Kajakk og Fritid AS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette var en meget hyggelig opplevelse, raskt og effektivt håndter. Jeg bestilte feil del, orienterte om dette og ny, korrekt del, ble sendt samme dag, samt veiledning til retur av feil del. Meget s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette gjeldt overføring av eier på en sykkel som ble gjort raskt og problemfritt. Et stort "+" er at det var mulig og sende en e-post og ikke bli sendt til en Chatbot som fort kan være en slitsom a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para deportes al aire libre
  2. también en la categoría
  3. Tienda de bicicletas
  4. Tienda de canoas y kayaks
  5. Tienda de reparación de bicicletas

Escrito por la empresa

Kajakk og Fritid ble grunnlagt i 2005 med en visjon om å tilby høykvalitets utstyr til de som elsker å utforske naturen gjennom utendørsaktiviteter. Fra begynnelsen av har vi hatt et sterkt fokus på å tilby et bredt spekter av produkter og tjenester, samtidig som vi opprettholder høye standarder for kvalitet og kundeservice. Vi har et stort utvalg av utstyr for utendørsaktiviteter, inkludert el-sykler, sup-brett, kajakker og mye mer. Vårt produktspekter er nøye utvalgt for å passe til alle erfaringsnivåer, fra nybegynner til proff. Vi tror at ved å tilby det beste utstyret til riktig pris, kan vi hjelpe våre kunder til å ha en optimal opplevelse når de utforsker naturen og alt vårt vakre land har å tilby. Vi holder kurs i kajakk på idylliske Bygdøy sjøbad i Oslo og utenfor vår butikk i Drammen. Vi kan også tilby kurs på SUP og Packraft til grupper. Våre kurs holdes av sertifisert instruktør med høyeste utdanning og sertifisering fra Norges padleforbund og kvalifiserer til våttkort. Våre dedikerte og kunnskapsrike ansatte er lidenskapelig opptatt av utendørsaktiviteter og har en bred erfaring som gjør at vi kan hjelpe deg som kunde å finne de beste produktene for ditt behov. Vi forstår at hver kunde har forskjellige behov og preferanser, og vi strekker oss langt for å tilby personlig service og rådgivning. I mange år var butikken i Drammen den eneste fysiske butikken, men etter hvert som etterspørselen har økt, har vi også åpnet flere butikker. Du finner oss foreløpig i Drammen, Tønsberg, Kristiansand og Stavanger, men vi har planer om videre vekst. Vårt hovedlager, kundeservice og administrasjon holder til i umiddelbar nærhet av butikken i Drammen. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det perfekte utstyret for å gjøre ditt neste utendørs eventyr minneverdig og morsomt.

Información de contacto

Promotion box for Kajakk og Fritid AS

Kajakk & Fritid AS

Kajakk og elsykkel siden 2004 – bredt utvalg, god rådgivning.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 97% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

300 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overføring av eier på sykkel

Et stort "+" er at det var mulig og sende en e-post og ikke bli sendt til en Chatbot som fort kan være en slitsom affære.

2 de octubre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette var en meget hyggelig opplevelse

Meget seriøst og hyggelig, anbefaler virkelig dette selskapet. Takk for hjelpen

28 de septiembre de 2026

Super service

Super service! Raskt svar og veldig behjelpelige

25 de septiembre de 2026

Raske og vennlige

Sendte en mail pga en reklamasjon. Fikk raske og vennlige svar tilbake fra kundeservice :)

25 de septiembre de 2026

Hurtig svar og løsning på problemet

Hurtig svar og løsning på problemet

24 de septiembre de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service og sjekk (Momas Ultimate+ Trekking)

Hadde sykkelen (Momas Ultimate+ Trekking) inn til sjekk av dempere og for service. Fikk raskt bekreftet at dette bare var svetting av fett og de utbedret uten at jeg hadde husket å melde inn slakk i forstilling. Rask og effektiv service med god tilbakemelding!

23 de septiembre de 2026

Rask og effektiv kundeservice

23 de septiembre de 2026

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Dedikerte og hyggelige ansatte - som løser oppgaven.

22 de septiembre de 2026

Raskt svar på henvendelser

Rask svar på henvendelser og fikk god veiledning og hjelp

21 de septiembre de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask levering etter bestilling og god…

Rask levering etter bestilling og god service og support underveis.
Hyggelig betjening når vi var å så og fant ut hvilken sykler som vi skulle kjøpe.
Kan anbefales 👍🤗

17 de septiembre de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte ved en feiltakelse dobbelt…

Jeg bestilte ved en feiltakelse dobbelt opp av en forskjerm og sendte mail om dette. Fikk raskt svar om at det nå var ordnet og at tilbakebetaling vi skje automatisk og at jeg ikke trenger å foreta meg noe. Samtidig fikk jeg beskjed om at skjermen var pakket og klar til sending. Topp service👍

14 de septiembre de 2026

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffende kjøpsopplevelse og mangelfull oppfølging

Jeg sitter dessverre igjen med en svært blandet opplevelse av Kajakk & Fritid Tønsberg, både fra kjøpet av min Momas Wayfarer og den senere kontakten med butikk og verksted.

Da jeg skulle hente den nye elsykkelen fredag 10. juli, hadde de husket å lade batteriet. Det hadde jeg på forhånd vært svært tydelig på overfor den unge medarbeideren i kassen, og det skal de ha honnør for.

Men setet? Det var ikke engang montert.

Da jeg påpekte dette, fikk de tak i noen som monterte setet. Deretter ble sykkelen imidlertid ikke individuelt tilpasset meg. Jeg fikk heller ingen ordentlig gjennomgang av innstillinger, funksjoner eller hvordan den nye elsykkelen fungerte. Jeg måtte i praksis stå i butikken og finne ut av dette selv, mens ansatte satt ved kassen omtrent ti meter unna. Ingen kom bort og spurte om jeg ønsket hjelp eller en gjennomgang før jeg skulle sykle av gårde på en splitter ny elsykkel.

Da kjøpet var gjennomført, skulle jeg få sykkelen ut av butikken og ned tre trappetrinn til gatenivå. Sykkelen veier rundt 35,5 kg. Heller ikke da tilbød noen av de ansatte seg å hjelpe.

Senere tok jeg opp mangelen på tilpasning og gjennomgang med en sykkelmekaniker hos Kajakk & Fritid. Jeg spurte om ikke jeg som kunde kunne forvente at forhandleren gikk gjennom innstillinger og tilpasning ved utlevering av en ny sykkel. Svaret jeg fikk, var at dette måtte kunden selv si fra om.

Det synes jeg er en merkelig forventning.

Hvordan skal jeg som kunde vite hva jeg skal be om på en splitter ny elsykkel som jeg ennå ikke har rukket å bli kjent med? Jeg har ingen forutsetninger for å vite hvilke innstillinger som bør endres, hva som bør tilpasses eller hvilke detaljer ved monteringen jeg bør kontrollere før jeg faktisk har syklet sykkelen og fått erfaring med den.

Dette blir enda mer relevant fordi det senere ble oppdaget at bremseslangen var feilmontert og ført bak de øvrige slangene. Mekanikeren fortalte meg at dette etter hans vurdering hadde skjedd under produksjonen av sykkelen i Kina.

Jeg forventer selvfølgelig ikke at en butikk kan forhindre enhver produksjonsfeil. Men dette illustrerer nettopp hvorfor en kunde ikke kan forventes å være den som skal oppdage og etterspørre alt ved utleveringen. Jeg kjøper en ferdig elsykkel fra en faghandel nettopp fordi jeg forventer at sykkelen er kontrollert og klar til bruk.

Så kommer telefontilgjengeligheten.

Problemet er ikke at Kajakk & Fritid Tønsberg aldri svarer på telefon. Jeg har også opplevd å få svar. Problemet er at telefontilgjengeligheten er så uforutsigbar at man som kunde ikke vet om man faktisk får kontakt når man trenger det.

Den dagen jeg hadde verkstedtime, forsøkte jeg å kontakte butikken omtrent én time før avtalen fordi jeg ønsket å høre om timen kunne flyttes. Det øsregnet, og jeg ønsket naturligvis å slippe en lang sykkeltur i slikt vær dersom avtalen kunne endres.

Jeg lot telefonen ringe i flere minutter uten å få svar. Siden jeg heller ikke kunne vite om en e-post ville bli lest før verkstedtimen, kunne jeg ikke risikere å bare utebli.

Resultatet var at jeg måtte ta på meg regnbuksen og sykle i øsende regnvær i nesten en time tur-retur for å møte opp som avtalt.

Det er derfor ikke én enkelt hendelse jeg reagerer på, men summen: Setet var ikke montert da den nye sykkelen skulle utleveres. Tilpasning ble ikke tilbudt. Jeg fikk ingen ordentlig gjennomgang av sykkelen. Jeg måtte selv finne ut av funksjoner og innstillinger. Ingen tilbød hjelp med en sykkel på rundt 35,5 kg ned trappetrinnene utenfor butikken. Senere ble det oppdaget en feilmontert bremseslange. Da jeg stilte spørsmål ved manglende tilpasning, fikk jeg beskjed om at kunden selv må be om dette. Og når jeg senere faktisk trengte å få kontakt med butikken før en verkstedtime, visste jeg ikke om telefonen kom til å bli besvart.

Jeg har naturligvis også fortalt om kjøpsopplevelsen min til kollegaer på jobb. Tre av kollegaene mine vurderte selv å kjøpe elsykkel hos Kajakk & Fritid, men valgte etter å ha hørt om mine erfaringer å kjøpe elsykkel hos andre sykkelforhandlere i stedet.

Det synes jeg egentlig sier ganske mye. En god kjøpsopplevelse kan skaffe en butikk flere kunder gjennom anbefalinger. En dårlig kjøpsopplevelse kan gjøre det motsatte. I dette tilfellet har min erfaring allerede påvirket tre potensielle kunder til å handle et annet sted.

Jeg forventer ikke å bli vartet opp når jeg kjøper en sykkel. Men når jeg kjøper en ny og kostbar elsykkel hos en faghandel, forventer jeg at den er ferdig montert og kontrollert, at jeg blir tilbudt en grunnleggende gjennomgang og tilpasning, og at det er mulig å få forutsigbar kontakt med butikken når sykkelen senere skal på verksted.

Det synes jeg ikke er urimelige forventninger til en faghandel som selger og vedlikeholder elsykler.

Respuesta de Kajakk og Fritid AS

Takk for at du deler din opplevelse. Vi beklager igjen det som skjedde med den nye sykkelen, og for ulempene dette medførte.

Samtidig er vi glade for at vi kom frem til en god løsning videre på e-post. Vi setter pris på dialogen og håper du får en langt bedre opplevelse med sykkelen fremover.

Beklager igjen hendelsen, og takk for at du tok kontakt.

Dårlig service i Tromsø

Hentet ut helt ny sykkel i Tromsø i dag hvor kjedet røk i første bakke. Trilte sykkelen 4km tilbake. Når de ikke ville gjøre seg det ekstra flidet på å fikse kjedet på en helt ny sykkel hvor jeg må vente flere uker for noe som er fort gjort å fikse, kaller jeg det slett service.

Respuesta de Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for tilbakemeldingen, og vi beklager virkelig at du opplevde dette – å måtte trille sykkelen 4 km er langt fra godt nok av oss. Kontakt kundeservice så tar vi tak i saken raskt, og vi ønsker å tilby deg kompensasjon for opplevelsen.

Kajakk & Fritid, Kundeservice

Super sevice

Bestilte feil produkt og henvendte meg via epost. Lynrask og utmerket tilbakemelding!!!

Prima kundeopplevelse

Det var feil på motor på en sykkel vi hadde kjøpt i fjor sommer hos Kajakk og Fritid i Fredrikstad, vi leverte egentlig sykkelen inn til butikken for et motorbytte. De sjekket tilgjengelighet på deler og kunne opplyse om at det kunne ta litt tid, så de ba oss kontakte kundeservice for mulige alternative løsninger. Dette er sykkelen til kona, som hun bruker opp og ned til jobben...da er det kjedelig å vente lenge på delene. kundeservice svarte på mailen i løpet av noen timer at butikken selv kunne avgjøre dette. Vi ble enig med butikken og for et fratrekk for tiden som var gått siden kjøpet og fikk tilbud om penger eller tilgodelapp på ny sykkel. Vi valgte kjøpe en oppgradert 26 modell. Det var den yngste gutten i butikken i Fredrikstad som bisto oss begge gangene, virket veldig trygg og flink i jobben sin. Dette er vår fjerde sykkel fra samme merket, mye sykkel for pengene og produktene blir stadig bedre. Feil kan det være på alt som produseres og da er det greit at kundeservice er oppegående og løsnings-orienterte. Anbefaler Kajakk og Fritid uten problemer....flinke folk, men litt mye å gjøre innimellom.

14 de septiembre de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask og god service på netthandel og…

Rask og god service på netthandel og kundeservice

Rask hjelp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ekstremt raske responser og detaljerte…

Ekstremt raske responser og detaljerte svar. Jeg skjønner ikke så mye om verken Kajakk og Fritid, eller sykler, så jeg fikk svært god hjelp og nøye forklart hva jeg skal gjøre. Julie var den som hjalp meg, veldig flink!

11 de septiembre de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.