Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Order was delivered fast! I'm only upset they are so far down the search criteria, had I found them sooner, I would have been purchasing sooner!! I purchased the Scent Diffuser, which comes with a b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had een yankee canlde gekocht via bol met jullie als externe verkooppartner. De bestelling was sneller geleverd dan verwacht, super goed ingepakt ook erg fijn dat er niet meer opvulmateriaal werd gebr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne webshop! Al meermaals besteld en altijd naar volle tevredenheid. Producten worden goed bescherm verstuurd en je krijgt duidelijke informatie over wanneer je je bestelling kunt verwachten. Klante... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Woodwick kaars besteld, kreeg netjes een excuus bericht dat de bestelling te laat werd verzonden. Kreeg bij de levering iets extra’s geleverd als excuus! Bijzonder goede service!!

Información sobre la empresa

1. Tienda de velas
  2. Proveedor de fragancias, aromas y saborizantes

Escrito por la empresa

Wij zijn team KIESGEURIG. aangenaam! KIESGEURIG. wordt gerund door een team van professionals met een voorliefde voor alles wat te maken heeft met geur. Ons team staat elke dag vol energie en met plezier voor je klaar.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Snel bezorgd

Zoals altijd snel bezorgd! Goede service en een leuk presentje erbij. Toppertjes.

3 de abril de 2025

Hi Veronique,

Bedankt voor de lieve review! Veel geurplezier toegewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service. Vriendelijke mensen. Beantwoorden altijd je vragen. Hebben goede acties.

1 de abril de 2025

Beste Rob,

Bedankt voor de review! Wij wensen je veel geurplezier toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede webshop voor geurkaarsen!

Snelle service
Mooie prijzen

Beste Chloe,

Bedankt voor je review. Super leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service.
Wij wensen je veel geurplezier toe met de kaarsen.

Leuke aanbiedingen en snelle levering

Leuke aanbiedingen en snelle levering

Hi Mar,

Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze aanbiedingen en de snelle levering! We wensen je veel plezier met je aankoop.

Liefs,
Team KIESGEURIG

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering , helaas waren er twee kaarsjes niet op voorraad, netjes een mail ontvangen die ik zelf had gemist ,gebeld vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice en de volgende dag andere bestelde kaarsjes in huis top service.

6 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Hi Kim,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat alles goed is gekomen! Geniet van je heerlijke geuren.

Liefs,
Team KIESGEURIG

Beste Wing,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij wensen je veel geurplezier toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snelle levering en altijd netjes…

Super snelle levering en altijd netjes verpakt.

Beste Randy,

Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij wensen je veel geurplezier toe!

Top!

Mooie producten, snelle levering en leuke Flash sale.

Respuesta de KIESGEURIG.

Beste Bianca, bedankt voor de review. Leuk om te horen dat je tevreden bent met ons assortiment en onze service.

Goede kaarsen

Helemaal tevreden met de kaarsen, had 7x woodwick besteld van verschillende geuren en zijn allemaal netjes aangekomen.

in eerste instantie wat problemen met het ontvangen van de emails voor bevestiging maar is allemaal uiteindelijk netjes opgelost door marco.

28 de febrero de 2025

Respuesta de KIESGEURIG.

Beste Bart, Goed om te horen dat alles netjes is aangekomen.
Wij wensen je veel geurplezier toe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel bezorgd en behulpzaame klantenservice

Er was iets mis met mijn bestelling, gebeld met Angel en werd terplekke opgelost zonder gedoe, leuk gesprekje gehad over de sale tijdens het wachten, super!!

Beste Cheyenne,

Leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service. Gelukkig is alles goed opgelost zodat je van je kaarsen kunt genieten.

Snel geleverd

Snel geleverd, netjes verpakt. Top!

Respuesta de KIESGEURIG.

Beste Lisa, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je jouw bestelling snel in huis had. Veel geurplezier!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke kaarsen met goede geuren

Leuke kaarsen met goede geuren, knetteren van kaarsen geeft rust, leuk dat er altijd een kleine surprise bij de bestelling zit

5 de febrero de 2025

Beste Chantal,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten en onze service. Wij wensen je veel geurplezier toe!

Toppie

De bestelling ging soepel, de verzending was mooi snel en het was stevig verpakt dus niks had de kans om kapot te gaan.

5 de febrero de 2025

Hi Juul,

Bedankt voor je review!
Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de service. Wij wensen je veel geurplezier toe!

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering.
Plus een klein cadeautje als dank voor de bestelling.
Super !

3 de febrero de 2025

Beste Br.,

Bedankt voor de lieve review!

Geweldig!

Snelle levering en super leuk dat er een klein cadeautje bij de bestelling zat!

31 de enero de 2025

Beste Noelle,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De kaarsen worden altijd goed bezorgt en als ik vragen heb word ik snel geholpen. En er zit altijd wat extra's bij!

10 de enero de 2025

Beste Roeline,

Bedankt voor de lieve review!
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Liefs, Team KIESGEURIG.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.