Hele snelle en goede service. De auto is precies zoals het werd aangeboden op de website . Vriendelijke service en goede prijs-kwaliteit verhouding . Nadat we de auto hadden gekocht , hebben ze hem oo... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bij K&L autos een mooie Jeep Compass gekocht. Zeer vriendelijk en proffessioneel ontvangen. Door meedenken en eerlijkheid de goede auto gekocht. Batterij van mijn eigenluijk gekochte hybride auto wa... Ver más
Zeer teleurstellende ervaring – koop hier GEEN auto! Iets meer dan een jaar geleden heb ik hier een dure auto gekocht. Na nét iets meer dan een jaar is de motor volledig kapot gegaan. Onvoorstelbaar... Ver más
Bijna een jaar geleden mijn auto gekocht, nog steeds dik tevreden. De batterijen van m'n sleutels gaven beiden signaal om te vervangen. Omdat ik morgen op vakantie ga met mijn auto en m'n eigen onderh... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Zeer tevreden
Wat een goede service! Alles wordt terplekke helemaal geregeld. Het geld wordt direct op jouw rekening gestort en ze gaan niet weg voor het op de rekening staat. De verkoper had een oudere man meegenomen die een fantastische babbel had. We hebben gezellig koffie gedronken en veel gelachen.
Het is wel jammer dat we de volgende dag een hoger bod kregen. Jammer maar helaas.
Har lige købt en lettere brugt Golf hos…
Har lige købt en lettere brugt Golf hos K&L Auto. Ringede til Kaj, som hurtigt vendte tilbage med en meget fair indbytningpris på min bil. Da jeg kom var der god tid til at inspicere bilen, generelt flotte biler i udstillingen, væsentligt over gennemsnittet hos brugtbilsforhandlere. Kørte hjem samme dag efter professionel service med en fin bil og med en rimelig og fair handel i bagagen. Kan klart anbefale og vil selv kontakte K&L Auto ved fremtidige bilkøb.
Ærlig og grundig vestjysk kundeservice!
Randers 3. november 2016
Den. 21. september 2016 købte vi en bil hos K&L Auto i Aulum.
Jeg var en del i kontakt med indehaveren Kaj op til købet, da jeg naturligvis havde en masse spørgsmål i forhold til bilens, stand, historik osv. Jeg fik en grundig og ærlig vejledning.
Den dag vi skulle hente bilen, ankom vi til en mindre autoforhandler med tilhørende værksted. I udstillingen havde de et fint udvalg af biler i flere forskellige prisklasser. Det var tydeligt at der var styr på tingene.
Først blev bilen fremvist i udstillingen og vi fik en grundig gennemgang af bilen af Kaj selv. Man mærkede tydeligt, at det ikke var væsentligt, om det var en bil til 70.000 kr. eller 250.000 kr, men at det handlede om en god behandling af os som kunder. Efterfølgende underskrev vi papirerne der også blev grundigt gennemgået.
Efter købet fandt jeg et par småfejl på bilen, som jeg informerede Kaj om. Jeg blev med det samme tilbudt, at komme med bilen og så ville de udbedre fejlene. I mellemtiden fik jeg en gratis låne bil.
Jeg giver hermed min varmeste anbefaling til alle, der påtænker at købe bil hos K&L Auto i Aulum!
Jeg føler mig virkeligt godt behandlet!
Anders
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.