Voor de tweede keer Gregory gevraagd, nu om een trap bij ons te kitten. Hij had eerder onze badkamer al gekit nadat een andere kitter daarvoor er een rommel van had gemaakt. Beide keren had hij het kw... Ver más
Gregory heeft heel goed werk geleverd. Waar ik eerder een klusjesman mijn douche heb laten kitten, helaas zonder goed resultaat met gevolgen van dien, nu Kitwerkdirect langs laten komen. Zeer tevred... Ver más
Greg levert fantastisch werk, heeft flexibel met ons meegedacht en is ontzettend prettig in de omgang. Ik zou zijn diensten aan iedereen aanraden!
Gregory is een aardige en beleefde man en daarbij een echte vakman. Tijdens zijn werkzaamheden hebben we een goed en gezellig gesprek gehad terwijl Gregory zijn vakmanschap handhaafde. Kortom indi... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom op de Trustpilot-pagina van KitwerkDirect! Ik streef ernaar om mijn klanten de beste service en kwaliteit te bieden als het gaat om kitwerk. Uw tevredenheid is mijn topprioriteit, en daarom waardeer ik uw feedback en beoordelingen hier op Trustpilot enorm. Uw ervaringen helpen mij niet alleen om te groeien en te verbeteren, maar ze bieden ook waardevolle informatie voor anderen die overwegen gebruik te maken van mijn diensten. Heeft u onlangs gebruik gemaakt van mijn diensten? Deel dan uw ervaring en laat mij weten hoe ik het heb gedaan! Als u overweegt om met mijn samen te werken, nodig ik u uit om de beoordelingen van mijn tevreden klanten hieronder te lezen.
No consta que solicite reseñas
Snelle communicatie en goed werk.
Goede en snelle communicatie met Gregory. En erg flexibel met beschikbaarheid, hij had snel plaats voor ons. En last but not least, goed werk geleverd! Aanrader.
Snel en vakkundig geholpen
Snelle reactie op aanvraag en netjes in de communicatie (ook toen het even mis ging in de planning) snel en erg netjes geholpen. Douche kan weer jaren mee.
Heel snelle service en communicatie
Heel snelle service en communicatie, en uitstekend werk geleverd. Bedankt, Greg! Bij ons volgende project weten we je zeker weer te vinden.
10/10, perfect opgeleverd
Vandaag is Greg bij ons langs geweest om de badkamer te kitten. Het ziet er prachtig uit en hij deed zelfs extra kitranden die ik over het hoofd had gezien ook! De all in prijs betekent ook echt all in want ook het extra werk kostte niks extra’s! Greg is daarnaast een ontzettend fijne, betrouwbare en gezellige klusser dus ik zou het zeker aanraden! Hij maakt ook achteraf alles netjes schoon. Wij komen zeker terug bij kitwerkdirect!
Gregory heeft perfect en strak kit werk…
Gregory heeft perfect en strak kit werk afgeleverd, hij is zeker aan te bevelen!!
Mooie kitnaden, vakmanschap en fijne kitter!
Ik wist niet dat ik zo kon genieten van mooie kitnaden! ;) Greg is een echte vakman: hij reageert snel en levert topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Bovendien is hij vriendelijk, sociaal en denkt hij met je mee. Ter plekke bracht hij nog een strakke rand aan rondom de badkamervloer en het kozijn van de badkamerdeur, naast het geplande kitwerk van de douchebak, het plafond en de wastafel. Daarnaast heeft hij ook de kozijnen in mijn woonkamer en een deel van mijn keuken gekit. Mijn studio-appartement is nu helemaal klaar voor de verkoop. Echt een aanrader om met kitwerkdirect in zee te gaan!
Echte vakman!
Echte vakman. Levert goed werk en werkt daarbij ook netjes. Top!
Vakwerk
Vakwerk! En niet alleen vakkundig, maar ook heel vriendelijk en toegankelijk. Ontzettend blij mee. Greg heeft nu voor ons de badkamer gedaan, maar we gaan hem zeker mee laten doen!
Gregory is een vakman een betere kitter…
Gregory is een vakman een betere kitter is er volgens mij niet . Hij kit alles badkamers , ramen , keuken ,ect …en alles in de juiste kleur . Het maakt alles zoveel mooier. Gregory komt zijn afspraken na keurig op tijd en is duidelijk over de prijs .
Fijne vakman
Greg reageert snel met een goed voorstel. Heeft netjes gewerkt in de badkamer. De douche is weer helemaal waterdicht en ziet er ook weer netjes uit. Ook op mijn vragen had hij goede adviezen.
Snelle service
Snelle service, reageert snel en levert nog eens goed werk. Zeer vriendelijk
Greg is betrouwbaar & vakkundig
Greg is betrouwbaar, vriendelijk en vakkundig! Uitstekende ervaring, het ziet er weer prachtig uit.
Snel en professioneel
Snelle reactie, heldere communicatie, redelijke prijs en binnen een paar dagen had Greg al tijd. Professioneel kitwerk. Het ziet er weer mooi uit en de lekkage is verholpen.
Top!
Kitwerk ziet er netjes uit. Komt afspraken na, reageert snel en belde van tevoren over het tijdstip om te vragen of het uit kwam, heel prettig!
Goed kitwerk, Top
Er zaten verschillende plekjes in de badkamer en om erger te voorkomen contact gezocht met kitwerkdirect.
Ik kreeg heel snel een bericht terug (op zondag) en het contact was prettig.
Gisteren 29/1 het kitwerk in de badkamer laten vervangen en het ziet er goed uit.
Zeker een aanrader. Top
Vandaag heeft Greg het kitwerk in de…
Vandaag heeft Greg het kitwerk in de douche vervangen. Naast dat Greg een prettig, vriendelijk persoon is, is zijn kitwerk ook uitmuntend. Never change a winning team, ik heb mijn kit-adresje gevonden 🥳
Kitten badkamer en toilet
Greg komt afspraken na, was netjes op tijd en heeft goed werk afgeleverd.
Alles is weer strak.
Top werk!
Snelle duidelijke communicatie. Lekkage was direct gefixt! Douche ziet er ook nog eens een stuk mooier uit dan voorheen. Dank!
Aanrader
Helemaal top! In eerste instantie contact gehad over het kitten en hoe ik zelf mogelijke voegreparaties kan aanpakken. Vervolgens kwam hij goed op tijd aan. Super vriendelijk contact gehad en hij dacht mee met zowel kleuren als welke kitranden gerepareerd moesten worden.
Aanrader
Vandaag bij mij aan de gang geweest
Ziet er netjes uit en denkt aan de details
Rustige gezellige vent en geen afraffel werk
Hij had een prijs berekend op maar verlaagde zijn offerte omdat het minder werk was erg netjes
Greg dank je wel en nu nog ff drogen en dan kunnen we normaal douchen 👍
Más información sobre otros tipos de reseñas.