelling geplaatst te hebben word er gezegd dat het magazijn nog een seintje moet geven of het op voorraad is. Ik heb de bestelling geannuleerd.
Ik snap wel dat je 3 wachtende voor je hebt en een kwartier moet wachten als je ze belt.

Respuesta de Kachelmaterialenshop.nl
zeer snelle levering
Degelijke en strakke haarddeur
De levertijd is lang, maar ook wel echt de moeite waard! Degelijk materiaal en goede maten. De aslade was helaas verkeerd qua afmetingen, na het melden had ik binnen 5 dagen een nieuwe in huis die wel goed past! Goede service en communicatie vanuit Aris die ondanks drukte in de showroom het probleem direct oppakte. Uiteindelijk erg tevreden!
Snelle levering enreactie op vragen
Snelle reactie op vragen, snelle levering... enige kleine opmerking is dat beetje uitleg over installatie ontbrak, maar toch gelukt...
Top kwaliteit
Top kwaliteit! Op maat gemaakte haarddeurtjes besteld, en erg blij mee. Super kwaliteit en ziet er heel strak uit.
Goed contact met de klantenservice en…
Goed contact met de klantenservice en binnen een week geleverd.
Ook mooie prijzen van artikelen
Netjes alles geleverd binnen 3 dagen in…
Netjes alles geleverd binnen 3 dagen in de drukke decembermaand.
Snel levering past perfect
Bezorging was snel.
Snelle levering, ook naar Belgie…
Correcte en snelle levering !
Fijne koopervaring
Uitgebreid assortiment en milde prijzen. Supersnelle levering binnen 48 uur. Had iets snel nodig ivm defecte kachelpijp doorvoer. Dank voor top service!

Respuesta de Kachelmaterialenshop.nl