Blev kontaktet af Klik forsikring på egen opfordring. Vi snakkede i 55 minutter og normalt er jeg ikke til lange telefon samtaler og slet ikke med en forsikring. Men det var en meget behagelig samt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk service fra en medarbejder i særklasse Hvis du gerne vil have professionel hjælp i øjenhøjde, så skal du række ud efter Ali Azzam. Han hjalp os igennem hele processen med en enorm tålmodig... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg vil gerne give en stor ros til Abdul for hurtig handling ved mit uheld sidste lørdag hvor han tog sin telefon imens han havde ferie min bil blev meld til forsikringen om lørdagen og om mandagen k... Ver más
La empresa ha respondido
Kan klart anbefale Klikforsikring! - fik en fantastisk god gennemgang af mine forsikringer med gode eksempler som gav mig langt større tryghed. Fik sparet mange penge og oveni købet endnu bedre dæknin... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Forsikring der gør en forskel Hos Klikforsikring handler det om mennesker. Vi tager os tid til at forstå din hverdag og give dig et enkelt og overskueligt overblik over dine forsikringer og muligheder. Vi ved, at to liv aldrig er ens – og derfor skal de heller ikke forsikres på samme måde. Hos os får du personlig rådgivning fra rigtige mennesker, der sætter sig godt ind i din livssituation og hjælper dig med deres erfaring til at opnå den helt rigtige løsning tilpasset dit behov og økonomi. Når behovet opstår, er vi kun et klik væk – eller et opkald på 📞 4120 4440. Uanset om du har brug for hjælp, rådgivning eller blot et uforpligtende tilbud, står vi klar. Vi tilbyder gode dækninger til ærlige og konkurrencedygtige priser – fordi tryghed ikke skal være kompliceret.
Información de contacto
Nordlandsvej 88C, 8240, Risskov, Dinamarca
- 41204440
- kontakt@klikforsikring.dk
- klikforsikring.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Havde super behagelig samtale med…
Havde super behagelig samtale med Abdul, der var behjælpelig med at få skiftet selskab og tilrettet forsikringer. Yderligere skal jeg ikke klage over at der var penge at spare på den samlede pakke.

Enestående tilbud
Fik et enestående tilbud, kan helt klar anbefale dem, vis der skal skæres noget af prisen.

God service og rådgivning
God service og rådgivning. Forsikringsmægler lyttede til min behov og fulgte efterfølgende op. Dialogen efter forsikringerne er tegnet har også været særdeles god.

Super behagelig samtale med Abdul
Super behagelig og nærværende samtale med Abdul
i forhold til skift af forsikring ,og med bedre dækninger uden det vælter mit budget .
Jeg er meget spændt på vores forsat samarbejde.

Klikforsikring
Super god forsikring hvor man kan spare rigtigt mange penge. Det hele kan gøres online og tager ikke lang tid. Vi sparede en hel masse!

Respuesta de Klikforsikring
Jeg har i dag snakket med Abdul han er…
Jeg har i dag snakket med Abdul han er meget professionel og jeg glæder mig super meget til samarbejdet.
En meget meget tilfreds oplevelse

Respuesta de Klikforsikring
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af forsikringssager.
Høflig og kompetent

Respuesta de Klikforsikring
Rigtig god hjælp og besparelse
Rigtig god hjælp fra første sekund af samtalen og fik oprettet og lavet en rigtig god besparelse årligt.
Så mange tak.

Respuesta de Klikforsikring
Abdul var professionel og nærværende…
Abdul var professionel og nærværende hele vejen igennem.
I bund og grund vælger vi forsikringer udfra tryghed, og den var Abdul god til at give

Fantastisk hjæp
Jeg fik et tilbud og snakkede med Abdul! Han var så simple hjælpsom, behaglig at snakke med! Jeg vil klart anbefale ham!

Respuesta de Klikforsikring
Jeg har ikke fået nogen erstatning…
Jeg har ikke fået nogen erstatning endnu men jeg stoler på at klik ved mere om reglerne end jeg gør derfor fortsætter jeg med Abdul indtil sagen er afsluttet

Respuesta de Klikforsikring
En yderst informativ og behagelig samtale
En yderst informativ og behagelig samtale om mine forsikringer som viste sig at være det hele værd.
Jeg lod mine forsikringer flytte da jeg kunne få stort set det samme hos klik, som mit tidligere selskab, med en fin besparelse, samt en personlig rådgiver, så man ikke føler sig behandle som et nummer i køen.

Respuesta de Klikforsikring
Efter jeg valgte forsikring hos…
Efter jeg valgte forsikring hos klikforsikring har de sørget for at jeg har fået en besparelse på 4500-5000kr årligt og fået meget mere dækning,

Respuesta de Klikforsikring
Jeg vil gerne gTopklasse kundeservice ved køb af forsikringive en stor ros til…
Jeg vil gerne give en stor ros til agenten Abdul for hans fremragende service. Han var utrolig hjælpsom, tålmodig og professionel under hele processen, da jeg tegnede min bilforsikring, indboforsikring og ulykkesforsikring.
Abdul besvarede alle mine spørgsmål klart og tydeligt og sørgede for, at jeg følte mig tryg og godt informeret. Han hjalp mig med at finde de rigtige dækninger til en fair pris og gjorde hele oplevelsen nem og problemfri.
Tak Abdul – din indsats gjorde en stor forskel, og jeg føler mig tryg med mine nye forsikringer. Jeg kan varmt anbefale både Abdul og selskabet til andre!

Respuesta de Klikforsikring
God service og hurtig behandling
Jeg havde en rigtig god oplevelse med klikforsikring. Deres kundeservice var venlig, hjælpsom og imødekommende. Det var nemt at få er overblik over min bilforsikring, og hele processen gik hurtig. Jeg kan varmt anbefale fem til andre, der ønsker en god og pålidelig forsikringsløsning 😊

Respuesta de Klikforsikring
Super kompetent og imødekommende…
Super kompetent og imødekommende behandling. Havde styr på deres område, da de ringede mig op med tilbud på min forsikring.

Respuesta de Klikforsikring
Vi synes vi fik en kompetent og meget…
Vi synes vi fik en kompetent og meget venlig rådgivning af Abdul. Gennemgik alle vores forsikringer og sparede ca 8000kr årligt. Ikke dårligt😉

Jeg talte med Abdul
Jeg talte med Abdul, som guidede mig til en ny bilforsikring. Desuden vil jeg oprette ulykke forsikring samt indbo forsikring pr.1/1-2026.
Han har min varmeste anbefaling.
MHV
Marianne