Super god kundeservice Bestilte en ordre søndag, modtog den tirsdag, meget effektivt. Der var dog en plukkefejl i ordren, hvilket jo desværre kan ske. Sendte en mail til kundeservice, fik svar m... Ver más
La empresa ha respondido
Har handlet 2 gange ved Kaffedeal.dk første gang havde jeg en suveren dejlig oplevelse på trods af at jeg havde regnet med en lille forretning at kigge i. jeg fik lov til at hente mine varer i p... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte to flasker kaffesirup om onsdagen. Blev leveret til pakkeshop torsdag ved middagstid. Dejlig hurtig levering. Flaskerne var pakket godt og forsvarligt ind, så de ikke kunne gå i stykker. Hj... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rigtig hurtig levering!! :O
Bestilte eftermiddag/aften, og varerne var allerede klar til afhentning ved pakkeshoppen kl. 10.30 næste dag, selvom det var en lørdag!
Og varerne var pakket super godt ind! :-D

Respuesta de Kaffedeal.dk
Super service og hurtig levering.
Ringede da der var problemer med vægten og levering og vi fandt en løsning over tlf.
Kan klart anbefale at købe herfra :)

Respuesta de Kaffedeal.dk
Absolut ikke sidste gang jeg handler her, hurtig betjening og lækre varer!
Glæder mig til at handle her igen

Respuesta de Kaffedeal.dk
Jeg har efterhånden mamge gange handlet hos kaffedeal.dk
De har gode priser, hurtig levering og er super søde og imødekommende på mail.
Jeg modtog en pakke hvor en sirup var itu og de sende med det samme en ny pakke afsted der kom dagen efter.
Jeg er vild med denne virksomhed

Har handlet 2 gange ved Kaffedeal.dk
første gang havde jeg en suveren dejlig oplevelse på trods af at jeg havde regnet med en lille forretning at kigge i. jeg fik lov til at hente mine varer i privaten, da manden vist var til møde.
Skærtorsdag bestilte jeg 3+2 sirup og jeg var lidt uheldig med mails hoppede direkte i spam folderen, men onsdag middag modtog jeg en SMS om at varen var ankommet til pakkeshop.
perfekt pakket og hurtig levering, jeg har efterfølgende set status mails og kunne have fulgt ordren og pakken.

Respuesta de Kaffedeal.dk
Jeg anmelder normalt aldrig noget på Trustpilot men Charlottes søde og effektive engagement i kundernes og deres små og store udfordringer fortjener, at jeg gør en undtagelse.
Hvis jeg kunne, gav jeg 10 stjerne

Respuesta de Kaffedeal.dk
Elsker deres julekalender med kaffeposer - smart og let, at tage med sig på job eller tur. Måtte købe en ekstra kasse til januar måned også :-)

Respuesta de Kaffedeal.dk
Kaffedeal sendte en forkert t-disc til Tassimo, jeg kontaktede dem og straks kan jeg se en ny rigtig er på vej
God service - Ikke sidste gang jeg anvender Dem

Respuesta de Kaffedeal.dk
Gode priser, nem bestilling og hurtig levering (dag til dag). Det viste sig at noget af det jeg havde bestilt var udsolgt, men blev ringet op med info og blev spurgt om jeg ville have noget andet eller bare have pengene retur. Pengene gik ind på kontoen samtidigt med at det oprindeligt beløb blev trukket. Det er god service.

Super god kundeservice
Sendte en mail til kundeservice, fik svar meget hurtigt efter. Men bedst af alt, måden fejlen blev løst på, var simpelthen fantastisk. To dage senere var de rigtige varer leveret.
Helt sikkert en firma der får genvalg, ved mit næste køb.

Respuesta de Kaffedeal.dk
Sublim kundeservice og lynhurtig levering!

Respuesta de Kaffedeal.dk
Har aldrig fået så god en service !
De ringer for at informere om at min bestilling bliver forsinket et par dage.
Det bliver helt bestemt stedet hvor jeg køber kaffe fremover !

Respuesta de Kaffedeal.dk
Jeg fik leveret 5 flasker sirup. Super god service fra kaffedeal! De ankom rigtig pænt og forsvarligt pakket ind, vender helt sikker tilbage.

Respuesta de Kaffedeal.dk
Rigtig hurtig levering og virkelig god kunderservice.

Fantastisk god service!
Virkelig god service, jeg havde sendt en mail til Kaffedeal.dk, jeg blev straks ringet op dagen efter af en rigtig sød medarbejder som forklarede hvorfor jeg ikke havde modtaget mine vare endnu. Hun sagde jeg ville få mine vare dagen efter, og lige efter jeg havde lagt på, fik jeg en mail om at min vare nu var blevet sendt!
Jeg glæder mig til at modtage, helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.
Det super god service :)

Respuesta de Kaffedeal.dk
Lavede en handle på deres hjemmeside for nogle dage siden. Fik så en opringning efterfølgende at deres vanilje kapsler ikke havde den forventede holdbarshedsdato. De var stadigvæk inden for datoen, men kun en måned og ikke minimun de 3-4 måneder som kaffdeal selv har en politik omkring. Sagde det var helt fint for mig da jeg nok skulle få det drukket. Fik så en dejlig besked om at de vil sende endnu en pose ekstra afsted.
Fantatisk service, og fantastisk god kundeoplevelse.
I har mig som kunde fremadrettet!

Respuesta de Kaffedeal.dk
Mega god service! Jeg bestilte nogle kaffekapsler og nogle af dem var på et fjernlager, jeg fik derfor en mail om det var okay at det først blev sendt en uges tid efter eller om jeg ville bestille noget andet og få det dagen efter. Det var selvfølgelig helt okay med mig at vente.
Thumbs up herfra!

Respuesta de Kaffedeal.dk
Jeg har handlet på kaffedeal et par gange, og har aldrig oplevet komplikationer ved det. Priserne er retfærdige og leveringen er hurtigt :)

Respuesta de Kaffedeal.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.