Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for 2 gode oplevelser med Blokart både i søndags og igen i dag. Alle nød det og havde det sjovt. Tak for super personlig betjening og for at lade vores lille dreng kaste omkring 100 bolde til st... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En stjerne fordi jeg ikke kan give nul, Jeg bookede 3xblokart om formiddagen til at køre om eftermiddagen, betalte via mobilpay og modtog en bekræftelse via mail. Da vi ankom til stranden var ki... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har i langt tid gerne ville prøve Blokart. Nu er vi windsurfere, så det er tæt på - bare på land. Men alle kan være med. Jeg fik skiftet til 4 kwm sejl. Det blev en fantastisk tur. Var oppe omkr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en fantastisk oplevelse hos Kite Syd hvor vi lejede blokarts en time. Vi var to voksne og et barn på 9 år. I booking mailen fulgte en rigtig fin instruktionsvideo. På stranden blev v... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para deportes al aire libre
  2. Colonia de vacaciones

Escrito por la empresa

Vi laver Blokarting, kitebuggy, landboarding, kitesurfing og kitewing. Et godt action fyldt event, hvor man kan dyste co2 neutralt. Alle får en grundig introduktion af certificerede undervisere.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,4

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

3 glade drenge med fuld fart og stort smil

Jeg var afsted med mine 3 sønner på 16, 10 og 6 år. God instruktør. Det var perfekt vejr med god blæst og de havde det så sjovt. Fart på og smil op til ørerne! Det er ikke sidste gang vi skal køre blokart!

4 de julio de 2025

Respuesta de Kitesyd

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Hvor er det fedt at høre, at dine drenge havde en fest – og at både fart og smil var i top 🤩

Vi elsker, når hele familien er med – og vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen til endnu en runde blokart med fuld fart på Sønderstrand 🚀🌬️

De bedste hilsner,
Michael & Kitesyd-teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde en god oplevelse med blocart ved…

Havde en god oplevelse med blocart ved Vejers strand, med professionel vejledning, kommer helt sikkert igen hos kitesyd.
John Andersen

7 de julio de 2025

Respuesta de Kitesyd

Hej John..tak for besøget og de rosende ord. Det betyder virkeligt meget for os.. håber at se dig retur en anden gang..

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god service og virkelig sjov…

Rigtig god service og virkelig sjov aktivitet, instruktørerne var virkelig imødekommende og hjalp en virkelig godt, det hjalp nu også nu hvor de så meget godt ud;)

2 de julio de 2025

Respuesta de Kitesyd

Tusind tak for de fine ord og den skønne anmeldelse! 😄

Vi er glade for, at du havde en sjov oplevelse og følte dig godt hjulpet af vores instruktører – og ja, vi skal nok give dem rosen videre for at se godt ud 😉

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til flere fede oplevelser og godt humør på stranden!

De bedste hilsner
Michael & Kitesyd-teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og fleksibilitet - fuld problemfri refundering

Havde booket 1 times blokart i god tid hos Kitesyd gennem visit Rømø og Tønder ...men dagen inden kunne jeg se at vejret så ud til at blive dårligt og kontaktede derfor kitesyd for at hører om der var en chance for at de ville aflyse, da vi havde 1,5 times kørertur til Rømø. De afventede den næste vejrmelding og ringede senere om aftnen tilbage med besked om det formentlig ville blive bedst vejr og størst chance for at kører sidst på eftermiddagen pga. højvande. Vi havde booket til kl. 12, men Michael tilbød at vi kunne ringe inden vi kørte hjemmefra dagen efter, og hvis vejret fortsat var bedst om eftermiddagen kunne vi få rykket vores booking et par timer. Om morgnen aftalte vi at rykke tiden et par timer, og på vej til Rømø ringede han en ekstra gang med en vejrstatus.

Da vi ankom var der dog ikke så meget vind og vi tullerede en halv time rundt på en øve bane, men vinden tog aldrig fat til at vi rigtigt kunne kører. De aflyste vores booking, da vi tog afsted, så vi fik alle penge refunderet. Desværre mega ærligt at vi ikke fik den oplevelse vi havde håbet på, men vejret kan man ikke ændre på og Kitesyd gjorde alt de kunne, ydede en god service, samt var meget imødekommende og fleksible. Vi nåede lige at få en lille fornemmelse for blokart og er sikker på det er mega fedt, når der er vind - vi satser stærkt på at komme tilbage en anden gang:)

7 de junio de 2025

Respuesta de Kitesyd

Hej Lea.. Ja det var udfordrende med lav vind og tak fordi i gjorde forsøget, men vinden spiller ofte med en på Rømø, da det ligger så langt ude vestpå, at der er mere vind end lovet. Men det var desværre ikke tilfældet på jeres dag.. så vi glæder os til at se jer tilbage en anden gang..

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse og fine instruktioner

God oplevelse og fine instruktioner. Alle på stranden blev ordentligt klædt på, inden man kørte afsted.

5 de junio de 2024

Respuesta de Kitesyd

Hej Mickey... Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på..Mvh Michael KiteSyd

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde booket 2 timer kitewing via…

Vi havde booket 2 timer kitewing via truestory😊 Men da vejret ikke er til strandvejr blev det udsat. ugen efter ver vejret med os og det var en god oplevelse. Vi følte os i sikre hænder.. godt udstyr og efter 1 time, kørte vi rundt på egen hånd. Fik lov at skifte til blokart de sidste 30 minutter😁 tak for en FED oplevelse

17 de mayo de 2025

Respuesta de Kitesyd

Hej Henrik.. ja wing er et rigtigt godt legetøj og glade for at du kunne lide det.. vi ser frem til at se dig på vandet med den fremover, som vi snakkede om var næste level...

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde i go tid booket til en 50 års…

Havde i go tid booket til en 50 års fødselsdag i lørdags ... men da vi ankom til stranden alle mand var der ingen ..ringede til dem og fik at vide ,de ku de ikke ta sig af, selv om vi stod med fysisk booking/bekræftelse.....
vanvittig dårlig service ,kan på ingen måde anbefale disse..... vi kørte alle mand hjem igen efter 40 min. venten....

1 de marzo de 2025

Respuesta de Kitesyd

Hejsa... Er I helt sikre på, at det var gennem KiteSyd i havde reservationen og ikke Rømø adventures? For KiteSyd havde ingen reservationer den pågældende dag. Der er ikke længere et samarbejde med Rømø adventures, så tror du skal tage fat i dem.....

100 % Enttäuschung

Ich habe für mich und meine Tochter einen Doppel-Blowkart über die Website von kitesyd gebucht. 2 Minuten später kam die Bestätigungsmail, gut soweit. Tochter und Papa freuen sich auf das gemeinsame Erlebnis. 2 h später sind wir am Sonderstrand und warten auf das Team von kitesyd. Habe dann nach 10 min warten die Kontaktnummer von kitesyd angerufen und wurde mit der Aussage abgewimmelt, dass heute keine Fahrten stattfinden, da am Strand zuviel Wasser sei (zu diesem Zeitpunkt natürlich Höhepunkt des Niedrigwassers). Während der mit mitgeteilten Worte habe ich 13 private Blokarts am Strand beobachten dürfen, für die das anscheinend kein Hinderungsgrund war.
Danke Kitesyd für diese Enttäuschung und diesen "tollen" Abschluss unseres Urlaubs.

14 de junio de 2024

Respuesta de Kitesyd

Hallo Peter...Vielen Dank für Ihre Bewertung. Aber um unsere Seite der Geschichte zu verteidigen: Wir waren an dem betreffenden Tag nicht aktiv und es waren nur Strandsegler beteiligt, da an diesem Wochenende eine große internationale Regatta stattfindet. Sie fuhren ab etwa 15 Uhr und es gab große Pfützen und alle fuhren mit Trockenanzügen, weil es viel planscht, wenn der Strand so nass ist. Wenn Sie mit normaler Kleidung fahren, werden Sie innerhalb von 1 Minute durchnässt. Daher glaube ich nicht, dass Ihre Tochter von der Reise beeindruckt gewesen sein wird. Es tut mir aber leid, dass Sie eine Reservierung vorgenommen haben und wir nicht darauf reagiert haben, aber Sie haben kurzfristig gebucht und ich habe die Reservierung leider erst gesehen, als Sie mich angerufen haben. Was mir sehr leid tut.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Vi blev modtaget med højt humør, fik hjælp til alt med hjelme, handsker og grundig, forståelig instruktion.

Vi havde set instruktionsvideo hjemmefra, hvilket gjorde det let at komme i gang og så var der bare generelt en god stemning på pladsen.

29 de julio de 2023

Kan ikke anbefales

Vi havde bestilt tid til blowcarts og booket til kl 11.
Da de ikke dukkede op til tiden ringede vi og fik besked om at de havde aflyst deres ture her til morgen grundet vejret, men at de ville komme om en halv time. De beklagede at ikke have givet besked.
Da de endelig dukkede op talte han os fra at køre da vi ville blive drivvåde og ikke få noget ud af turen. På trods af dette ville vi gerne, men han blev ved med at tale os fra det og virkede ikke særlig imødekommende. Vi bestemte os derfor at ikke gøre det. Da vi 10 min senere kører fra stranden kunne vi se at han stod med en større gruppe og instruerede denne. Så går ud fra at det var grundet deres tidsplan var blevet rykket at de gerne ville have os til at melde fra og knap så meget grundet det andet.
Kan på ingen måde anbefales.

25 de julio de 2023

Respuesta de Kitesyd

Hej Anna. Er ked af, at jeg fik talt jer fra det. Men der var meget vådt, kraftig vind og mindre børn. Ikke den bedste kombination. Jeg troede ikke selv på, at vi kunne køre, men vi fandt en mindre tør plet langt ude og stillede op der. Desværre fik jeg ikke jer med derud, men vi havde kapaciteten og hvis I var gået med derud, var i kommet til at køre. Mvh Michael KiteSyd

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Time oplevelsen med kort varsel

Det kan være svært og udfordrende at time oplevelsen ifht ens ferie, vind og vejr. Der er mange gæster midt på sommeren. Sprog brug og kropssprog kunne være bedre. Vi så nogen gange tyske familier, hvor øjene rullede rundt da de ikke helt forstod meningen af beskeden på gebrokkent tysk. Blocart er sjovt og det får 4 stjerner, de andre sportsgrene var ikke altid lige tilgængelige. Derfor samlet 2.

24 de junio de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Egentlig en go oplevelse ....

Egentlig en go oplevelse ....
Men måden jeg blev irettesat på, da jeg glemte at gi' tegn, da jeg skulle dreje, var ikke i orden. Der blev råbt irriteret, hårdt og brutalt "du der - husk nu lige at gi tegn, når du drejer"
Ellers ganske sjovt om end en smule dyrt .......

4 de agosto de 2022

Respuesta de Kitesyd

Hejsa..Dejligt at du kunne lidt oplevelsen. Jeg beklager meget, hvis du er blevet irettesat på en hård og brutal måde. Men det er meget farligt, når man ikke rækker hånden ud. Mange af de større strandsejlere kører meget stærkt og drejer ikke skarpt. Derfor er det UTROLIGT vigtigt at huske og det er for egen sikkerhed at det må påpeges når man glemmer det.

Tak for din feedback, vi tager den til efterretning..

Mvh Michael KiteSyd..

Kan kun anbefale Kitesyd

Kan kun anbefale Kitesyd! Vi prøvede KiteWing og havde en fantastisk oplevelse på stranden. Dygtige instruktører som samtidig var imødekommende og hjælpsomme og berigede os med god guidning og service.

11 de octubre de 2021

Respuesta de Kitesyd

Hej Louise.. Tak for anmeldelsen. I var jo naturtalenter.. Nu er næste skridt at tage den med på vandet.. Mvh Michael KiteSyd

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.