Order was delivered fast! I'm only upset they are so far down the search criteria, had I found them sooner, I would have been purchasing sooner!! I purchased the Scent Diffuser, which comes with a b... Ver más
La empresa ha respondido
Had een yankee canlde gekocht via bol met jullie als externe verkooppartner. De bestelling was sneller geleverd dan verwacht, super goed ingepakt ook erg fijn dat er niet meer opvulmateriaal werd gebr... Ver más
La empresa ha respondido
Fijne webshop! Al meermaals besteld en altijd naar volle tevredenheid. Producten worden goed bescherm verstuurd en je krijgt duidelijke informatie over wanneer je je bestelling kunt verwachten. Klante... Ver más
La empresa ha respondido
Woodwick kaars besteld, kreeg netjes een excuus bericht dat de bestelling te laat werd verzonden. Kreeg bij de levering iets extra’s geleverd als excuus! Bijzonder goede service!!
La empresa ha respondido
Wij zijn team KIESGEURIG. aangenaam! KIESGEURIG. wordt gerund door een team van professionals met een voorliefde voor alles wat te maken heeft met geur. Ons team staat elke dag vol energie en met plezier voor je klaar.
Mijlweg 59, 3295 KG, 's Gravendeel, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas

Respuesta de KIESGEURIG.
1 van de items die ik had besteld was kapot toen ik hem binnen kreeg en toen ik belde daarover, stuurde ze direct een nieuwe

Respuesta de KIESGEURIG.
De website is makkelijk te navigeren en er is voldoende keus. De kaarsen waar ik naar op zoek was waren allemaal in voorraad. Mijn bestelling werd snel geleverd, was goed verpakt.

Respuesta de KIESGEURIG.
Overzichtelijke website, snelle levering en prachtig verpakt.

Respuesta de KIESGEURIG.
Mooie aanbieding WW kaarsen. Goed verpakt, snel verzonden, proefkaars als kado erbij.

Heerlijke geuren voor een lage prijs. Super tevreden. 🏆

Respuesta de KIESGEURIG.
Het gaat niet om de winkel, maar om de kaars. De grote Yankee Candle kaarsen zijn niet meer wat het geweest is. Als je aan de pot ruikt dan is het heerlijk. Echter wanneer je de kaars brandt dan ruik je helemaal niets. Dit was ooit wel anders.

Respuesta de KIESGEURIG.
Ik had 26 Yankee melts besteld en mijn order was dik in orde. Er zaten zelfs cadeautjes bij. Alles was netjes verpakt en het verzend proces was prima verlopen. Hele professionele winkel, zal hier vaker bestellen!

Respuesta de KIESGEURIG.
Ik kwam op deze site terecht via Facebook. Daar een large Yankee Candle jar besteld. De volgende dag is deze al verzonden en een dag later had ik hem. Heel goed verpakt en zelfs met een extra mini kaarsje.
Enige minpunt is dat de mails soms mega vertraagd binnenkomen.

Respuesta de KIESGEURIG.
Bestelling is zeer vlug geleverd! In perfecte staat toegekomen..
Woodwick kaars zelf zou ik niet meer bestellen.. niet meer de ovale kaarsen ( vind ik wat gevaarlijk bij het uitblazen 🙈) liever de large kaarsen..Maar je het niet probeert, weet je het niet 😁

Respuesta de KIESGEURIG.
Omdat mijn bestelling echt wel snel was aangekomen en een super.profuct

Respuesta de KIESGEURIG.
Groot assortiment aan correcte prijzen + snelle levering

Respuesta de KIESGEURIG.
Más información sobre otros tipos de reseñas.