Hele snelle en goede service. De auto is precies zoals het werd aangeboden op de website . Vriendelijke service en goede prijs-kwaliteit verhouding . Nadat we de auto hadden gekocht , hebben ze hem oo... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bij K&L autos een mooie Jeep Compass gekocht. Zeer vriendelijk en proffessioneel ontvangen. Door meedenken en eerlijkheid de goede auto gekocht. Batterij van mijn eigenluijk gekochte hybride auto wa... Ver más
Zeer teleurstellende ervaring – koop hier GEEN auto! Iets meer dan een jaar geleden heb ik hier een dure auto gekocht. Na nét iets meer dan een jaar is de motor volledig kapot gegaan. Onvoorstelbaar... Ver más
Bijna een jaar geleden mijn auto gekocht, nog steeds dik tevreden. De batterijen van m'n sleutels gaven beiden signaal om te vervangen. Omdat ik morgen op vakantie ga met mijn auto en m'n eigen onderh... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Mooie jonge 2e hands gekocht
Mooie 3 jaar oude Panda gekocht. Goede vraagprijs om samen met scherpe inruil de deal te maken. Ze adverteren ook eerlijk met handelsprijzen. Vriendelijke mensen en in 1 dag omruilen en wegrijden. Ook op zondag geopend. Wij zijn tevreden.
Goed ervaring
Ik kocht een tweedehands auto hier voor mijn dochter, hele goede hulp gehad. Goede informatie over de staat van de auto, aardige en eerlijk mensen. Mijn dochter is tot nu toe erg blij mee ben!
Een auto gekocht voor dochter
Een auto gekocht voor dochter, en wordt je na 2 weken gebeld, dat de verkeerde auto is meegegeven .
Verkeerde auto met ander kenteken. Uiteraard hetzelfde merk en kleur. Rijd je dochter met kids dus officieel 2 weken onverzekerd rond! Compensatie 0,0
God service og fair priser på…
God service og fair priser på reparation
Men det nager mig at de ryger på værkstedet og i kontoret. Bilen lugter af røg når man får den retur. Vil nok bruge et andet værksted næste gang. Vil dog sige at det er et problem mange steder. Hvorfor ikke ryge udenfor som på alle andre arbejdspladser?
Onze auto aan hun verkocht netjes en…
Onze auto aan hun verkocht netjes en goed geregeld
En Komen netjes hun afspraak na 👍👍
Super service
Super service! Je hoeft ze maar te bellen en ze helpen je. Denken met je mee. Geweldige klantenservice na aankoop van een auto. Dikke 10!
Nissan Qashqai gekocht
Nissan Qashqai gekocht. Gemaakte afspraken nagekomen. Vriendelijke verkopers. Goed verzorgde occasions.
Erg tevreden over de aankoop.
Verkoop auto…
Heeft mijn auto volledig volgens afspraak ingekocht. Goede communicatie en goede afwerking van financiën en overschrijving.
Komt afspraken na
Komt afspraken na, beleefd en na een testritje was het snel afgehandeld.
Zeer leuke en nette Ford Fiesta…
Zeer leuke en nette Ford Fiesta gekocht, helaas alleen pech en netjes opgehaald en wordt nagekeken. Super netjes afgehandeld zo, zeker een aanrader als je een auto zoekt.
Super service
Na aankoop van mijn auto had ik binnen 1 week een motorstoring. Kon de auto binnen een paar dagen terug brengen . Kreeg een leenauto mee en een paar dagen later was het probleem opgelost. En netjes gerepareerd. Auto loopt weer als een zonnetje. Mensen super bedankt.
Snel geregeld!
Na korte inspectie en proefrit van de auto, was alles snel geregeld m.b.t. betaling en vrijwaring. Vriendelijk en servicegericht geholpen.
Goede ervaring met koop occassion
Ik kocht een tweedehands auto hier, hele goede hulp gehad. Goede informatie over de staat van de auto, aardige mensen en heel eerlijk over wat er wel en niet aan was gedaan voordat hij aan mij verkocht werd. Zeer goede prijs ook voor een auto waar ik tot nu toe erg blij mee ben!
Een firma die auto probeert goedkoop in handen te krijgen door onwaarheden te kopen…
Een firma die auto probeert op te kopen door een zgn slecht advies te geven en dan 1500 minder wil geven voor de auto de techneut kon zelf niet eens de motorkap los krijgen kennis domweg gewoon 0 en dan ook nog onwaarheden vertellen en denken dat je achterlijk bent , oplichters
Hele slechts
Chevroler Kalos
Vorig jaar een auto gekocht (Chevrolet Kalos). Goed geholpen vriendelijk personeel dat dan weer wel. Na een paar weken zagen we dat de koelvloeistof lekte. Dit is prima opgelost (dachten we) nu lekt er nog steeds koel vloeistof. Het stuur staat scheef (na het vervangen van de stabilisatie stang) omdat de auto niet uitgelijnd is. Vaak geeft de auto zelf gas en kan je rijden zonder iets te doen, en dat zonder cruisecontrol, toch knap. Er zit centrale deurvergrendeling op, maar kunnen die niet gebruiken omdat er dan een storing komt waardoor de auto af en aan met gevaren lichten knippert, zowel stilstaand maar ook als je ( bij gebruik van die sleutel) aan het rijden bent. Dus heel die sleutel is niet te gebruiken. Mijn man heeft binnen een maand aan de voorkant de remschijven en blokken moeten vervangen. Het tank klepje ging niet dicht en hij heeft deze ook moeten maken.De auto piept, kreunt en bonkt aan alle kanten. De airco doet het niet (waardoor het bij een beetje zon niet te doen is in de auto) kids worden er ook naar van zo warm dat het is.. kortom een totale miskoop helaas. We zijn ons er van bewust dat een auto (zeker een wat ouder type) naar mate de tijd vordert wat mankementen kan gaan vertonen. Maar dit hadden we niet kunnen voorzien. We hadden geen groot budget en hoopten echt dat we iig iets betrouwbaarders hadden gekocht. (Vooral voor de kinderen, veiligheid gaat voor alles) maar die veiligheid is ver te zoeken. Ik durf er niet mee te rijden en als ik dat wel doe, dan hou ik mijn hart vast.
Een tip: om de auto's die jullie verkopen zelf echt goed nakijken en als je het zeker weet dan pas voor keuring aanbieden.
WIJ RADEN DIT AUTOBEDRIJF HEEL ERG AAN…
WIJ RADEN DIT AUTOBEDRIJF HEEL ERG AAN KOMEN HUN AFSPRAKEN NA OOK ALS ER NA DE AFLEVERING IETS KAPOT BLIJKT TE ZIJN .
MAKEN ZE GEEN PROBLEEM VAN EN WERDT HET NETJES GEMAAKT.ALSNOG BEDANKT VOOR DE GOEDE SERVICE
Na het maken van een overeen gekomen…
Na het maken van een overeen gekomen prijs via het internet en met het sturen van wat foto's, kwam er een medewerker de auto inspecteren en was het voor 98% eens met de aangegeven mankementen. Hierna een eerlijk maar net iets lager bod gehad en naar mijn inziens terecht. Ging hier mee akkoord en de overschrijving en betaling was binnen 5 minuten geregeld.
B-klasse opgehaald door K&L auto’s
Zojuist is onze b-klasse opgehaald door K&L auto’s.
Na een korte proefrit en wat papierwerk werd het afgesproken bedrag direct overgemaakt en stond binnen 1 minuut op de rekening, vrijwarings bewijs meteen in de mail box !
Aardig gast die zijn afspraken correct nakomt. Aanrader !!
Más información sobre otros tipos de reseñas.