Super god kundeservice Bestilte en ordre søndag, modtog den tirsdag, meget effektivt. Der var dog en plukkefejl i ordren, hvilket jo desværre kan ske. Sendte en mail til kundeservice, fik svar m... Ver más
La empresa ha respondido
Har handlet 2 gange ved Kaffedeal.dk første gang havde jeg en suveren dejlig oplevelse på trods af at jeg havde regnet med en lille forretning at kigge i. jeg fik lov til at hente mine varer i p... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte to flasker kaffesirup om onsdagen. Blev leveret til pakkeshop torsdag ved middagstid. Dejlig hurtig levering. Flaskerne var pakket godt og forsvarligt ind, så de ikke kunne gå i stykker. Hj... Ver más
La empresa ha respondido
Lavede en handle på deres hjemmeside for nogle dage siden. Fik så en opringning efterfølgende at deres vanilje kapsler ikke havde den forventede holdbarshedsdato. De var stadigvæk inden for datoen... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bestilte 2 kaffe-julekalendre søndag aften. Allerede tirsdag var de ankommet med GLS til mit valgte afhentningssted.
Sikkert indpakket og hurtig levering.

Respuesta de Kaffedeal.dk
Jeg købte to flasker kaffesirup og to dertilhørende pumper. Jeg er så tilfreds med det hele! Jeg bestilte en søndag og tirsdag kunne jeg hente pakken, der tilmed var pakket meget forsvarligt ind. Alt fungerede som det skulle og så var der gode priser. Ikke sidste gang jeg bestiller herfra 🤩👏🏼

Respuesta de Kaffedeal.dk
Jeg ELSKER at handle hos kaffedeal.
Ikke mindst for deres altid gode produkter og tilbud, men faktisk mest for deres absolut fantastiske gode kundeservice og altid super hurtige levering.

Respuesta de Kaffedeal.dk
Havde modtaget en defekt pumpe i gave. Kontaktede kunderservice og fik fat i flink ansat, som med det samme ville sende en ny pumpe.

Respuesta de Kaffedeal.dk
Havde bestille nogle flasker kaffesirup.
Da jeg får dem hjem og tjekker udløbsdatoen, er 1 af flaskernes udløbsdato 04/2024.
Kontakter kundeservice og taler med Charlotte. Vi finder en løsning og i dag/dagen efter har jeg 1 ny flaske.

Respuesta de Kaffedeal.dk
Har fået leveringer fra dette firma flere gange og akkurat som tidligere, var også dagens levering lige til UG. Manglende mail grundet systemopdateringer blev løst yderst kompetent og venligt.

Respuesta de Kaffedeal.dk
Har handlet hos Kaffedeal et par gange nu. Den sidste levering bestod af 4 flasker kaffesirup med pumper til. De 2 af pumperne var flækkede, jeg skrev til Kaffedeal, som fluks sendte 2 nye uden beregning. Sådan skal det gøres. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Fem stjerner!

Respuesta de Kaffedeal.dk
Super god service, og dejlig hurtig levering. Bestilte 4 liter sirup og den var så godt pakket ind at alt var i tip top orden. Vil klart anbefalde at købe herfra :)

Respuesta de Kaffedeal.dk
Fantastisk service, hurtig betjening trods sommerferie og endnu hurtigere levering 👌🏽
Har bestilt 3 flasker sirup med tilhørende pumper. Fik dem samme dag, efter aftale med Charlotte.
Vil helt klart anbefale kaffedeal. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her 😊

Respuesta de Kaffedeal.dk
Jeg bestilte en sirup, som de så var løbet tør for. Men modtog en mail om jeg vil vente på den. Alle mine vare kom efterfølgende som lovet og med en personlig hilsen og lidt lækkert.
Jeg vender helt sikkert tilbage :-)

Respuesta de Kaffedeal.dk
Virkelig god og venlig kundeservice + hurtig levering

Respuesta de Kaffedeal.dk
Oplevede virkelig god kundeservice fra deres side.
Køber helt sikker hos dem igen.

Respuesta de Kaffedeal.dk
Har netop modtaget tre flasker med tilhørende pumper, og har allerede smagt dem, super skønt produkt. Fik dem leveret dagen efter at de var pakket og sendt.
propperne er umulige at skrue af flaskerne, men efter en super kundeservice fik jeg hjælp til at få pumperne på så alt er i den skønneste orden.
Ikke sidste gang jeg handler hos Kaffedeal.

Respuesta de Kaffedeal.dk
Gode priser, produkter, der er pakket ordentligt ind, og hurtig levering. Det eneste er, at 4 ud af 5 af de sirupper jeg købte er i kraftige glasflasker, mens den sidste er i en form for bøjelig plastik (det er dog næppe et problem. Det ser bare træls ud da der er en smule højdeforskel flaskerne imellem. Det er dog, ærlig talt, et luksus problem).
Jeg vender klart tilbage.

Respuesta de Kaffedeal.dk
Jeg bestilte d. 15/01/23 og modtog i dag d. 17/01/23.
Tingene i pakken var pakket rigtig godt ind, så alt kom intakt, præcis som det skulle. Tak for en god oplevelse.
Det er ikke sidste gang at jeg handler ved jer :)

Respuesta de Kaffedeal.dk
Har købt 3* kaffesirup med tilhørende pumper. Spurgte om det var muligt at afhente, og det var det.
Bestilte sen aften, og næste dag var bestillingen klar til afhentning.
Det bliver ikke den sidste handel.

Respuesta de Kaffedeal.dk
Skøn hjemmeside og hurtig levering. Tak for jer.

Respuesta de Kaffedeal.dk
Pakken jeg bestilte var gået i stykker. Kaffesirupperne var pakket ind i bobbelplast, men bunden var slået ud af flaskerne..
De kontaktede mig allerede dagen efter og sender nye flasker i erstatning - SUPER GOD BETJENING!

Respuesta de Kaffedeal.dk
Min pakke blev væk! Fik 2 samtidige sms om, at de 2 forskellige indkøb jeg havde gjort var landet i GLS shoppen. Men da de skal hentes der kun den ene, fra et andet firma, men min te og saft fra Kaffedeal var åbenbart forsvundet. Fuld af øv, og en samtale med GLS som satte en efterlysning i gang, kom jeg så også i kontakt med søde Charlotte fra Kaffedeal, og vi blev enige om, at vente i de 10 dage som GLS har til at finde en løsning. Et par dage efter, talte jeg igen med Charlotte som tilbød at sende en ny ordre til mig. Super service! Igen blev vi enige om at vente lidt. Og igen går der et par dage, taler med Charlotte igen igen 😊, lægger på og så går der sørme kun en halv time, så tikker der en sms ind, at min pakke var til afhentning igen igen. Sender manden af sted til pakkeshoppen, og jo, det er min te og saft! Ringer fluks til Charlotte med den gode nyhed, mens jeg pakker ud. Den service Charlotte tilbød, betød så meget for mig, for jeg har aldrig mistet en pakke i de 15 - 17+ år jeg har handlet på nettet,og Charlottes professionelle måde at agere på gjorde at øv blev til juhuu 😊 Tak Charlotte ❤

Respuesta de Kaffedeal.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.