Kano & Kajak Butikken Opiniones 890

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ringede med spørgsmål til tørdragter og fik en rigtig god og vejledende snak, allerede i telefonen. Cyklede forbi butikken og fik super god rådgivning, en kop kaffe og snak om diverse vedr. kan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bliv serviceret af "Line" som var en stor hjælp da jeg skulle købe komplet tørdragts udstyr da jeg skulle afprøve tørdragten hjalp hun mig meget med sin rolige og professionelle måde at være på... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var meget vigtigt for mig at få varerne så hurtigt som muligt. Og det fik jeg - jeg kunne faktisk hente dem samme dag som jeg bestilte. Det var kun muligt fordi personalet havde fuld check på ordr... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Den våddragt, jeg bestilte passede ikke. Det er jo ikke K&K-butikkens skyld, men jeg har kontaktet 'GUL' om at deres størrelsesguide er 'helt på månen', men det er de ligeglade med og henviser til f... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de canoas y kayaks

Escrito por la empresa

Her på siden vil du kunne følge med i nyheder inden for kano- og kajaksporten. Nye produkter, anmeldelser, resultater, billeder fra stævner og begivenheder og meget mere.

Kano & Kajak Butikken

Escrito por la empresa

ALT til kano- og kajaksport
Kano & Kajak Butikken startede i foråret 1995. Vi har lige fra starten kun koncentreret os om kajakker, kanoer og tilbehør til disse. Vi kan levere ALT til kano- og kajaksport. Kano & Kajak Butikken har over 2.000 forskellige varer som alle har med kano og kajak at gøre. Vi har altid - også om vinteren - flere hundrede både på lager. I udstillingen i butikken har vi altid langt over 150 forskellige kajakker og kanoer, som du kan kigge på. Der findes ikke mange steder i Europa, hvor du finder et bedre udvalg samlet på et sted. Internetbutikken kajak.dk er selvfølgelig altid åben! Butikken i Søborg ligger tæt ved Herlev Hospital lige hvor Hillerød motorvejen og Ring 3 motorvejen krydser hinanden. Butikken ligger lige rundt om hjørnet i forhold til Mercedes, VW, Skoda og Audi bilforhandlerne i Gladsaxe. Der er parkering lige foran døren og der kører busser på Gladsaxe Ringvej. Buslinie 300S, som bl.a. kører forbi Lyngby Station, Buddinge Station og Herlev Station stopper for enden af Dynamovej, 8 minutters gang fra butikken.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Årets dårligste blackfriday oplevelse

Årets dårligste Black Friday-oplevelse!

Jeg købte i går et par skistøvler hos Kano & Kajak i Herlev – en 2023-model med 25 % rabat til 4.125 kr. Da jeg kom hjem, blev jeg opmærksom på en alternativ model, som ville passe mig bedre, og kontaktede derfor butikken for at høre om muligheden for at få pengene retur – helt eller delvist – så jeg kunne vælge den rigtige støvle.

I den forbindelse opdagede jeg også, at præcis samme støvle kunne købes 50 kr. billigere på deres egen hjemmeside. Jeg fik dog at vide, at jeg hverken kunne returnere varen eller få prisdifferencen, fordi købet var foretaget i den fysiske butik og ikke online.

Som kunde hos Kano & Kajak stilles man altså betydeligt ringere ved at handle i butik frem for på nettet. Da jeg ringede til butikken, oplevede jeg en ligeglad attitude og ingen forsøg på at finde en løsning.

Resultatet er, at jeg nu står tilbage med en dyr skistøvle, som ikke er ideel for mig – og uden mulighed for at bytte eller få pengene delvist tilbage til køb af den bedre støvle. En særdeles skuffende oplevelse, som jeg ikke kan anbefale til andre.

Køb aldrig i deres butik men kun online!
Kh
Ole
opdateret 3/12
ps jeres svar er ganske enkelt ikke korrekt. Jeg brugte 3 minutter på nettet til at finde en bedre støvle. Endvidere blev jeg "rådgivet" af en kyndig snowboarder som ærligt fortalte at han ikke havde kendskab til Ski. Endvidere var vi hos jer tidligt kl 0810. Der var ikke travlt!

28 de noviembre de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de Kano & Kajak Butikken

Respuesta de Kano & Kajak Butikken

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse, som vi synes er meget hård.
Du kommer ind på årets største handelsdag, får kyndig vejledning fra vores dygtige bootfittere og i butikken giver du udtryk for at det er den bedste skistøvle du nogensinde har haft på. Din hustru var ligeledes meget tilfreds med den støvle, som hun besluttede sig for.
Efterfølgende går du hjem og udnytter al den viden og ekspertise som du netop har rost, og suger internettet tyndt for at finde et bedre tilbud - på baggrund af den information, som du netop er blevet tildelt af uddannet personale.
Det lykkedes tilsyneladende, og du ringer derfor lørdag formiddag og stiller urimelige krav om tilbagebetaling samt kompensation. Vi finder din retorik både aggressiv og truende, men holder fast i vores princip om at tilbudsvarer ikke kan returneres. Dog får du mulighed for at ombytte til tilgodebevis, hvilket du afviser.

At du har betalt 50,- for meget ift. internet prisen, er naturligvis en fejl som er sket i kampens hede på årets største handelsdag. Hvis du sender en mail til kano@kajak.dk, med kontooplysninger, så skal vi sørge for at overføre differencen.
Og som du nævner, er det ganske korrekt at dine muligheder for returnering er bedre ved online handel kontra handel i fysisk butik. Jvf. købeloven er du garanteret 14 dages fuld returret ved onlinehandel. Dette gør sig ikke gældende for handel i fysisk butik - her har du ingen garanti for returnering.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.