Udover mig selv så er min vicevært også meget tilfreds og lidt overrasket over det gode resultat - og så er vi jo alle glade 😄
Consulta las opiniones de los clientes
Tusind tak til Tommi! Mit 80 år gamle terrazzo gulv, med kalk pletter, aftegninger fra gammelt toilet, slid og mat overflade står nu og skinner så smukt. Servicen var helt i top; rettidig kommunikat... Ver más
Da jeg skulle have set på mit terrazzo gulv i forhold til nogle mulige revner, kontaktet jeg Københavns Terrazzo Aps, da jeg kun har gode erfaringer med dem. Da de kom ud var de ikke andet end profess... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Københavns Terrazzo Aps er en virksomhed som er højt specialiseret indenfor faget terrazzo. Vi har specialuddannet personale, med mange års erfaring og vi kan derfor garantere et professionelt resultat hver gang. Vi bestræber os på at lægge en ekstra kærlig hånd i vores arbejde, og vi brænder for vores håndværk! Skal du have slebet eller repareret dit gamle terrazzogulv, eller støbt et helt nyt terrazzogulv, så er du havnet det rigtige sted. Vi leverer kvalitet til tiden!
Información de contacto
Herstedøstervej 11M, 2600, Glostrup, Dinamarca
- tb@kbhterrazzo.dk
- kbhterrazzo.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Så flot Terazzoarbejde wauuu tak
Københavns Terrazzo er super hurtige og…
Københavns Terrazzo er super hurtige og laver flot arbejde :-)
Flot stykke håndværk
Flot stykke håndværk. Hurtige og effektive med god kommunikation. Helt klart anbefalelsesværdige.
Rigtig god oplevelse og resultat
Rigtig god oplevelse og virkelig flot resultat. Vi fik slebet og forseglet vores terrazzogulv. Stor anbefaling her fra 🌟
god meget sød rar flink ordenliggod meget sød rar flink ordenlig oplevelse…
god meget sød rar flink ordenlig oplevelse
Gulvet er flottere end nogensinde
Gulvet er flottere end nogensinde! Man kan på ingen måde se den tidligere revne, eller hvor det er lavet henne. Det var en vildt sød håndværker, der var god til at forklare og give tips.
Alt i alt en super god oplevelse, ville 100% anbefale Københavns Terazzo
God og hurtig og venlig håndtering
God og hurtig kommunikation forud for aftale og god eksekvering på dagen. Høfligt og venligt personale. Kan anbefales.
Professionelt
Rigtig pænt udført arbejde
Rigtig pænt udført arbejde. Har fået spartlet huller, slebet gulv og efterbehandlet et 75 år gammelt terrazzo badeværelsesgulv. Minimum støv 👍🏽.. Den sidste stjerne ville være kommet, hvis mødetiden var holdt. 😉.. På den anden side, de var værd at vente på..
Flot Arbejde
De var der som de sagde og det hele Kørte bare som det skulle og det var super flot arbejde
God service og flot resultet
Hurtige og effektive
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.