Blev kontaktet af Klik forsikring på egen opfordring. Vi snakkede i 55 minutter og normalt er jeg ikke til lange telefon samtaler og slet ikke med en forsikring. Men det var en meget behagelig samt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk service fra en medarbejder i særklasse Hvis du gerne vil have professionel hjælp i øjenhøjde, så skal du række ud efter Ali Azzam. Han hjalp os igennem hele processen med en enorm tålmodig... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg vil gerne give en stor ros til Abdul for hurtig handling ved mit uheld sidste lørdag hvor han tog sin telefon imens han havde ferie min bil blev meld til forsikringen om lørdagen og om mandagen k... Ver más
La empresa ha respondido
Kan klart anbefale Klikforsikring! - fik en fantastisk god gennemgang af mine forsikringer med gode eksempler som gav mig langt større tryghed. Fik sparet mange penge og oveni købet endnu bedre dæknin... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Forsikring der gør en forskel Hos Klikforsikring handler det om mennesker. Vi tager os tid til at forstå din hverdag og give dig et enkelt og overskueligt overblik over dine forsikringer og muligheder. Vi ved, at to liv aldrig er ens – og derfor skal de heller ikke forsikres på samme måde. Hos os får du personlig rådgivning fra rigtige mennesker, der sætter sig godt ind i din livssituation og hjælper dig med deres erfaring til at opnå den helt rigtige løsning tilpasset dit behov og økonomi. Når behovet opstår, er vi kun et klik væk – eller et opkald på 📞 4120 4440. Uanset om du har brug for hjælp, rådgivning eller blot et uforpligtende tilbud, står vi klar. Vi tilbyder gode dækninger til ærlige og konkurrencedygtige priser – fordi tryghed ikke skal være kompliceret.
Información de contacto
Nordlandsvej 88C, 8240, Risskov, Dinamarca
- 41204440
- kontakt@klikforsikring.dk
- klikforsikring.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk service
Abdi leverer en fremragende service og er altid hjælpsom og professionel. Han tager sig tid til at forklare tingene grundigt og finder de bedste løsninger. Kan varmt anbefales.
Jeg har i dag snakket med Abdi mht
Jeg har i dag snakket med Abdi mht. mine forsikringer, og var virkelig glad for den snak vi havde. Han kan virkelig sit kram. Og det er klart noget jeg vil tage til overvejelse.😊

Respuesta de Klikforsikring
Jeg talte med Abdi og det er nok den…
Jeg talte med Abdi og det er nok den bedste service jeg har prøvet i længere tid

Respuesta de Klikforsikring
Fantastisk oplevelse med Abdi!
Fantastisk oplevelse med Abdi!
Abdi leverede en service ud over det sædvanlige. Han var professionel, hurtig og meget hjælpsom gennem hele forløbet. Man kan mærke, at han går op i sit arbejde og virkelig ønsker, at kunderne bliver tilfredse. Jeg kan kun anbefale ham – jeg kommer helt sikkert til at handle med ham igen!

10/10
Jeg har idag snakket med en skøn ung herre Abdi. Jeg modtog en fantastisk god service, han kom godt igennem det hele, og havde nogle gode tilbud til forsikring.
Han var også i stand til og besvare alle mine spørgsmål, hvilket gjorde jeg ville takke ja.
10/10 oplevelse.

Respuesta de Klikforsikring
Super service og rigtigt dygtige…
Super service og rigtigt dygtige medarbejder😁 havde jeg kunne give 10 stjerner så havde i fået det🤩

Respuesta de Klikforsikring
Jeg er meget glad for kunderneservic
Jeg er meget glad for deres kunder service og er er tak nemlig for

Respuesta de Klikforsikring
Jeg har i dag snakket med Abdi som…
Jeg har i dag snakket med Abdi som ringede og gav mig et tilbud på mine forsikringer. Han tog sig tid til at gennemgå vores behov og gav os et virkelig godt tilbud på vores forsikringer. Samtalen var virkelig god og det endte med at vi takkede ja til forsikringerne selvom jeg ellers normalt aldrig siger ja samme dag. Dette viser blot den tidlig som Abdi opnåede i løbet af den time vi talte sammen. og så sparede vi samtidig penge på vores forsikringer.

Kvalitet for pengene
Man kan intet dårligt sige her om firma elller medarbejder, hjælpsomhed, venlighed og professionel er nogle af de kvaliteter man får, udover gode forsikringer, der inddækker alle ens behov. Skud ud til Abdul, for at være en stjerne god konsulent, der har styr på det.

Respuesta de Klikforsikring
Behagelig samtale med Abdul gav bedre dækning til mindre penge
Jeg har i dag snakket med Abdul som ringede og gav mig et tilbud på mine forsikringer. Han tog sig tid til at gennemgå vores behov og gav os et virkelig godt tilbud på vores forsikringer. Samtalen var virkelig god og det endte med at vi takkede ja til forsikringerne selvom jeg ellers normalt aldrig siger ja samme dag. Dette viser blot den tidlig som Abdul opnåede i løbet af den timer vi talte sammen. og så sparede vi samtidig penge på vores forsikringer.

Respuesta de Klikforsikring
Det var en god oplevelse!
Det var en god oplevelse!
Vi havde søgt tilbud via tjek.forsikring.dk og blev efter 10 min. ringet op af en - skulle det vise sig i løbet af samtalen - meget kompetent forsikringsmægler - Abdul.
Han er en seriøs, meget kompetent og vidende mægler.
Kan kun anbefale dem på det varmeste

Super go service og sød rådgiver
Super go service og sød rådgiver

Abdul er seriøs
Abdul er seriøs, professionel og venlig, han brænder for at finde den rigtig løsning til os, og han ved, hvad han laver, det er tydeligt.
Jeg kan godt anbefale at tage en snak med ham om dine forsikringer.

Respuesta de Klikforsikring
Abdul fremstod professionelt og ærlig.
Abdul fremstod professionelt og ærlig.
Generelt god behandling.
Jeg kunne spare 6000,- samlet om året med Abduls hjælp.👌🤗

I talked to Abdulrahman
I talked to Abdulrahman, and he patiently helped me to go through my current insurance and at the end he offered me a better one to return to Forsia after leaving them in early 2025, really great marketing skills Abdul, Forsia shall be happy to have you :)

Stor anbefaling herfra
Jeg har haft fornøjelsen af at have Abdul som min forsikringsrådgiver, og kunne ikke ønske bedre oplevelse. Han har været utrolig tålmodig og hjælpsom. Meget grundig. Han tager sig tid til at forklare tingene på en måde, så jeg føler mig tryg og godt klædt på til at tage de rigtige beslutninger.
Jeg mærkede tydligt at Abdul brænder for at give den bedste service.
Jeg føler mig i rigtig gode hænder hos ham, og det er en kæmpe lettelse når det kommer til noget så vigtigt som forsikringer.

Respuesta de Klikforsikring
Meget sød kundeservice der gjorde det…
Meget sød kundeservice der gjorde det let for os at finde de rigtige forsikringer😁

La experiencia Trustpilot